RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Desire 500 - новий смартфон від HTC за 400 доларів 

Компанія HTC офіційно випустила на ринок новий смартфон - Desire 500. Модель позиціонується як пристрій з "передовими технологіями за розумну ціну" - девайс стане доступним в ближчі дні за 400 доларів.

07.08.2013 / Мобільні термінали



Стала відома вартість бюджетного iPhone 

Китайський ресурс SINA Weibo опублікував нові якісні фотографії бюджетного смартфона від Apple - iPhone 5C. Можна не сумніватися, що зображений на знімках апарат є тим самим пристроєм, який Apple офіційно представить вже нинішньої осені. Також, джерело повідомляє і суму, в яку обійдеться iPhone 5C.

07.08.2013 / В стадії розробки



Опубліковані порівняльні світлини iPhone 5 і iPhone 5S 

Багато шанувальників Apple будуть розчаровані - з зовні, iPhone нового покоління нічим не відрізняється від нинішньої моделі. Ресурс Fanatic Fone опублікував порівняльні фотографії панелей двох пристроїв і не виявив ніяких істотних відмінностей. Всупереч чуткам, навіть сканера відбитків пальців не має.

07.08.2013 / В стадії розробки



Чутки: Microsoft має намір відмовитись від "плиткового" інтерфейсу ОС Windows Phone 

Аналітик Mobile Research Group Ельдар Муртазін заявив, що Microsoft створила робочу групу, яка розглядає подальший розвиток ОС Windows Phone. За його словами, на даний момент розглядається створення єдиної ОС для планшетів і смартфонів, випуск якої, запланований на 2014 рік. 

07.08.2013 / Програмне забезпечення



Чутки: 4-ядерний "планшетофон" від Nokia 

За даними ресурсу My Nokia Blog, фінська компанія Nokia має намір випустити 4-ядерний "планшетофон" з Full HD дисплеєм до кінця поточного року (ймовірно, вже у вересні).

07.08.2013 / В стадії розробки



Microsoft App Studio - сервіс для створення мобільних додатків 

Корпорація Microsoft вирішила, що відсутність знань у програмуванні не повинно зупиняти бажаючих спробувати свої сили в створенні мобільних додатків, і запустила Windows Phone App Studio. Сервіс дає можливість створювати власні програми для мобільної платформи Microsoft.

07.08.2013 / Програмне забезпечення



  Система Orphus