RSS

Понеділок, 29.04.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » IT Компанії
Microsoft починає ребрендинг Nokia 

За даними видання The Verge, ближчим часом Microsoft офіційно об'явить про старт процесу ребрендингу підрозділу Nokia. Перші смартфони оновленого бренду (ймовірно Microsoft Lumia) з'являться в Франції. Згодом і в інших країнах.

21.10.2014 / IT Компанії



Lenovo має намір поглинути BlackBerry 

За неофіційними даними, на цьому тижні Lenovo оголосить про свій намір придбати канадського виробника смартфонів BlackBerry. Про інтерес китайської компанії повідомляється не в перше: близько року тому аналогічні чутки вже з'являлися в ЗМІ. 

21.10.2014 / IT Компанії



UA Web Challenge VI: Відкрито реєстрацію в номінації "Команда" 

UA Web Challenge VI - всеукраїнський чемпіонат з веб-розробки. Вже шостий сезон ми допомагаємо талановитим веб-розробникам вдосконалюватися, будувати кар'єру, створювати найкращі у світі сайти та веб-додатки.

13.10.2014 / IT Компанії



UA Web Challenge VI: Відкрито реєстрацію в номінації "Back-end developer" 

UA Web Challenge VI - всеукраїнський чемпіонат з веб-розробки. Вже шостий сезон ми допомагаємо талановитим веб-розробникам вдосконалюватися, будувати кар'єру, створювати найкращі у світі сайти та веб-додатки. 

15.09.2014 / IT Компанії



Microsoft відмовляється від бренду Windows Phone 

Чутки про те, що Microsoft має намір відмовитися від бренду Windows Phone, ходять вже досить давно. У мережі інтернет з'явилося зображення девайса, яке підтверджує що замість Windows Phone в ближчий час американська корпорація почне використовувати нову назву - Windows.

15.09.2014 / IT Компанії



Samsung і Apple оголосили перемир'я 

Компанії Samsung і Apple, прийняли рішення відмовитися від подальших патентних судових розглядів за межами США. Мова йде про Австралію, Японію, Південну Корею, Німеччину, Нідерланди, Великобританію, Францію та Італію.

06.08.2014 / IT Компанії



Компанія Nokia має намір повернутись на ринок мобільних пристроїв 

Після продажу підрозділу Devices&Services корпорації Microsoft, фінська Nokia покинула мобільний ринок. Але, ненадовго. Вакансії, розміщені Nokia в LinkedIn вказують на те, що компанія в особі підрозділу Nokia Technologies має намір повернутись: "Ми створюємо абсолютно нову компанію, де інновації і перспективи цінуються однаково. Ми будуємо її на фундаменті досвіду і майстерності, що створили продукти, відомі й улюблені в усьому світі за їх якість, корисність і надійність".

01.08.2014 / IT Компанії



Київська Cisco Connect: завтра починається тут 

Перша українська конференція з інформаційних та комунікаційних технологій Cisco Connect, яка відбулася 15-16 травня в Києві, пройшла за участю 1345 ІТ-фахівців, аналітиків і журналістів.

05.06.2014 / IT Компанії



В 2014 році компанією Apple будуть представлені найкращі пристрої за останні 25 років 

В 2014 році компанія Apple представить найкращі пристрої за останні 25 років. Про це заявив віце-президент американської корпорації Едді Кью. 

29.05.2014 / IT Компанії



Київський форум Cisco Connect перенесено на 15–16 травня 

Компанія Cisco вирішила перенести київський форум Cisco Connect на 15–16 травня 2014 року. Захід відбудеться у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза". Крім того, до 30 квітня подовжено термін пільгової реєстрації. Використавши її, можна зекономити 35% вартості квитка.

08.04.2014 / IT Компанії



Київська конференція Cisco Connect - головний ІКТ-форум України 

Конференція Cisco Expo, що здобула репутацію найбільшого ІКТ-заходу в Україні, отримала нове ім’я – Cisco Connect. Перший в Україні форум Cisco Connect відбудеться 19–20 березня 2014 року в столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" й стане продовженням успішної традиції проведення Cisco Expo.

04.02.2014 / IT Компанії



В Німеччині заборонили продаж Android-смартфонів HTC 

В минулий понеділок компанія Nokia добилася попередньої заборони на продаж Android-смартфонів HTC в Німеччині. Тайванського виробника звинувачують в порушенні патенту, в якому описуються методи передачі даних за допомогою Bluetooth і NFC.

02.01.2014 / IT Компанії



Міжнародний IT-чемпіонат комп’ютерних талантів "Золотий Байт 2014" встановлює рекорди з реєстрацій та призового фонду 

Міжнародний IT-чемпіонат комп’ютерних талантів "Золотий Байт 2014", що стартував 4 листопада 2013 року, встановлює рекорди серед конкурсів для студентів, які проводяться у сфері комп’ютерних технологій в країнах СНД. За перші 4 тижня заявки на участь подали більше 3000 студентів з навчальних закладів України, Росії, Білорусі, Казахстану та Естонії. 

06.12.2013 / IT Компанії



LG задумалася про скорочення мобільного підрозділу 

З метою покращення свого фінансового становища, компанія LG має намір переглянути свої пріоритети і акцентувати свою увагу на виробництві телевізорів, відкинувши мобільний підрозділ на задній план.

22.11.2013 / IT Компанії



Чутки: Microsoft має намір придбати Winamp 

За даними TechCrunch, корпорація Microsoft веде переговори з AOL щодо покупки прав на мультимедійний програвач Winamp. Обидві компанії відмовилася коментувати отриману інформацію. Стверджується, що ще не визначена ціна угоди.

22.11.2013 / IT Компанії



Акціонери Nokia схвалили продаж компанії 

Сьогодні акціонери Nokia практично одноголосно схвалили операцію з продажу підрозділу Devices&Services. За те, щоб бізнес з виробництва смартфонів перейшов до Microsoft, проголосувало 99,7% присутніх на зібранні акціонерів.

19.11.2013 / IT Компанії



Microsoft відкрила Центр по боротьбі з кіберзлочинністю 

Корпорація Microsoft офіційно відкрила Центр по боротьбі з кіберзлочинністю. В даному підрозділі будуть проводитися дослідження шкідливого програмного забезпечення, працювати юристи, слідчі та інші фахівці. Також, буде вестися спостереження за найбільшими ботнетами.

18.11.2013 / IT Компанії



В Україні стартує міжнародний IT-чемпіонат комп'ютерних талантів - "Золотий Байт-2014" 

4 листопада 2013 стартувала реєстрація для участі в студентському чемпіонаті комп'ютерних талантів - "Золотий Байт". Змагання орієнтоване на молодих, талановитих студентів і випускників, які прагнуть реалізувати себе у сфері IT-технологій, дизайну і комунікацій. Цього року чемпіонат виходить на міжнародний рівень і призовий фонд складає 500 тисяч гривень.

11.11.2013 / IT Компанії



Будинок Стіва Джобса визнали історичною пам'яткою 

Влада міста Лос-Альтос, що знаходиться в штаті Каліфорнія, визнала будинок, в якому виріс Стів Джобс, історичною пам'яткою. Після дворічних обговорень було вирішено присвоїти одноповерховій будівлі статус історичної пам'ятки, щоб зберегти її в нинішньому вигляді.

30.10.2013 / IT Компанії



Офіційно: 22 жовтня відбудеться презентація нових продуктів Apple 

Компанія Apple повідомила, що 22 жовтня відбудеться офіційна презентація її нових продуктів. Захід пройде в Yerba Buena (Сан-Франциско) о 20:00 за київським часом. Американська корпорація вже розіслала запрошення на даний вечір.

16.10.2013 / IT Компанії



Для HTC третій фінансовий квартал закінчився 100 мільйонним збитком 

Компанія HTC опублікувала фінансові показники за третій квартал поточного року. Нічого непередбачуваного не сталося - для тайванської корпорації даний квартал закінчився збитком в 101,3 млн доларів при 1,6 млрд доларів виручки.

04.10.2013 / IT Компанії



Компанію BlackBerry виставили на продаж 

Компанія BlackBerry вирішила не відставати від Nokia і зійшла з "мобільної дистанції". Канадську компанію BlackBerry продають за 4,7 млрд доларів. У якості покупця виступає Fairfax Financial Holdings, яка в свій час викупила 10% акцій RIM. Тепер компанія зобов'язалася викупити всі акції що залишились вартістю 9 доларів за штуку.

24.09.2013 / IT Компанії



Microsoft звинувачує Google у монополії 

Директор компанії Microsoft Стів Баллмер назвав Google монополістом і закликав відповідні органи провести розслідування по даному питанню. Пошуковий гігант контролює майже всі онлайн-сервіси, включаючи пошук і рекламу. Лише Microsoft завдяки Bing намагається якось конкурувати з Google, додав Стів Баллмер.

20.09.2013 / IT Компанії



За продаж Nokia Стівен Елоп може отримати 25 млн доларів 

Стівен Елоп отримає близько 25,5 млн доларів у разі схвалення угоди про поглинання компанією Microsoft підрозділу з виробництва смартфонів корпорації Nokia. Дана виплата передбачена умовами угоди між Microsoft і Nokia.

20.09.2013 / IT Компанії



Nokia вирішила "потролити" Samsung 

В мережі з'явилося зображення, опубліковане німецьким підрозділом Nokia, надламаного смартфона Samsung і натяк на відомий "шоколадний" слоган - "Є перерва - є KitKat".

06.09.2013 / IT Компанії



« 1 2 3 4 ... 14 15 »
  Система Orphus