RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Останні новини

Oracle подала судовий позов на Google 

У Сан-Франциско почався судовий процес за позовом компанії Oracle до корпорації Google. Нагадаємо, що Oracle звинувачує Google в порушенні її права на інтелектуальну власність. Oracle подала до суду на Google півтора роки тому, вважаючи що операційна система Android порушує ряд патентів технології Java. 

20.04.2012 / IT Компанії



Завод НР в китаї 

В місті Чунгцінг, компанія HP розпочне будівництво нового заводу, з виробництва принтерів. Очікується, що потужності заводу дозволять щорічно випускати 60000000 струменевих і лазерних принтерів. Мег Уітман, генеральний директор HP, взяв особисту участь у церемонії підписання угоди під час зустрічі з китайськими представниками.

20.04.2012 / IT Компанії



Перший процесор Atom буде запущений в Індії 

Виробник мобільних телефонів, індійська компанія Lava, вчора анонсувала випуск першого смартфона на процесорі від Intel, випередивши такі великі фірми як Lenovo і Orange. Апарат вийде в Індії  23 квітня  під назвою Xolo X900  і буде продаватися за ціною близько $ 420.

20.04.2012 / В стадії розробки



В боротьбі з раком допоможуть відеокарти Nvidia 

Дослідження очолює професор Стів Джіанг, виконавчий директор центру радіотерапевтичниих технологій в раковому центрі UCSD. За його словами, дві третини хворих на рак, в Сполучених Штатах лікуються за допомогою радіотерапії, яка є ефективним засобом боротьби з багатьма типами цього захворювання.

20.04.2012 / Персональні комп'ютери



Пасивне охолодження для відекарт від Powercolor 

Компанія Powercolor представила відеокарту  HD 7750 Go! Green з серії Go! Green. Як і всі інші представники даної серії, ця відеокарта оснащена повністю пасивною системою охолодження, якій не потрібно додаткового роз'єму живлення PCI-Express, і працює на більш низькій напрузі.

20.04.2012 / Персональні комп'ютери



Брак виробників чіпів за 28 нм технологією 

Кількість компанії які немають власних фабрик по виробництву зменшується, завдяки браку промислових потужностей для виготовлення чіпів по 28 нм технології. Зокрема, нових виробників для своїх чіпів шукають Nvidia і Qualcomm.

20.04.2012 / IT Компанії



Процесори Ivy Bridge, перейшли на рівень масового виробництва 

«Наші нові процесори незабаром будуть доступні і в роздрібі. Ivy Bridge стане нашим найбільшим продуктом: уже в цьому кварталі ці процесори будуть становити чверть від загального числа CPU, що випускаються Intel, а до осені їх частка перевищить половину »

20.04.2012 / Персональні комп'ютери



Плани Intel на 2012 рік -30 мл. ультрабуків 

У пресі з'явилися нові дані щодо очікуваного Intel і її OEM-партнерами рівня продажів ультрабуків в цьому році, а також нові апаратні рішення в розвитку даних пристроїв.

20.04.2012 / IT Компанії



  Система Orphus