RSS

Четвер, 16.05.2024
Реклама

Опубліковано: 08.04.2014 о 16:18. Розділ: IT Компанії
Київський форум Cisco Connect перенесено на 15–16 травня 
Компанія Cisco вирішила перенести київський форум Cisco Connect на 15–16 травня 2014 року. Захід відбудеться у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза". Крім того, до 30 квітня подовжено термін пільгової реєстрації. Використавши її, можна зекономити 35% вартості квитка.


У програмі київського форуму Cisco Connect заплановано декілька десятків різноманітних докладів, сесій та презентацій. Слід зазначити, що в її формуванні змогли взяти участь усі бажаючі, проголосувавши за відповідні теми на сайті конференції. Це дозволило зробити програму майбутнього заходу максимально актуальною та відібрати теми, які понад усе цікавлять цільову аудиторію.

Найбільший інтерес, як і передбачалося, викликають питання, пов’язані з мобільністю, побудовою та роботою безпровідних мереж, а також із безпекою інформаційних систем. Разом із тим українських фахівців цікавлять нові рішення Cisco та приклади їхнього застосування. Усього ж на київському форумі Cisco Connect – 2014 планується розглянути близько півсотні тем за шістьма ключовими напрямами:

- Маршрутизація та комутація;
- ЦОД і віртуалізація;
- Уніфіковані комунікації та спільна робота;
- Інформаційна безпека;
- Рішення для операторів зв’язку; 
- Програмно-керовані мережі (SDN).

Ще, буде проведено сесію спонсорів. Гостей конференції очікують також футурологічні замальовки від провідних експертів Cisco та майстер-класи співробітників сервісного підрозділу компанії Cisco.

Усі бажаючі зможуть створити у власному кабінеті персоналізовану програму лекцій і демонстрацій. До того ж на форумі гості отримають інтерактивну карту, яка стане своєрідним гідом по Cisco Connect та основою індивідуальних планів роботи на конференції.

З докладною програмою головного ІКТ-заходу року в Україні можна ознайомитися на сторінці Cisco Connect.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3502. Джерело: cisco.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus