RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » IT Компанії
Компанія LG звинувачує Samsung у порушенні патенту 

За повідомленням південнокорейського видання Yonhap News, між LG і Samsung найближчим часом може розпочатись патентна війна. Предметом спору у ній стануть функції Smart Pause від Samsung і Smart Video від LG.

19.03.2013 / IT Компанії



Жан-Луї Гассе: Компанія Apple дотримується не правильної бізнес стратегії 

На думку Жана-Луї Гассе, який займав посаду виконавчого директора Apple Computer з 1981-1990 рр., компанія дотримується невірної політики і поступово програє "війну слів". "Атакувати конкурентів, вказуючи на їх слабкості, вихваляти власні досягнення - все це краще довіряти професіоналам", - заявив Гассе.

19.03.2013 / IT Компанії



Рейтинг кращих керівників ІТ компаній 

Аналітична компанія Glassdoor опублікувала рейтинг кращих керівників ІТ компаній 2013 року. Список очолив глава соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг, його дії схвалює 99% опитаних респондентів. Він значно поліпшив свою позицію в порівнянні з минулим роком - тоді рейтинг Цукерберга становив лише 85%. 

18.03.2013 / IT Компанії



Компанії Samsung і Microsoft запатентували дизайн своїх пристроїв 

Відразу дві компанії отримали патенти на дизайн своїх пристроїв. Microsoft запатентувала дизайн планшета Surface і елементи користувальницького інтерфейсу операційної системи Windows Phone 8. Samsung, в свою чергу, отримала сім патентів на дизайн різних смартфонів (в тому числі і під управлінням WP8), а також останньої моделі 3D-окулярів для перегляду телевізора.

13.03.2013 / IT Компанії



Компанія Apple буде співпрацювати з Intel 

Стало відомо, що компанія Apple провела переговори з Intel щодо виробництва чипів для своїх майбутніх мобільних пристроїв. На даний момент, корпорація Apple, замовляє процесори A6 для iPhone 5 і A6X для iPad 4 у свого головного конкурента - південнокорейської компанії Samsung. Зміна постачальника дасть Apple, більше свободи, а Intel - можливість розширити свою присутність на ринку мобільних пристроїв.

11.03.2013 / IT Компанії



Компанії Samsung вдвічі зменшили розмір штрафу (Samsung&Apple) 

Окружний суд Каліфорнії ухвалив рішення майже вдвічі скоротити штраф, який Samsung має виплатити Apple за порушення патентних прав. Суддя Люсі Кох заявила, що під час попередніх розглядів сума завданих американській корпорації збитків була неправильна.

04.03.2013 / IT Компанії



Huawei: "За п'ять років ми будемо лідерами на ринку смартфонів" 

За словами топ-менеджера компанії Huawei Ван Бяо, корпорація серйозно розглядає перспективу зайняти лідируючу позицію на ринку смартфонів, випередивши Apple і Samsung. "Озирніться на п'ять років назад. Тоді, Apple була невеликою компанією, Samsung теж не гігантом. Ви не знаєте, що станеться через п'ять років. Як мінімум, ми будемо третіми, а може й першими", - заявив Ван Бяо. 

04.03.2013 / IT Компанії



Суддя який вів справу Samsung&Apple відтепер працює на корейську компанію 

Компанія Samsung взяла на роботу колишнього британського суддю, який у минулому році виніс вирок, згідно якого Apple вибачилась перед корейським конкурентом і опублікувала це на своєму сайті. Професор Робін Джейкоб є експертом в патентному праві, а тепер ще й консультантом корейської компанії в справі Samsung&Apple, яка розглядається в американському суді.

01.03.2013 / IT Компанії



В 2013 році компанія HTC задовільниться лише одним флагманом - One 

За словами голови філії HTC у Великобританії та Ірландії Філа Роберсона, у поточному році компанія задовільниться лише одним флагманським смартфоном, причому тільки на платформі Android - HTC One.

28.02.2013 / IT Компанії



Samsung поступово відбирає у Google ринок мобільної реклами 

Компанія Google стурбована швидкими темпами розвитку корейського гіганта Samsung, побоюючись що найбільший виробник мобільних пристроїв в світі може стати монополістом на ринку мобільної реклами.

26.02.2013 / IT Компанії



Компанія Apple зменшила кількість замовлень на iPhone 

Тайванська компанія Foxconn Technology, яка займається складанням iPhone та iPad повідомила, що заморожує програму по прийому нових співробітників, так як не відчуває потреби в розширенні штату. Інвестори в свою чергу, запідозрили, що корпорація Apple не збільшує обсяги замовлень на iPhone, тому що немає зростання попиту на дані пристрої.

21.02.2013 / IT Компанії



Плани компанії Acer на 2013 рік 

Президент компанії Acer Джим Вонг повідомив, що у 2013 році корпорація сфокусується на виробництві смартфонів, планшетів та ноутбуків. За цей рік компанія сподівається відвантажити більше п'яти мільйонів планшетів.

21.02.2013 / IT Компанії



Компанії Apple належить 20% від загальної виручки з продаж електроніки в США 

За даними компанії NPD Group, на частку компанії Apple припадає 20% виручки від усіх продажів споживчої електроніки в США. Зі значним відставанням за нею слідує Samsung - 9%. Найпопулярнішими продуктами стали ноутбуки, телевізори, смартфони, планшети та настільні комп'ютери: в 2012 році їх частка склала 53%. 

20.02.2013 / IT Компанії



Велика реструктуризація в компанії Opera 

Компанія Opera Software повідомила про скорочення персоналу, проведеному в рамках програми реструктуризації. Було звільнено 91 співробітника, що складає 10 відсотків від загального штату.

19.02.2013 / IT Компанії



Білл Гейтс незадоволений темпами розвитку компанії Microsoft 

В інтерв'ю CBSNews засновник компанії Microsoft Білл Гейтс заявив, що незадоволений темпами впровадження інноваційних рішень. Особливо це стосується ринку смартфонів. За його словами, корпорація хоча і не упустила такий перспективний ринок, але не змогла зайняти лідируючі позиції. Таким чином, Microsoft допустила помилку в освоєнні сегменту «розумних телефонів», додав Білл Гейтс.

19.02.2013 / IT Компанії



Компанія Panasonic вважає безглуздо ще більше покращувати якість зображення на сучасних телевізорах 

На думку голови компанії Panasonic Europe Лорен Абаді, боротьба виробників за подальше покращення якості зображення і збільшення роздільної здатності екранів на телевізорах завершилася. В даному випадку топ-менеджер має на увазі Ultra HD - роздільна здатність, яка набуде поширення в найближчому майбутньому.

12.02.2013 / IT Компанії



Facebook незаконно використовує кнопки Like і Share 

Компанія Rembrandt Social Media подала до суду на соціальну мережу Facebook, звинувачуючи останню у незаконному використанні кнопок Like і Share.

12.02.2013 / IT Компанії



Компанії Apple заборонять використовувати бренд iPhone в Бразилії 

В Бразилії, компанію Apple позбавлять прав використовувати бренд iPhone для продажу своїх смартфонів. Таке право отримає місцева компанія, яка зареєструвала товарний знак першою.

06.02.2013 / IT Компанії



Бренд Galaxy набирає оберти 

Бренд Galaxy стає настільки популярним, що по впізнаваності практично зрівнявся з Android. До такого висновку прийшов аналітик Бенедикт Еванс. Він досліджував пошукові запити в Google і побудував відповідну діаграму. У листопаді минулого року користувачі вживали у своїх запитах назву Galaxy так само часто, як і Android.

06.02.2013 / IT Компанії



Прибуток компанії Facebook скоротився на 95% 

Соціальна мережа Facebook відзвітувала про свою діяльність в IV кварталі та в цілому за весь минулий рік. Як повідомляється в прес-релізі, за підсумками минулого року чистий прибуток компанії склав $53 млн, що в 19 разів, або майже на 95%, менше результатів за 2011 рік. При цьому виручка соцмережі збільшилася на 40%, до $5 млрд.

31.01.2013 / IT Компанії



Після анонсу нових продуктів ціни на акції RIM (BlackBerry) впали 

Протягом останніх трьох тижнів акції компанії RIM (BlackBerry) піднімалися в ціні. На початку січня ціна за одну акцію складала $11,5, а 24 січня - вже $18. Однак після вчорашньої презентації ОС BlackBerry 10 ціни на акції почали падати. 

31.01.2013 / IT Компанії



Користувачі продукції компанії Apple все менше їй довіряють 

Компанія Ponemon Institute опублікувала щорічний рейтинг компаній, яким користувачі довіряють зберігання особистих даних. Компанія Apple вперше опинилася поза ТОП-20, зайнявши 21-у позицію з 217. У 2009 році вона займала 8-е місце, в 2010-му - 12-е, в 2011-му - 14-е.

30.01.2013 / IT Компанії



Нове рішення по справі Samsung і Apple 

Протистояння Samsung і Apple триває. Суддя Люсі Кох винесла чергове рішення у позові виробника iPhone проти корейського конкурента. Згідно з останнім на даний момент рішенням, Samsung незаконно використовувала запатентовані Apple технології, проте зробила це ненавмисно.

30.01.2013 / IT Компанії



Компанія Philips більше не буде виготовляти телефони DECT, акустичні системи та іншу мультимедійну техніку 

Компанія Philips прийняла рішення відмовитися від випуску телефонів DECT, акустичних систем та іншої мультимедійної-техніки, а також аксесуарів до неї, продавши даний бізнес японській корпорації Funai Electric. Сума операції складе 150 млн євро, в цю суму входять ліцензійні відрахування за використання бренду - продукція буде поставлятися з шильдиком Philips.

29.01.2013 / IT Компанії



Фільм про Стіва Джобса покажуть 19 квітня 

Режисери біографічного фільму jOBS визначилися з точною датою релізу стрічки, головну роль в якій зіграв Ештон Катчер. Її прем'єра запланована на 19 квітня, в цьому ж місяці компанія Apple, офіційно зареєстрована під назвою Apple Computer (1 квітня 1976).

24.01.2013 / IT Компанії



« 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 »
  Система Orphus