RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Oгляди/тести
Тест на міцність: Samsung Galaxy S III і Note II 

Компанія Samsung опублікувала відео, в якому мобільні пристрої Galaxy S III і Galaxy Note II на спеціальних стендах піддаються серйозному механічному впливу. Спочатку «тортури» очікують кнопку «Додому», на яку механічний палець, тисне з силою від 200 г до 1 кг.

26.11.2012 / Oгляди/тести



Хромбук від Google 

За неофіційними даними, до кінця поточного року Google анонсує «хромбук» під власним брендом. Як повідомляє DigiTimes з посиланням на видання Commercial Times, лептоп отримає екран з діагоналлю 12,85 дюйма і Chrome OS в якості операційної системи.

26.11.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Samsung Galaxy Ace II – надійність і стабільність за доступну ціну 

Сьогодні ми поговоримо про флагман серед смартфонів середнього цінового сегменту Samsung - Galaxy Ace II. Даний смартфон був представлений на MWC 2012 і невдовзі після виставки поступив у продаж в Європі і світі, тим не менш за короткий час він встиг завоювати прихильність серед пересічних користувачів поєднанням багатофункціональності і ціни. 

24.11.2012 / Oгляди/тести



Краш-тест: Планшет Microsoft Surface 

Напередодні один ентузіаст лише після трьох спроб зміг розбити Nokia Lumia 920, а тепер інший записав на відео процес жорстокого поводження з планшетом Microsoft Surface. Перед тим як приступити до процесу «тортур», автор повідомляє про те, що пристрій йому до душі і катувати його у нього немає жодного бажання.

23.11.2012 / Oгляди/тести



Новий краш-тест Nokia Lumia 920 

Раніше, один ентузіаст вже пробував пошкодити або вивести з ладу смартфон Nokia Lumia 920 - для цього він кидав апарат з висоти, а потім «катував» його за допомогою квартирних ключів, ножа і важкої киянки. Жодна зі спроб не стала успішною, і тому експериментатор, вирішив використовувати в черговому тесті автомобіль і деякі інші важкі предмети.

22.11.2012 / Oгляди/тести



Унікальний краш-тест Google Nexus 7 

Сучасні гаджети, ламаються навіть при падінні з висоти людського зросту. Але чи виживе планшет, якщо його впустити з даху 25 метрової будівлі? Видання Мacweekend перевірило стійкість Nexus 7 до подібних «польотів».

21.11.2012 / Oгляди/тести



Прогноз для ринку планшетів на 2013 рік 

Хто б міг подумати в 2010 році (коли було представлено перше покоління iPad), що вже через пару років планшети завоюють ринок персональних комп'ютерів, практично витіснивши з нього нетбуки і склавши серйозну конкуренцію настільним комп'ютерам і ноутбукам.

21.11.2012 / Oгляди/тести



Як смартфон Nokia Lumia 920 дряпали ключами, різали ножем і забивали ним цвях 

Ентузіасти вирішили перевірити, чи зможе смартфон Nokia Lumia 920 вистояти проти ножа, киянки і ключей. Варто відзначити, що цей же апарат вже піддавався випробуванням - його кидали з висоти, але це особливо не позначилося ні на його роботі, ні на зовнішньому вигляді.

15.11.2012 / Oгляди/тести



Порівняння дисплеїв у ZTE Nubia Z5, Samsung Galaxy S III і Apple iPhone 4S 

В кінці жовтня, компанія ZTE представила преміальний бренд Nubia, під яким будуть виходити топові смартфони. Першим таким пристроєм стане гібрид Z5, оснащений 5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів. У мережі з'явилися порівняльні знімки дисплеїв Nubia Z5, Galaxy S III і iPhone 4S.

15.11.2012 / Oгляди/тести



Огляд ринку смартфонів після 3-го кварталу 

Аналітична компанія Gartner опублікувала дані по продажах смартфонів і телефонів в цілому за 3-й квартал 2012 року. Продажі телефонів знизилися на 3% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, тоді як кількість продаваних смартфонів збільшилася на 47%.

14.11.2012 / Oгляди/тести



Wi-Fi в смартфонах люди використовують частіше ніж в ноутбуках 

Сучасні пристрої має велику кількість різних бездротових засобів зв'язку. Ноутбуки вже майже десятиліття масово оснащуються Wi-Fi, до телефонів цей тренд прийшов лише пару років тому. Але смартфони більш активно сидять в інтернеті, ніж ноутбуки.

12.11.2012 / Oгляди/тести



Який планшет потужніше: iPad 4 чи Google Nexus 10 

Тиждень тому, компанія Google офіційно представила свої нові пристрої з лінійки Nexus - смартфон Nexus 4 і планшет Nexus 10. Обидва девайса володіють флагманськими технічними характеристиками, проте, як з'ясувалося, вони поступаються в синтетичних тестах продуктам Apple - iPhone 5 і iPad 4-го покоління.

07.11.2012 / Oгляди/тести



Рейтинг ОС Android, iOS, Windows та прогноз на 2013 рік 

Аналітик KPCB Мері Мікерена озвучила цікаву статистику по продажах Android, iOS і Windows-пристроїв в поточному році, а також зробила прогноз на наступний.

07.11.2012 / Oгляди/тести



Огляд планшетів і гібридних ноутбуків на ОС Windows 8 RT 

Компанія Microsoft недавно аносувала свою нову операційну систему - Windows 8. Це перша ОС, що підтримує роботу з пристроями які працюють на базі процесорів ARM. З цього приводу, компанія Microsoft випустила і власні планшети. Сторонні виробники також випустили свої гаджети. Користувачі можуть вибирати планшети і гібридні ноутбуки серед брендів Samsung, Asus, HP, Sony, Dell, LG, Lenovo, Acer. 

