RSS

Неділя, 05.05.2024
Реклама

Опубліковано: 23.04.2012 о 11:41. Розділ: IT Компанії
Intel і Microsoft спробують стати конкурентами Apple 

Зробити популярними планшети на ОС Windows 8 допоможе лише низька ціна, в цьому впевнені компанії Intel, Microsoft і виробники гаджетів, які мають намір продавати деякі планшети за $ 300, щоб вони були конкурентними перед iPad від Apple.

Низька ціна планшетів під управлінням ОС Windows 8 повинна стати головним аргументом для користувача, коли він буде вибирати планшет. До того ж в Microsoft розраховують на високий інтерес корпоративних користувачів, для яких перехід на «вісімку» буде легким через сумісності Windows-додатків.

За інформацією інсайдерів, до кінця поточного року на ринок повинні вийти принаймні 32 моделі планшетів на Windows 8. Зараз над ними працюють в компаніях Hewlett-Packard, Dell, Lenovo, Acer, Asustek, Toshiba і інші виробники. Недорогі пристрої планують випустити Lenovo і Acer. Ціни на них будуть варіюватися від $ 300 до $ 1000.

  Істотну допомогу в збільшенні ринкової частки Windows може надати Nokia. У березні представник компанії заявив, що вони вже працюють над власним планшетом. Експерти покладають великі надії на угоду Microsoft-Nokia. На їхню думку, через кілька років співпраця має призвести до того, що Windows Phone стане другою за популярністю мобільною ОС після Android.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 1678. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus