RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Опубліковано: 05.06.2014 о 15:36. Розділ: IT Компанії
Київська Cisco Connect: завтра починається тут 
Перша українська конференція з інформаційних та комунікаційних технологій Cisco Connect, яка відбулася 15-16 травня в Києві, пройшла за участю 1345 ІТ-фахівців, аналітиків і журналістів.


Насичену програму Cisco Connect — 2014 відкрив старший віце-президент корпорації Cisco з роботи на ринках, що розвиваються, Данкан Мітчелл. Його виступ був присвячений Всеохоплюючому Інтернету та новим можливостям мережевих технологій. Всеохоплюючий Інтернет поряд з індустріалізацією мережі та поширенням хмарних послуг — основні тренди розвитку інформаційно-комунікаційних технологій на сучасному етапі.



Подальша програма конференції включала кілька десятків доповідей, сесій і демонстрацій у рамках шести технологічних потоків: «Корпоративні мережі», «ЦОД і віртуалізація», «Уніфіковані комунікації та спільна робота», «Інформаційна безпека», «Рішення для операторів зв'язку», «Програмно керовані мережі (SDN)». На форумі працювала виставка, де були представлені новинки компанії Cisco та її партнерів.

Київська Cisco Connect транслювалася онлайн. Завдяки цьому 132 ІТ-спеціалісти, які з тих чи інших причин не змогли відвідати захід, у режимі реального часу за допомогою технології Cisco WebEx побачили відкриття форуму, а також потоки «Інформаційна безпека», «Корпоративні мережі», «ЦОД і віртуалізація» й «Уніфіковані комунікації та спільна робота».

Активну участь в організації та проведенні Cisco Connect — 2014 взяли 19 компаній-спонсорів. Окрім того, конференція мала рекордно високу підтримку з боку українських засобів масової інформації: статус медіапартнерів форуму отримав 31 ЗМІ.


У роботі київської Cisco Connect взяли участь 48 представників засобів масової інформації зі столиці та ряду регіонів України. Для них були організовані прес-конференція, круглий стіл з питань інформаційної безпеки та кілька інтерв'ю.

Фото(відео)репортаж про Cisco Connect - 2014 доступний тут, тут і тут.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3554. Джерело: cisco.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus