RSS

Понеділок, 13.05.2024
Реклама

Опубліковано: 20.04.2012 о 15:41. Розділ: IT Компанії
Завод НР в китаї 

В місті Чунгцінг, компанія HP розпочне будівництво нового заводу, з виробництва принтерів. Очікується, що потужності заводу дозволять щорічно випускати 60000000 струменевих і лазерних принтерів. Мег Уітман, генеральний директор HP, взяв особисту участь у церемонії підписання угоди під час зустрічі з китайськими представниками.

За умовами домовленості, тайванська корпорація Foxconn побудує нові виробничі потужності, а компанія HP виступить інвестором цього проекту. Будівництво об'єкта займе від двох до трьох років і буде складатися з трьох етапів. Згідно бізнес-плану, новий завод до 2015 року повинен випускати 40000000 струменевих і 20000000 лазерних принтерів, а також 150 000 000 чорнильних картриджів. Щорічна вартість виробленої продукції повинна скласти близько $ 25 млрд. Також у місті Чунгцінг розташований завод з виробництва ПК і ноутбуків. У минулому році компанія оголосила про подальше розширення своєї виробничої бази в Шанхаї, а також створення регіональних штаб-квартир в Китаї. Крім того, керівництво HP розглядає Китай як величезний ринок для постачання своєї продукції.

У місті Чунгцінг, який знаходиться в південно-західній частині Китаю, також розташовані і інші ІТ-компаній, наприклад Acer і Asus. Останнім часом Чунгцінг намагається стати центром інформаційних технологій Китаю. Китайська влада впевнена, що нова угода з HP дозволить дати додатковий імпульс розвитку західного регіону Китаю.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 1539. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus