RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Стала відома європейська вартість смартфона LG Optimus G2 

Один з німецьких рітейлерів опублікував ціни на вчора представлений смартфон LG - G2. Молодша модель, обладнана 16 Гб вбудованої пам'яті, обійдеться в 600 євро, а старша, з 32 Гб - в 630. Оператори стільникового зв'язку поки не озвучили умови продажу новинки від LG.

08.08.2013 / Мобільні термінали



20 серпня стартують продажі 13,3-дюймового ноутбука Samsung ATIV Book 9 Plus (відео) 

За повідомленням компанії Samsung офіційні продажі її нового ноутбука ATIV Book 9 Plus стартують 20 серпня. Пристрій обладнаний 13,3-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 3200х1800 пікселів. 

08.08.2013 / Персональні комп'ютери



Відбулась інтеграція сервісу Instagram з соцмережею "ВКонтакте" 

Після оновлення, сервіс Instagram дає можливість автоматичної публікації знімків в "ВКонтакте". Фото буде з'являтися як в стрічці новин користувача "ВКонтакте", так і в спеціальному альбомі під назвою "Instagram". Дану функцію можна включити для всіх знімків і для кожного окремого.

08.08.2013 / Програмне забезпечення



Доведено: людський мозок потужніший за суперкомп'ютер в декілька сотень тисяч разів 

Об'єднавши свої зусилля, вчені з Німеччини та Японії провели найбільше в історії моделювання нейронної активності головного мозку людини. Їм вдалося змоделювати цей процес тривалістю лише 1 секунду, але обрахувати дану інформацію зміг тільки надпотужний суперкомп'ютер, один з найбільш продуктивних у світі.

08.08.2013 / Персональні комп'ютери



Android Device Manager - онлайн сервіс для пошуку вкраденого смартфона 

Компанія Google оголосила про запуск недавно анонсованого сервісу по пошуку загублених або вкрадених смартфонів. Для початку Android Device Manager необхідно ввімкнути в самому пристрої. Там же можна активувати певні функції.

08.08.2013 / Програмне забезпечення



LG офіційно представила смартфон Optimus G2 (відео) 

Сьогодні відбулась офіційна презентація нового смартфона LG - Optimus G2. В даній модель виробник вирішив відмовитись від фізичних кнопок управління під дисплеєм, замінивши їх екранними. Також змінили своє звичне розташування і кнопки регулювання гучності, в даному смартфоні вони знаходяться під основною камерою.

07.08.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus