RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Новий 5-дюймовий BlackBerry Z30 на відео 

Ресурс Sforum поділився з нами міні-оглядом ще офіційно не анонсованого смартфона - BlackBerry Z30. Даний пристрій має стати першим смартфоном BlackBerry який отримає 5-дюймовий дисплей.

12.08.2013 / В стадії розробки



Майбутні продукти Asus: PadFone Mini, MeMOFone HD і MeMO Pad HD 

На офіційній конференції компанії ASUSTeK Computer, яка проходила в Тайвані, корпорація поділилася своїми плани на майбутнє щодо розвитку мобільних пристроїв. Зокрема, тайванський виробник має намір випустити міні-версію PadFone Infinity - PadFone Mini і 8-дюймовий планшет - MeMO Pad HD 8. 

12.08.2013 / В стадії розробки



Бюджетний планшет Amazon Kindle Fire третього покоління: нова інформація 

За допомогою ресурсу BGR в мережі з'явилась інформація щодо бюджетного планшета Amazon Kindle Fire нового покоління. За раніше отриманими даними, вартість Amazon Kindle Fire 3 складе, приблизно, 159 доларів.

12.08.2013 / В стадії розробки



Asus зупиняє випуск пристроїв на базі ОС Windows RT 

Про це повідомив голова компанії, відзначаючи в якості причини низькі продажі подібних девайсів. За словами виконавчого директора корпорації Джеррі Шена, те, що Windows RT виявилася неуспішною - вважає не тільки Asus, але і вся індустрія в цілому.

12.08.2013 / Програмне забезпечення



Північна Корея випускає власні Android-смартфони 

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відвідав фабрику з виробництва вітчизняних смартфонів під управлінням операційної системи Android. Апарат, що виготовляється там, отримав назву Arirang. Главу країни супроводжували журналісти державного видання Korean Central News Agency.

12.08.2013 / Мобільні термінали



Alcatel офіційно представила флагманський смартфон - One Touch Idol X 

Компанія Alcatel провела офіційну презентацію свого флагманського смартфона - One Touch Idol X. Прогнозується, що на європейські прилавки пристрій надійде у листопаді. Ціна не відома.

12.08.2013 / Мобільні термінали



Вчені навчилися визначати приблизну дату смерті за допомогою лазера 

Британські вчені Анета Стефановська і Пітер МакКлінток з Ланкастерського університету розробили метод, що дозволяє визначити приблизну дату смерті людини. У тестах застосовується лазер, вбудований в спеціальний наручний пристрій. Він визначає стан ендотеліальних клітин організму.

12.08.2013 / В стадії розробки



Планшет NVIDIA Tegra Tab: подробиці 

В мережі інтернет з'явилася інформація щодо ще не анонсованого планшета NVIDIA - Tegra Tab. Очікується, що пристрій стане певним компаньйоном для ігрової портативної приставки NVIDIA Shield або, принаймні, її варіацією в планшетному форм-факторі. Також передбачається, що планшет NVIDIA Tegra Tab в першу чергу буде орієнтований на ігри.

12.08.2013 / В стадії розробки



Тест фотокамер: Galaxy S4 Zoom проти iPhone 5 

За словами компанії Apple, iPhone став найпопулярнішим пристроєм, який люди використовують для фотографування. Samsung же вірить у світле майбутнє свого гібрида смартфона і фотоапарата - Galaxy S4 Zoom. Тому в даній публікації було вирішено представити порівняльні фотографії зроблені за допомогою фотомодулів вище згаданих девайсів. 

12.08.2013 / Oгляди/тести



  Система Orphus