RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Останні новини

Instagram вимагала від Facebook $ 2 млрд 

В таємних переговорах з главою Facebook Марком Цукербергом творець Instagram Кевін Сістром вимагав від соцмережі $ 2 млрд. за покупку фотододатку. Про це стало відомо The Wall Street Journal. Марку Цукербергу (Mark Zuckerberg) вдалося збити ціну під час особистих таємних переговорів з Кевіном Сістромом (Kevin Systrom)

23.04.2012 / IT Компанії



Futuremark продано! 

Фінська компанія Rovio, що випустила популярну серію ігор Andry Birds, придбала розробника ігор Futuremark Games Studio.
«Це неймовірно талановитий і досвідчений колектив, і ми дуже раді, що ці люди стали частиною нашої команди, - прокоментував покупку генеральний директор Rovio Мікаель Хед (Mikael Hed).

23.04.2012 / IT Компанії



15 $ за дизайн офіційного сайту Північної Кореї 

Редизайн офіційного сайту Північної Кореї коштував всього $ 15, а пошукова оптимізація - $ 100. Студент Фордемского університету Майкл ДіТанна (Michael DiTanna) в ході дослідження, присвяченого пропаганді в північнокорейських ЗМІ, з'ясував, що офіційний сайт держави зроблений на основі шаблону Blender вартістю $ 15.

23.04.2012 / Інтернет-сервіси



Конкурс на кращого робота-рятівника 

Пентагон оголосив про організацію конкурсу на розробку роботів, які повинні  рятувати людські життя під час стихійних лих. Одним з вимог до робота-рятівнику є здатність використовувати інструменти людей і транспортні засоби. Приз у розмірі $ 2 млн. дістанеться команді з кращими технологіями, а сам конкурс почнеться в жовтні цього року.

23.04.2012 / IT Компанії



Платний перегляд на YouTube 

 На YouTube Live з'явився цілий ряд нових інструментів для видавців. Наприклад, розробники додали можливість стягувати плату за перегляд потокового відео. В даний час послуга доступна тільки жителям США, Великобританії, Японії, Франції та Канади.

23.04.2012 / Інтернет-сервіси



Повний контроль дій інтернет користувачі 

 Уряд Великобританії збирається дозволити таким організаціям, як служба безпеки MI5 і центр урядового зв'язку, контролювати весь інтернет-трафік, включаючи електронну пошту і відвідувані користувачами веб-сайти.Такий контроль вже здійснюється в деяких країнах, наприклад в Китаї, де кожен рух інтернет-користувача знаходиться під контролем уряду.  

23.04.2012 / Інтернет-сервіси



Рейтинг Internet Explorer зростає 

Аналітична фірма Net applications щомісяця проводить моніторинг різних веб-браузерів. Згідно з її даними за березень, Internet Explorer збільшив свою частку на ринку з 51,9% до 53,8%. У свою чергу, браузери Firefox і Chrome показали падіння результатів з 21,8% до 20,6% і з 19,1% до 18,6% відповідно.

23.04.2012 / Програмне забезпечення



Intel і Microsoft спробують стати конкурентами Apple 

Зробити популярними планшети на ОС Windows 8 допоможе лише низька ціна, в цьому впевнені компанії Intel, Microsoft і виробники гаджетів, які мають намір продавати деякі планшети за $ 300, щоб вони були конкурентними перед iPad від Apple.

23.04.2012 / IT Компанії



Повна версія Skype для Windows Mobile 

Фінальна версія сервісу відеотелефонії для ОС Windows Phone 7 (WP) вже доступна для завантаження. Додаток виконано в Metro-стилі (традиційному для WP) і підтримує всі основні можливості програми для ПК.

23.04.2012 / Програмне забезпечення



30 млн. ультрабуків за рік. Бізнес план Intel 

Intel представив плани продажу ультрабуків в 2012 році та рішення щодо їх апартної частини.  На основі даних чисел, компанія прогнозує продажу 20-30 млн. примірників, і в 2-3 рази більше в наступному році.

23.04.2012 / IT Компанії



  Система Orphus