RSS

Понеділок, 29.04.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » IT Компанії
Reuters: Голова HTC вважається основною проблемою компанії 

Раніше в 2013 році деякі аналітики припустили, що нинішній голова HTC Пітер Чоу покине свій пост у разі, якщо не зможе помітно зміцнити позиції корпорації на ринку. Ймовірно, переломний момент настав, тому що почали з'являтися перші ознаки тиску на топ-менеджера HTC.

22.08.2013 / IT Компанії



В рейтингу найбільш інноваційних компаній Apple втратила 52 позиції 

Журнал Forbes оновив свій щорічний рейтинг найбільш інноваційних компаній світу. Корпорація Apple, яка роком раніше зайняла 26-е місце, опустилася до 79 позиції. Положення Google також погіршилося: корпорація перемістилася з 24-го на 47-е місце.

15.08.2013 / IT Компанії



Oracle: Корпорація Google не має відношення до "добра" і насправді є "абсолютним злом" 

"Корпорація Google не має відношення до "добра" і насправді є "абсолютним злом"". Про це в інтерв'ю CBS This Morning заявив засновник і голова компанії Oracle Ларрі Еллісон. "Ми не конкуруємо з Google. Ми не робимо того, що роблять вони. Google просто взяла наші розробки, і це неправильно", - зазначив Еллісон.

14.08.2013 / IT Компанії



На компанію Microsoft подали груповий позов 

Найбільшого в світі виробника ПЗ звинуватили в неправдивих повідомленнях щодо продаж планшетів Surface RT. Також, позивачі впевнені що фінансовий звіт за I квартал теж був підроблений.

14.08.2013 / IT Компанії



Чутки: Компанію HTC виставили на продаж 

Китайський аналітик Еліс Сан опублікувала інформацію про те, що компанія HTC вже визначилася з ціною свого бізнесу і знаходиться в пошуку потенційних покупців. За даними Сан, рішення приймалося Шер Ван, головою правління тайванського виробника.

06.08.2013 / IT Компанії



Частка Apple на ринку планшетів скоротилася до 32% 

Аналітична компанія IDC опублікувала звіт щодо стану ринку планшетів в кінці II кварталу 2013 року. В першу чергу, експерти відзначили стрімке скорочення частки iPad, за рік вона знизилася з 60% до 32%. Зате позиції основних конкурентів Apple помітно посилилися. 

06.08.2013 / IT Компанії



Завдяки смартфонам Xperia компанія Sony вийшла з кризи 

У четвер корпорація Sony відзвітувала за перший квартал 2013-2014 фінансового року і повідомила про операційний прибуток в розмірі 363 млн доларів і чистий - 35 млн доларів. Нагадаємо, роком раніше компанія отримала чистий збиток у розмірі 251 млн доларів. Озвучені показники значно перевершили очікування аналітиків.

02.08.2013 / IT Компанії



Юрист звинуватив Apple в своїй порнозалежності 

Кріс Севєр з американського міста Нешвілл звинуватив компанію Apple в своєму розлученні з дружиною, після того як у нього виникла порнозалежність. На думку позивача, компанія не зробила належних заходів, щоб захистити покупців її продукції від забороненого контенту. 

15.07.2013 / IT Компанії



Майже 50% проданих в Європі смартфонів виготовлені компанією Samsung 

Згідно з підрахунками компанії Kantar Worldpanel ComTech, на частку Samsung припадає майже половина проданих на території Європи смартфонів. Це, у свою чергу, призводить до зростання частки мобільної операційної системи Android, яка займає близько 70,4% ринку (у минулому році цей показник становив 61,3%).

01.07.2013 / IT Компанії



В Україні конфіскували сервери "ВКонтакте" 

У Києві правоохоронці вилучили обладнання соцмережі "ВКонтакте" загальною вартістю близько півмільйона доларів. Про це повідомив засновник ресурсу Павло Дуров. "На наших серверах нібито могли зберігатися фінансові документи якоїсь української компанії яка ухиляється від податків", - зазначив він.

27.06.2013 / IT Компанії



Huawei виявила бажання придбати Nokia 

Компанія Huawei розглядає можливість купівлі компанії Nokia, розраховуючи за допомогою неї стати провідним виробником смартфонів. Про це під час презентації Ascend P6 заявив представник керівництва китайської корпорації Річард Ю. За його словами, Huawei відкрита для цього та інших видів партнерства з Nokia, але в будь-якому випадку все буде залежати від фінів.

19.06.2013 / IT Компанії



Apple iOS 7 без Джобса - чи є шанс? 

Нещодавно пройшла конференція WWDC, де вперше культова компанія представила інноваційну операційну систему для iPhone та iPad iOS 7 - перший самостійний продукт корпорації.

13.06.2013 / IT Компанії



Samsung запропонувала виграти Galaxy S IV, невідривно дивлячись на нього протягом години (відео) 

Швейцарська компанія Swisscom спільно із Samsung розпочали нову рекламну кампанію, в рамках якої любий бажаючий може виграти флагманський смартфон - Galaxy S IV. Для цього на одному з вокзалів Цюріха встановили спеціальну платформу з закріпленим у ній мобільним пристроєм. Смартфон сам стежив за поглядом людини завдяки функції Smart Pause.

28.05.2013 / IT Компанії



Forbes: Генеральному директору Apple шукають заміну 

Сьогодні, ресурс Forbes з посиланням на достовірні джерела опублікував невтішну, для генерального директора компанії Apple Тіма Кука, інформацію. Повідомляється, що рада директорів американської корпорації шукає нового ТОП-менеджера.

22.04.2013 / IT Компанії



I квартал: Прибуток компанії HTC скоротився на 98% 

Виходячи з опублікованих фінансових результатів за І квартал 2013-го прибуток компанії HTC, в порівнянні з минулорічним періодом, скоротився на 98%. Роком раніше тайванський виробник смартфонів отримав 173 млн. доларів прибутку, в цьому ж році - 2,8 млн. доларів.

09.04.2013 / IT Компанії



В Німеччині не визнали патент Apple на функцію "slide to unlock" 

Патентний суд Німеччини в складі 5-ти суддів визнав не дійсним патент компанії Apple в якому описується технологія розблокування екрану за допомогою функції - "slide to unlock". В даному судовому розгляді відповідачами виступили компанії Motorola і Samsung.

05.04.2013 / IT Компанії



Компанію Sony внесли в книгу рекордів Гіннеса завдяки смартфону Xperia ZL 

Під час лютневої виставки MWC 2013 компанія Sony побудувала найбільший в світі дисплей з мобільних телефонів. Для створення даного екрану було використано 196 апаратів Xperia ZL.

04.04.2013 / IT Компанії



Цікаві факти про компанію Samsung 

Інтернет ресурс BusinessInsider опублікував незвичайну інформацію щодо компанії Samsung, а саме 12 найбільш цікавих фактів з її життя.

04.04.2013 / IT Компанії



iPad Mini не являється офіційно зареєстрованою торговою маркою 

Минулих вихідних стало відомо, що патентне відомство США відмовило компанії Apple в її запиті на реєстрацію торгової марки iPad Mini, який був поданий восени минулого року. За словами американських чиновників, iPad вже і так є зареєстрованою торговою маркою, а Mini - всього лише додатковий опис.

01.04.2013 / IT Компанії



За неправдиву інформацію в рекламі компанія Samsung вимагає від LG 45 млн доларів 

Компанія Samsung подала до суду на LG, звинувативши останню в дискредитації свого іміджу в очах громадськості. Позивач стверджує, що LG цілеспрямовано проводить рекламні кампанії, розповсюджують неправдиву інформацію. Сума позову складає близько 45 млн доларів.

26.03.2013 / IT Компанії



Компанія Nokia розпродує свої патенти 

В мережі інтернет з'явилася інформація про те, що компанія Nokia продала 125 своїх патентів, в яких описуються технології розробки пам'яті, холдингу Pendrell. 81 патент з усього пакету документів стосується стандартів індустрії, підкреслює покупець. Патенти передані Helsinki Memory Technologies, дочірньому підприємству Pendrell, спеціально створеному для підписання даної угоди.

26.03.2013 / IT Компанії



Європейські оператори стільникового зв'язку мають намір подати до суду на Apple 

Спеціальна служба Євросоюзу ближчим часом розгляне скаргу на адресу компанії Apple, подану декількома європейськими операторами стільникового зв'язку. У їх заяві наголошується, що вимоги контракту американської компанії вбивають конкуренцію. Розслідування носить попередній характер, так як скарга не була оформлена офіційно.

22.03.2013 / IT Компанії



Генеральний директор Nokia Стівен Елоп вихопив з рук журналіста iPhone і викинув (відео) 

Нещодавно, генеральний директор компанії Nokia Стівен Елоп взяв участь у популярній телепрограмі фінського телебачення. Він відповідав на запитання щодо майбутніх смартфонів лінійки Lumia, які незабаром мають з'явитись на ринку. У якийсь момент ведучий передачі дістав з кишені смартфон американського конкурента Apple - iPhone, який через мить опинився в руках ТОП-менеджера Nokia. 

22.03.2013 / IT Компанії



Apple звинувачують в порушенні патентів Sony і Philips 

Компанії Sony і Philips подали в суд на американську корпорацію Apple, звинувачцючи останню в порушенні 15 патентів. Позов оформлений від імені Intertrust Technologiesі і вимагає від Apple компенсації збитків, сума яких не розголошується.

21.03.2013 / IT Компанії



В третьому кварталі відбудеться розпад компанії ST-Ericsson 

Стало відомо, що виробник мікроелектронних компонентів компанія ST-Ericsson в третьому кварталі поточного року припинить своє існування. Закрити своє спільне підприємство вирішили корпорації STMicroelectronics і Ericsson, при цьому активи будуть поділені між двома власниками. Приміром, компанії Ericsson відійде виробництво LTE-продуктів, а також багаторежимних рішень з підтримкою мереж 2G/3G/4G. Все інше з активів ST-Ericsson перейде у власність STM або буде ліквідовано.

19.03.2013 / IT Компанії



« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »
  Система Orphus