RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » В стадії розробки
Смартфон розміром в ручку для письма 

Зробити смартфон компактним і водночас оснастити його великим дисплеєм просто. Так вважає дизайнер Ежин Жеон (Yejin Jeon), що створив концепт під назвою One, повідомляє Yanko Design.

14.08.2012 / В стадії розробки



Intel: Бездротова зарядка смартфону 

Ресурс Digitimes, повідомив, що компанія Intel, зацікавлена в розробці пристрою для бездротової зарядки своїх смартфонів 2013 року.

13.08.2012 / В стадії розробки



Електронна книга PRS-T2 від Sony 

Великий американський ритейлер J&R, відкрив попереднє замовлення на нову електронну книгу Sony PRS-T2 - наступницю популярної PRS-T1.

10.08.2012 / В стадії розробки



Планшет Sony Xperia Tablet 

Не так давно ми писали про те, що Sony готує новий планшет під  брендом Xperia, а в мережі вже з'явилися фотографії пристрою.

10.08.2012 / В стадії розробки



Смартфони на Windows Phone 8 від HTC - Rio, Accord, Zenith 

Презентація нових смартфонів пройде в третій тиждень вересня. Місце проведення поки не затверджено, але швидше за все, це буде Нью-Йорк або Лондон. Таким чином, анонс відбудеться буквально через пару тижнів після презентації  Windows Phone пристроїв від Nokia.

10.08.2012 / В стадії розробки



Голосовий помічник від Google для iOS 

Компанія Google, оголосила про швидкий вихід своєї системи голосового управління, для пристроїв під управлінням iOS. Функціонально додаток нагадує Siri і голосовий помічник в Android Jelly Bean. Програма розуміє звичайні питання, відповідає на них і водночас виводить список посилань на інформацію, про яку запитував користувач.

09.08.2012 / В стадії розробки



Телефон в ролі освіжувача повітря 

Компанія Samsung, запатентувала досить незвичну  функцію мобільного телефону - розпилення ароматичних рідин. Для цього в пристрої є спеціальний резервуар, який можна поповнювати під час зарядки самого мобільника. Як саме планується розпилювати речовини, поки не повідомляється.

09.08.2012 / В стадії розробки



HTC One X+ появиться на початку жовтня 

Ми вже знаємо, що компанія HTC, готує оновлену версію свого флагманського смартфона HTC One X під назвою HTC One X +. Вчора в мережі з'явилися нові подробиці щодо цього смартфона.

09.08.2012 / В стадії розробки



Конкурент Samsung Galaxy Note від HTC 

Компанія HTC, яка є четрвертою компанією в світі, по виробництві смартфонів, розробляє конкурента для планшета Samsung Galaxy Note

09.08.2012 / В стадії розробки



WP-8 смартфон бізнес класу від ZTE 

За неофіційними даними, китайська компанія ZTE, в 2013 році планує випустити Windows Phone 8 - смартфон преміум-класу. Як це позначиться на ціні, сказати складно - ймовірно, для збереження конкурентоспроможності, виробнику доведеться забезпечити як привабливі технічні характеристики апарату, так і його відносно невисоку вартість.

08.08.2012 / В стадії розробки



Надпотужний смартфон з HD-дисплеєм від HTC 

Всі Android-новинки які вийшли цього року, у тому числі надпопулярний Samsung Galaxy S III, можуть похвалитися  HD-дисплеями з роздільною здатністю 1280х720 пікселів. Але компанія HTC, готова зробити щось більше.

06.08.2012 / В стадії розробки



Смартфон Nokia у незвичайному форм-факторі 

Як повідомляє MyNokiaBlog, Nokia розробляє смартфон в незвичайному форм-факторі, такому ж, як у Nokia 5700.

06.08.2012 / В стадії розробки



"Розумні" чохли для планшетів Apple 

На сайті Управління США по патентах і торгових марках (USPTO), опублікована патентна заявка Apple на «чохол з гнучким дисплеєм».

03.08.2012 / В стадії розробки



Через 5 років тільки 15% населення залишиться без 3G і LTE 

До 2017 року, 85% користувачів отримають високошвидкісний мобільний Інтернет. Про це сказано в звіті компанії Ericsson.

03.08.2012 / В стадії розробки



Навушники для котів за 999 доларів 

Піар буває різним, але американський виробник навушників Sol Republic явно віддає перевагу незвичайному. Компанія оголосила про створення перших в світі «котячих навушників», які позбавлять вашого вихованця від нестерпного собачого гавкоту і створюваного людьми шуму. До того ж новинка зробить кота самим стильним, адже пристрій добре виглядає і на котячих вухах і навіть на шиї.

03.08.2012 / В стадії розробки



iPhone 5 буде використовувати дисплей від Sharp 

Достовірних фактів, що стосуються iPhone 5, відомо небагато. В основному нам доводиться чути лише чутки і припущення. Але ось один із таких фактів сьогодні озвучив керівник Sharp Такаші Окуда.

02.08.2012 / В стадії розробки



Google Nexus Q не буде випускатись ближчим часом 

Google відклала на невизначений термін старт продажів мультимедійного пристрою Nexus Q, який, нагадаємо, призначений для потокової трансляції музики і відео.

01.08.2012 / В стадії розробки



Новий планшет від Sony 

Німецький сайт Mobiflip, опублікував слайди із внутрішньої презентації нового планшета Sony Xperia Tablet, який стане наступником Sony Tablet S.

31.07.2012 / В стадії розробки



Планшет з Retina дисплеєм від Samsung 

Судова тяганина, яка відбувається між Samsung і Apple продовжує розкривати таємниці корейської компанії. Вчора ми дізналися про дві новинки на Windows Phone 8, а сьогодні про планшет, який, за планом Samsung, повинен з'явитися на ринку в наступному році.

31.07.2012 / В стадії розробки



10 дюймовий ігровий планшет від Wikipad 

Компанія Wikipad, обіцяє до кінця року, випустити 10-дюймовий ігровий Android-планшет. Називатися він буде  також Wikipad), а ігровим його зробить спеціальна док-станція, що йде в комплекті.

31.07.2012 / В стадії розробки



Перші смартфони Samsung на ОС Windows Phone 8 

Судовий розгляд між Apple і Samsung продовжує розкривати цікаві факти. Цього разу вони стосуються не минулих подій, а майбутніх. Сьогодні з'ясувалося, що корейська компанія готує 2 новинки на Windows Phone 8 - Odyssey і Marco. 

30.07.2012 / В стадії розробки



Технології Scalado доповнять PureView в наступному поколінні камерафонів Nokia 

У середині червня, Nokia повідомила про придбання компанії Scalado. Тепер Nokia оголосила про завершення етапу прийняття на озброєння нових технологій, інтелектуальної власності і засобів розробки від шведської компанії. Конкретні деталі цієї угоди залишаються таємницею, але компанія не упустила свого шансу заінтригувати, вдихаючи чергову надію в серця самих затятих своїх фанатів.

30.07.2012 / В стадії розробки



Apple, патентує дисплей для відео-окулярів 

Заявка була подана в січні 2011 року, а оприлюднена 26 липня 2012-го року. Мова йде про дисплей високої роздільної здатності, який здатний забезпечувати приблизно таку ж якість зображення, як панелі Retina. Передбачається, що міні-екран може бути вбудований в відео-окуляри, що живляться від акумуляторної батареї, повідомляє «Компьюлента» з посиланням на Patently Apple.

30.07.2012 / В стадії розробки



Стильний смартфон від Sony 

Компанія Sony, вирішила випустити досить простий, але при цьому стильний смартфон Xperia J, як це зробила LG, з її лінійкою L-Style.

30.07.2012 / В стадії розробки



Телефон від Coca-Cola 

Все більше компаній намагаються вийти на мобільний ринок. Так, автовиробник Lamborgini вже випустив телефони та планшети під своїм брендом. Ferrari теж давно співпрацює з Acer випускаючи брендові гаджети та ноутбуки. Якщо свій мобільник надумає випустити компанія Coca-Cola, то Девід Каррільо (David Каррільо) вже створив для неї спеціальний дизайн.

27.07.2012 / В стадії розробки



« 1 2 ... 22 23 24 25 26 »
  Система Orphus