05.11.2012 / Oгляди/тести



Краш-тест: Apple iPad mini і Google Nexus 7 

Під час презентації iPad mini, компанія Apple не забула вказати на недоліки конкурентів в особі Nexus 7. Зразу після релізу даного планшета, ентузіасти вирішили перевірити обидві моделі на міцність. Журналісти з Android Authority, які раніше тестували iPhone 5 і Galaxy S III, дісталися до планшетів.

03.11.2012 / Oгляди/тести



Найбільш швидкий ріст на ринку ОС спостерігається у Windows Phone 

Аналітична компанія IDC опублікувала звіт, згідно з яким частка смартфонів під управлінням Windows Phone 7 і Windows Mobile в третьому кварталі 2012 року досягла 2% від загального ринку. Роком раніше цей показник дорівнював 1,2%, таким чином, зростання склало 140%. Частка Android-смартфонів - 75%, зростання - 91,5%.

02.11.2012 / Oгляди/тести



Які помилки виправлені в новій iOS 6.0.1 

Корпорація Apple випустила оновлення для своєї мобільної ОС. У iOS 6.0.1 немає помітних нововведень, зате виправлено декілька серйозних помилок. Так, відтепер iPhone 5 можна оновлювати бездротовим способом, також позбулися помилки, яка могла приводити до відображення горизонтальних ліній поверх віртуальної клавіатури. 

02.11.2012 / Oгляди/тести



Екосистема Apple в порівнянні з Microsoft, Google та Amazon 

На даний час вибір будь-якого електронного пристрою - це не тільки вибір характеристик. Це ще й вибір сервісів і послуг, що надаються розробником програмної оболонки. Компанія Apple з виходом iPhone встановила стандарт інтерфейсу для мобільного гаджета. Windows Phone і Android Jelly Bean теж підтягуються до цієї планки. Власники пристроїв звикли, що головне в ньому - це програмна платформа, завдяки якій вони можуть користуватися своїми програмами та доступними сервісами.

23.10.2012 / Oгляди/тести



Що ж буде після закінчення ери сенсорних екранів... 

Вихід першого смартфону Apple зробив переворот в мобільній індустрії, і виробники разом з розробниками програм кинулися по максимуму розвивати жести, сенсорні дисплеї та інші елементи, що спрощують користування телефоном. Але рано чи пізно всі можливості нинішніх сенсорних екранів будуть вичерпані. Чим мобільники майбутнього зможуть зацікавити покупця? Видання Technology Review знайшло відповідь на це питання.

22.10.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Як відключити збір інформації про користувача в ОС iOS 6 

Однією з особливостей останньої версії операційної системи Apple, яку не сильно рекламували, є збір персональних даних користувача. У зв'язку зі скандалом, що виник в березні цього року, Apple відключила дану функцію. Але   додаткам для iOS6 знову дозволили отримувати доступ до ідентифікаційному номеру гаджета в рекламних цілях. Експерти Techradar дізналися спосіб, як можна вручну відключити цю функцію.

18.10.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Який смартфон найдовше працює в мережі інтернет без підзарядки 

Ні для кого не є секретом те, що власники сучасних смартфонів більше 70% свого вільного часу проводять в мережі інтернет. Тому журналісти Аndroidauthority перевірили, як довго доступні на ринку смартфони можуть працювати в мережі інтернет без підзарядки. Дослідження було ретельно сплановано: експерти навіть розгорнули власну міні-мережу 3G, щоб всі телефони були в рівних умовах. 

16.10.2012 / Oгляди/тести



Огляд перших планшетів на Windows RT 

 Windows RT - це платформа, яка покликана повернути позиції Microsoft на планшетному ринку, які майже повністю втрачені з виходом нового iPad. Разом із запуском Windows 8, в цьому році виходить 5 продуктів на базі Windows RT: Microsoft Surface RT, Dell XPS 10, Lenovo IdeaPad Yoga 11, ASUS Vivo Tab RT, Samsung Ativ Tab. Саме вони представленні в даному огляді. 

15.10.2012 / Oгляди/тести



Огляд мобільних телефонів які потрапили в історію 

Ринок мобільних телефонів розвивається дуже швидко, через що виробники бояться втратити своїх покупців і тому намагаються вносити поліпшення поступово. Але були апарати, які свого часу здійснили маленьку революцію на ринку і проякі пам'ятають до тепер. Деякі з них представленні в даному огляді. 

15.10.2012 / Oгляди/тести



Тест інтернет-браузерів: iPhone 5, Samsung Galaxy S IIІ, HTC One X, Nokia Lumia 900 

Експерти Рhonearena перевірили швидкість і якість роботи браузерів на таких смартфонах, як Apple iPhone 5, Samsung Galaxy SIII, HTC One X і Nokia Lumia 900. Незважаючи на велику кількість терміналів, фактично в заліку брали участь всього три браузера: Safari (iPhone 5), дефолтний браузер Android 4.0 ICS (Galaxy SIII, OneX) і Internet Explorer (Lumia 900).

04.10.2012 / Oгляди/тести



Кращі програми для смартфона за вересень 2012 

Вересень 2012 року, виявився насиченим подіями в мобільному світі: виробники представили свої флагманські смартфони (Nokia, HTC, Apple), а програмісти потрудилися створити програми для них. Експерти з Рhonearena уважно вивчили новинки в магазинах додатків для платформ Android, iOS і WindowsPhone і відібрали п'ятірку кращих.

04.10.2012 / Oгляди/тести



« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
  Система Orphus