RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 23.04.2012 о 14:38. Розділ: Інтернет-сервіси
Платний перегляд на YouTube 

На YouTube Live з'явився цілий ряд нових інструментів для видавців. Наприклад, розробники додали можливість стягувати плату за перегляд потокового відео. В даний час послуга доступна тільки жителям США, Великобританії, Японії, Франції та Канади. Плата за доступ до потокового відео була раніше встановлена аналогічним сервісом, такими як популярний відеохостинг UStream  ще з жовтня 2010 року.

Видавці   також  можуть включати банери і рекламу Google Adsense на сторінці з відео, в якості доповнення до доданої можливості стягувати плату за перегляд. Розробники YouTube надали постачальникам відеоконтенту зручний інструмент аналітики, який працює в режимі реального часу. Доступ  до аналітичних даних дозволить власникам контенту побачити статистику по регіонах світу, кількості поточних глядачів і середній час перегляду потокового відео.
На сьогоднішній день видавці YouTube Live також отримують безкоштовний доступ до програмного забезпечення Wirecast вартістю в $ 449, яке дозволяє керувати кількома каналами під час трансляції. Наприклад, за допомогою Wirecast можна перемикати камери які знаходяться під різними ракурсами. Крім того, Wirecast дозволяє користувачам під час проведення прямої відеотрансляції відтворювати різні медіа-файли та спецефекти.

Незважаючи на те, що доступ до YouTube Live, як і раніше обмежується вузьким колом партнерів, керівництво YouTube планує надати послуги потокового мовлення всім користувачам вже в цьому році, проте терміни цієї події поки тримаються в секреті.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2407. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus