RSS

Понеділок, 13.05.2024
Реклама

Опубліковано: 20.04.2012 о 09:41. Розділ: Персональні комп'ютери
Процесори Ivy Bridge, перейшли на рівень масового виробництва 

Корпорація Intel оголосила про початок масових поставок процесорів нового покоління Ivy Bridge. «Наші нові процесори незабаром будуть доступні і в роздрібі. Ivy Bridge стане нашим найбільшим продуктом: уже в цьому кварталі ці процесори будуть становити чверть від загального числа CPU, що випускаються Intel, а до осені їх частка перевищить половину », заявив голова Intel Пол Отелліні.
Вихід сімейства процесорів, що створюються за новітньою 22 нм технологією, ще більше посилить позиції компанії на ринку. Нові чіпи стануть швидше не тільки в додатках загального призначення, але і в новому рівні продуктивності - це вбудована графіка та ряд інших удосконалень.
Недавно компанія повідомляла про затримку поставок через виробничі проблеми. Однак, завдяки великій кількості наявних фабрик,  ці проблеми в підсумку не позначаться. 
Появи перших представників нового сімейства, моделей i7, намічено на 23 квітня, згодом 3 червня вийдуть 2-х ядерні Core i5/i7 і 4-х ядерні i5. Мобільні чіпи та настільні i3 очікуються влітку.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 1484. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus