RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » IT Компанії
Forbes проти Тіма Кука 

Компанія Apple збирається опублікувати квартальний звіт, і аналітики роблять не найприємніші прогнози. Опитані агентством Bloomberg експерти впевнені: вперше за останні 10 років корпорація відзвітує про падіння чистого прибутку. Нехай всього на 2%, але для Apple це може стати переломним моментом. Можливо, компанії з Купертіно пора звільнити Тіма Кука? Таким питанням задається авторитетний журнал Forbes.

23.01.2013 / IT Компанії



Чорна полоса для компанії HTC закінчилась 

 Глава компанії HTC Пітер Чоу в інтерв'ю The Wall Street Journal  заявив, що «найгірше для компанії, ймовірно, вже позаду». За його словами, конкуренти в минулому році були незвично сильні і використовували величезні ресурси, направляючи значні суми в маркетинг. «Ми ж не зробили достатньо в цьому напрямку», - зазначив Чоу. 

04.01.2013 / IT Компанії



Forbes: В 2013 році компанія Nokia буде розпродана 

В кінці минулого року журнал Forbes опублікував прогноз для мобільної індустрії на 2013 рік. Компанія Nokia згадується в самому кінці цього прогнозу. Ймовірно, саме тому на замітку американського журналу звернули увагу тільки зараз, у перші дні 2013 року.

03.01.2013 / IT Компанії



Частка компанії Nokia на ринку смартфонів зростає а у Apple падає 

Компанія StatCounter проаналізувала статистичні дані, що відображають активність мобільних користувачів інтернету за минулі 30 днів. Були визначені середньодобові показники для найбільш популярних мобільних операційних систем. Виявилося, що у Apple, спостерігається стійке зниження - 0056% в день, а у конкурента в особі Nokia - зростання на 0041%.

27.12.2012 / IT Компанії



Плани компанії Samsung на 2013 рік 

Корейська компанія поділилася з нами своїми планами на 2013 рік. Очікується, що Samsung в поточному році відвантажить близько 420 млн телефонів. А в наступному році, прогнозується ще більша кількість - 510 мільйонів.

25.12.2012 / IT Компанії



Компанії Samsung і Apple розпочали чергову судову тяганину 

Компанія Samsung подала до суду на Apple, звинувачуючи останню в порушенні патенту що стосується деяких функцій, доступних в «Центрі повідомлень» (Notification Center). Даний патент порушений в операційній системі iOS.

22.12.2012 / IT Компанії



Компанія RIM (BlackBerry) буде платити Nokia за використання патентів 

Компанії RIM (Research in Motion) і Nokia врегулювали в позасудовому порядку питання про використання патентів останньої в пристроях BlackBerry. В рамках даної угоди, сторони вирішили відкликати будь-які претензії що стосуються патентів.

22.12.2012 / IT Компанії



Google розпродує підрозділи Motorola Mobility 

Компанія Google продала підрозділ Home Business, який входив до складу компанії Motorola Mobility, купленої інтернет-гігантом навесні 2012 року за $12,5 млрд. Новим власником підрозділу, який виробляє приставки і кабельне обладнання, стала компанія Arris. Сума угоди склала $2,35 млрд.

20.12.2012 / IT Компанії



Apple не видали патент на технологію масштабування pinch-to-zoom 

Патентна організація США, визнала недійсним ще один з ключових патентів Apple. Мова йде про патент №7,844,915, в якому описується технологія масштабування зображення за допомогою жесту pinch-to-zoom. 

20.12.2012 / IT Компанії



Nokia все ж таки поїде на CES 2013 

Нещодавно стало відомо, що Nokia вирішила відмовитися від участі у виставці споживчої електроніки CES 2013 на користь більш пізньої Mobile World Congress. Але тепер корпорація виступила із спростуванням і додала, що їх присутність на заході буде не настільки велика, як раніше.

19.12.2012 / IT Компанії



Nokia втратила лідерські позиції вперше за останні 14 років 

Компанія Nokia, вперше за останні 14 років втратила лідерські позиції по виробництву мобільних телефонів. Замість фінської корпорації рейтинг 2012 року очолить компанія Samsung, стверджують експерти аналітичної компанії IHS iSuppli. У порівнянні з минулим роком частка корейської компанії збільшилася на 5 відсотків і становить 29%.

19.12.2012 / IT Компанії



HTC зменшить кількість WP-смартфонів в 2013 році 

Компанія HTC переглянула плани по випуску смартфонів на перший квартал 2013 року. Якщо раніше компанія збиралася збільшити випуск на 20-30% в порівнянні з четвертим кварталом поточного року, то зараз плани зменшені до 10-15%.

19.12.2012 / IT Компанії



Компанія Samsung бажає завершити патентну війну з Apple 

Корейська компанія розповсюдила повідомлення, в якому пообіцяла відкликати всі позови проти американського конкурента у всіх європейських країнах, де розглядаються суперечки між двома корпораціями.

18.12.2012 / IT Компанії



Компанія Nokia не поїде на CES 2013 

За неофіційними даними, компанія Nokia вирішила відмовитися від участі в міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2013, яка пройде з 8-го по 11 січня в Лас-Вегасі. Швидше за все, фіни мають намір зібратися з силами і як слід підготуватися до іншого великого заходу, який запланований на кінець лютого (Mobile World Congress).

18.12.2012 / IT Компанії



Microsoft патентує гнучкі дисплеї 

Ресурс Patent Bolt опублікував патентну заявку Microsoft в якій описується гнучкий розсувний дисплей, що може бути частиною футуристичного мобільного пристрою. Тобто в складеному стані пристрій за формою нагадує смартфон, в розкладеному - планшет.

18.12.2012 / IT Компанії



Працівники Foxconn проживають в жахливих умовах 

Китайська компанія Foxconn - це ціла закрита імперія, що живе за своїми власними правилами, куди практично неможливо потрапити стороннім особам.

18.12.2012 / IT Компанії



Samsung не заборонили продавати свої девайси в США 

У патентному розгляді між Samsung і Apple з'явився новий проміжний підсумок. В результаті першого слухання, нагадаємо, Samsung визнали винною в порушенні ряду патентів, що вилилося в необхідність виплати мільярда доларів. Зараз розглядалося питання про можливість заборони продажів практично всіх смартфонів і планшетів Samsung на території США, в тому числі і Galaxy S III.

18.12.2012 / IT Компанії



Google звинувачує LG у навмисному дефіциті на Nexus 4 

Глава британського і ірландського підрозділу Google звинуватив у дефіциті смартфонів Nexus 4 компанію LG, заявивши, що подальші відстрочки неприйнятні. «Ми працювали над цією проблемою в день і вночі, в будні і у вихідні дні», - написав у своєму повідомленні в Google Ден Коблі.

17.12.2012 / IT Компанії



iPhone 4S продавався краще iPhone 5 

Аналітик компанії UBS Стів Мілуновіч знизив прогноз по максимальній вартості акцій Apple з 780 до 700 доларів, а також понизив прогнози по квартальній реалізації смартфонів iPhone 5 (на 5 мільйонів штук) і планшетів iPad (на 2 мільйона штук). Причина - негативна інформація від постачальників комплектуючих для девайсів американської компанії.

17.12.2012 / IT Компанії



Чутки: Intel і Nvidia об'єднуються 

Абсолютно неймовірну на перший погляд інформацію повідомляє нам ресурс brightsideofnews. За їх даними, в наступному році може трапитися одне з найбільших в сучасному IT-світі об'єднань - Intel і Nvidia стануть єдиною компанією.

14.12.2012 / IT Компанії



Apple визнали винною в порушенні патентів Sony, Nokia і MPEG LA 

Окружний суд штату Делавер ухвалив, що в смартфонах від Apple порушуються три патенти холдингу MobileMedia, утвореного компаніями Sony, Nokia і MPEG LA. Суд тривав більше двох років. Спочатку в позові фігурувало 14 патентів, а MobileMedia вимагав заборони продажі iPhone 3G, 3GS і 4. Рішення про санкції відносно Apple поки невідоме.

14.12.2012 / IT Компанії



Google вважає себе краще Apple 

Голова ради директорів Google і її колишній глава Ерік Шмідт дав велике інтерв'ю виданню Bloomberg, в якому торкнувся питання боротьби з Apple на ринку смартфонів.

13.12.2012 / IT Компанії



Компанія Dell покидає ринок смартфонів 

Віце-президент Dell Джефф Кларк в ході конференції Dell World заявив, що компанія остаточно виходить з ринку смартфонів.

13.12.2012 / IT Компанії



Менеджери Samsung не використовують техніку своєї компанії 

ТОП-менеджер який відповідальний за стратегію розвитку компанії Samsung,  в одному з інтерв'ю  зізнався, що вважає за краще використовувати поза робочим часом техніку Apple. «У мене вдома Mac. У мене завжди були Mac, iPhone і iPad», - розповів Янг Сон. Він зазначив, що це справа звички, крім того, Apple змогла побудувати кращу екосистему.

13.12.2012 / IT Компанії



Samsung подала в суд на LG 

Корпорація Samsung подала в суд Сеула позов проти компанії LG. Позивач звинувачує конкурента в порушенні семи патентів на РК-екрани і копіюванні технології PLS. За словами представників Samsung, інженери LG без виплати роялті трохи змінили технологію і просувають її в своїх дисплеях як AH-IPS.

13.12.2012 / IT Компанії



« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »
  Система Orphus