RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Google Gmail не гарантує безпечного листування 

Компанія Google заявила, що жоден з користувачів поштового сервісу Gmail не може розраховувати на безпечне листування. Про це стало відомо в рамках колективного позову проти пошукового гіганта - його звинувачували в скануванні змісту листів в рекламних цілях.

14.08.2013 / Інтернет-сервіси



Яким буде новий iPhone 5S? 

Наближається вересень, а разом з ним і презентація нової моделі смартфона від Apple. Офіційний анонс очікується 10 вересня, хоча останнім часом стали з'являтися чутки про його перенесення на 27 число того ж місяця. Але не дивлячись на це, часу залишилося небагато, тому давайте розберемося, чого можна очікувати від нового iPhone 5S.

14.08.2013 / В стадії розробки



Oracle: Корпорація Google не має відношення до "добра" і насправді є "абсолютним злом" 

"Корпорація Google не має відношення до "добра" і насправді є "абсолютним злом"". Про це в інтерв'ю CBS This Morning заявив засновник і голова компанії Oracle Ларрі Еллісон. "Ми не конкуруємо з Google. Ми не робимо того, що роблять вони. Google просто взяла наші розробки, і це неправильно", - зазначив Еллісон.

14.08.2013 / IT Компанії



На компанію Microsoft подали груповий позов 

Найбільшого в світі виробника ПЗ звинуватили в неправдивих повідомленнях щодо продаж планшетів Surface RT. Також, позивачі впевнені що фінансовий звіт за I квартал теж був підроблений.

14.08.2013 / IT Компанії



  Система Orphus