RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Опубліковано: 04.02.2014 о 12:24. Розділ: IT Компанії
Київська конференція Cisco Connect - головний ІКТ-форум України 
Конференція Cisco Expo, що здобула репутацію найбільшого ІКТ-заходу в Україні, отримала нове ім’я – Cisco Connect. Перший в Україні форум Cisco Connect відбудеться 19–20 березня 2014 року в столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" й стане продовженням успішної традиції проведення Cisco Expo.


Нова назва є співзвучною зі стратегією Cisco, яка тісно пов'язана з прийдешньою ерою Всеохоплюючого Інтернету: підключаючи непідключене, ми зможемо дивним чином перетворювати наше життя. На наступній стадії еволюції Всесвітньої павутини безліч нових підключень людей, даних, процесів і фізичних об'єктів стануть рушійною силою радикальних змін, які очікують на людство. Надійною платформою для цих змін стають технології Cisco.

Для ІКТ-професіоналів Cisco Connect – захід року. Тут вони зможуть дізнатися про останні тенденції у світі телекомунікацій і познайомитися з досвідом практичного впровадження різних рішень, що впливають на бізнес-процеси підприємств.

Компанія Cisco запрошує всіх бажаючих взяти участь у формуванні програми київської Cisco Connect – 2014. Зареєструвавшись можна на сайті конференції.

Організатори пропонують учасникам конференції можливість особисто зустрітися з експертами для спілкування й обговорення актуальних питань. Заявку на організацію такої зустрічі також можна залишити в особистому кабінеті – у розділі "Зустріч з експертом".

На Cisco Connect – 2014 буде реалізовано ще одне нововведення. Беручи участь у складанні програми, відвідуючи лекції та демонстрації, гості форуму зможуть заробляти призові бали. Ті, хто набере найбільшу кількість балів, отримають призи від компанії Cisco.

Попередниця Cisco Connect – конференція Cisco Expo – стала традиційним місцем зустрічі еліти ІКТ-галузі України. Тут гості заходу першими дізнаються про новинки та тенденції, що визначають розвиток телекомунікаційної індустрії, отримують можливість підвищити свою кваліфікацію у сфері мережевих технологій і поспілкуватися з колегами та партнерами.

Остання, десята конференція Cisco Expo в Києві пройшла 24–26 жовтня 2012 року. В ній взяли участь 1563 людини: ІТ-спеціалісти, аналітики та журналісти – це на 12% більше, ніж у 2011-му.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3762. Джерело: cisco.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus