RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 27.06.2012 о 15:40. Розділ: В стадії розробки
iPhone 5 - вийде в серпні цього року 
Тайванське бізнес-видання CENS повідомляє, що Apple переглянула строки виходу свого нового смартфона iPhone 5 і виведе його на ринок вже в серпні - до початку навчального сезону.




Повідомляється, що компоненти для нового смартфона будуть поставляти  компанії Foxlinkm, Unimicron, Compeq, Largan і Genius. За даними інсайдерів, складання апаратів почнеться вже в липні, для того, щоб можна було почати масштабні відвантаження в серпні.

Цікаво, що в списку постачальників немає компанії F-TPK, яка раніше виробляла  тачскріни для смартфонів Apple. Джерела пов'язують це з тим, що в нових iPhone з'явиться інноваційний тачскрін (технологія in-cell touch), який дозволить серйозно зменшити товщину апаратів. Його виробництвом займеться інша компанія.

Нагадаємо, за останніми відомостями смартфон отримає 4-дюймовий дисплей, більш витягнутий в порівнянні з iPhone 4/4S, задню панель з металевою вставкою, підтримку мереж четвертого покоління, зменшений док-коннектор, а також новий процесор і графічний прискорювач.




Террі Гоу один з директорів компанії Foxconn  вважає, що iPhone 5 буде настільки хороший, що Samsung буде соромно за Galaxy S III.

Використано матеріал з hi-tech.mail.ru 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3168. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus