RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Опубліковано: 15.08.2013 о 12:28. Розділ: IT Компанії
В рейтингу найбільш інноваційних компаній Apple втратила 52 позиції 
Журнал Forbes оновив свій щорічний рейтинг найбільш інноваційних компаній світу. Корпорація Apple, яка роком раніше зайняла 26-е місце, опустилася до 79 позиції. Положення Google також погіршилося: корпорація перемістилася з 24-го на 47-е місце.


Лідером третій рік поспіль залишається розробник ПЗ і "хмарних" технологій SalesForce.com. У першу трійку також увійшли фармацевтична Alexion Pharmaceuticals і ще один IT-гігант - VMWare. На п'яте місце потрапила британська ARM, далі йдуть китайський пошуковий сервіс Baidu та онлайн-рітейлер Amazon. Компанії Microsoft і Nokia в рейтинг не потрапили.

Даний список складається на основі декількох ключових критеріїв. Автори рейтингу, крім зростання виручки і середньої прибутковості компаній за останні п'ять років, вираховують так звану інноваційну премію. Цей показник являє собою різницю між капіталізацією і вартістю бізнесу (запуску нових продуктів, виходу на нові ринки). Всі учасники списку повинні публічно звітувати як мінімум останні 7 років, оцінюватися ринком більше 10 млрд доларів і витрачати на дослідження не менше 1% чистих активів.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3386. Джерело: forbes.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus