RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 09.07.2012 о 17:50. Розділ: В стадії розробки
Власний смартфон компанії Amazon 
iPhone і телефони на ОС Android отримають ще одного потужного конкурента. Найбільша торгова компанія Amazon збирається вивести на ринок свій власний смартфон, повідомляє агентство Bloomberg. За даними його анонімного джерела, апарати будуть виготовлятись на потужностях - компанії Foxconn, яка також випускає планшет Amazon Kindle Fire.



Компанія Amazon вже має досвід вторгнення на нові для себе ринки - досить згадати її відомий планшет Kindle  Fire, який швидко завоював свою аудиторію і зайняв значну частину ринку.

В даний момент, компанія Amazon зайнята покупкою необхідних патентів, для того щоб невиникало суперечок з конкурентами. Як це відбувається з Apple та Samsung.

Про серйозність намірів компанії Amazon в справі патентного захисту говорить те, що компанія найняла на роботу Метта Гордона - колишнього заступника директора з питань покупок компанії Ventures Management LLC. Це компанія, яка була заснована колишнім технічним директором Microsoft Натаном Мірволдом і володіє більш ніж 35 000 патентів. Відтепер Гордон - головний менеджер з питань придбання патентів та інвестицій в Amazon.

Патенти які придбає компанія Amazon, дозволять їй захищатися в суді проти позовів щодо інтелектуальної власності в питаннях технологій. Адже тільки в цьому році Amazon фігурував в п'яти позовах, а за минулий рік було 20 судових розглядів.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3238. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus