RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 19.04.2012 о 14:46. Розділ: В стадії розробки
Всі в учікуванні на нові смартфони з процесором від Intel 
Голова компанії Intel оголосив, що запуск і, можливо, поява на роздрібному ринку перших смартфонів на процесорах Atom Medfield відбудеться вже на цьому тижні. Конкретні моделі і країни, в яких вони з'являться, поки не розголошуються.



«На цьому тижні в історії нашої компанії трапиться чергове важлива подія - випуск перших смартфонів на х86-процесорах», повідомив Пол Отелліні на зустрічі з фінансовими аналітиками. У нинішньому кварталі відразу кілька компаній, таких як Lava, Orange, ZTE, Motorola Mobility і Lenovo, планують представити свої моделі смартфонів на платформі Intel Atom Z2460. Перші три з перерахованих компаній будуть використовувати референсний дизайн Intel з додаванням деяких власних можливостей, тоді як Lenovo і Motorola представлять власні розробки.

Смартфони Intel засновані на процесорі Atom Z2460 з тактовою частотою 1,6 ГГц, графічним чіпом PowerVR з частотою 400 Мгц, підтримкою OpenGL 2.0, OpenGL 2.1, OpenVG 1.1, апаратним прискоренням відтворення відео високої чіткості 1080р і підтримкою 32-бітного контролера пам'яті LPDDR2 . Завдяки наявності комунікаційного процесора Intel XMM 6260 смартфони будуть підтримувати стандарт мобільного зв'язку HSPA +. Референсні смартфони мають екранами з діагоналлю 4,03 дюйма, камерою з роздільною здатністю 8 Мп і працюють під управлінням операційної системи Android 4.0.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 3.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3031. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus