RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Qualcomm: оснащувати смартфони 8-ядерними процесорами не має сенсу 

На думку віце-президента компанії Qualcomm Ананда Чандрасекхера, гонки за кількістю ядер в смартфонах не мають сенсу. "Ви можете взяти 8 моторів від газонокосарки, об'єднати їх і заявити всім, що у вас 8-циліндрова Ferrari", - сказав топ-менеджер американської компанії.

02.08.2013 / Мобільні термінали



Завдяки смартфонам Xperia компанія Sony вийшла з кризи 

У четвер корпорація Sony відзвітувала за перший квартал 2013-2014 фінансового року і повідомила про операційний прибуток в розмірі 363 млн доларів і чистий - 35 млн доларів. Нагадаємо, роком раніше компанія отримала чистий збиток у розмірі 251 млн доларів. Озвучені показники значно перевершили очікування аналітиків.

02.08.2013 / IT Компанії



ФБР може віддалено включити мікрофон на Android-смартфоні 

The Wall Street Journal з посиланням на колишнього держслужбовця повідомив, що працівники ФБР можуть без проблем отримати віддалений доступ до мікрофона девайсу під управлінням ОС Android. Для проникнення в систему використовуються різні підходи: при прямому контакті з апаратом (шпигунське ПЗ завантажується через порт USB) або після завантаження трояна через інтернет. 

02.08.2013 / Програмне забезпечення



Motorola офіційно анонсувала смартфон - Moto X 

Як і очікувалось, сьогодні відбулась офіційна презентація нового смартфона Motorola - Moto X. Повідомляється, що зібраний в США девайс не доведеться довго чекати. Продажі моделі стартують в серпні або жовтні. При укладенні дворічного контракту з оператором смартфон обійдеться в 200 доларів.

02.08.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus