RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 11.05.2012 о 11:47. Розділ: В стадії розробки
Шпалери які блокують сигнал WiFi 

Поширення мереж Wi-Fi викликає справжню паніку у людей, переконаних у шкідливості електромагнітного випромінювання. Завдяки новому винаходу французьких вчених, громадяни, зациклені на власній безпеці, зможуть зітхнути з полегшенням. Для захисту від всепроникаючих сигналів WiFi їм достатньо буде замінити шпалери у власній квартирі.

Шпалери, що блокують роботу бездротової мережі в окремо взятому приміщенні, розроблені фахівцями з політехнічного інституту в Греноблі в тісній співпраці з дослідниками Центру Техніка дю пап'є. На відміну від існуючих різновидів захисного покриття, створених на базі «клітки Фарадея» які повністю блокують електромагнітне випромінювання, нове покриття блокує лише обрані радіочастоти. Таким чином, шпалери створять непереборну перешкоду для сигналу Wi-Fi, при цьому люди, що знаходяться всередині приміщення, зможуть вільно користуватися стільниковими телефонами.

Під час проведеної презентації П'єр Леметр-Огер, керівник дослідницької групи, пояснив, що нові шпалери забезпечать додатковий рівень захисту від стеження і прослуховування із застосуванням сучасних мережевих технологій. Покриття можна буде використовувати в приміщеннях, які необхідно захистити від перешкод, створюваних устаткуванням Wi-Fi, наприклад, в лікарнях. Нарешті, новинка припаде до душі адміністраторам готелів, які стягують з гостей плату за бездротової доступ в мережу і хотіли б забезпечити недоступність безкоштовних Wi-Fi-точок.

Новинка повинна надійти в продаж вже в 2013 році. За вартістю інноваційне покриття не буде істотно відрізнятися від звичайних шпалер середньої цінової категорії.


Використано матеріал з soft.mail.ru


Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4264. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus