RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

4 вересня Samsung представить "розумний годинник" Galaxy Gear 

За даними джерела ресурсу SamMobile, "розумний годинник" Galaxy Gear компанія Samsung представить одночасно з смартфоном Galaxy Note III четвертого вересня в рамках заходу Unpacked 2013 Episode 2. 

15.08.2013 / В стадії розробки



В рейтингу найбільш інноваційних компаній Apple втратила 52 позиції 

Журнал Forbes оновив свій щорічний рейтинг найбільш інноваційних компаній світу. Корпорація Apple, яка роком раніше зайняла 26-е місце, опустилася до 79 позиції. Положення Google також погіршилося: корпорація перемістилася з 24-го на 47-е місце.

15.08.2013 / IT Компанії



В Японії надійшли у продаж окуляри які не дозволять заснути (відео) 

В Японії почали продавати цікавий гаджет, який не дозволить заснути. Він відстежує рух повік, і затемнює одну лінзу в разі зменшення частоти моргання. Таким чином миттєво створюється дискомфорт, який не дає заснути. Пристрій має малу вагу і оснащений вбудованим акумулятором, якого вистачить на 8 годин. 

15.08.2013 / Мобільні термінали



Чергове "пасхальне яйце" від YouTube 

Відео-хостинг YouTube є одним з найбільших розважальних порталів в світі. І незважаючи на таку спрямованість, команда, яка забезпечує роботу ресурсу, ставиться до своїх обов'язків дуже серйозно. Однак, і вони люблять пожартувати. Але щоб не зашкодити проекту, приколи, що отримали назву "пасхальні яйця", доводиться ховати. 

15.08.2013 / Інтернет-сервіси



  Система Orphus