RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Oгляди/тести
Краш-тест нового смартфону RIM - BlackBerry Z10 (відео) 

Як і будь-який новий смартфон, BlackBerry Z10 випробували на міцність. Смартфон протестували на "витривалість" при падіння на килим, дерев'яний паркет і навіть влаштували зустріч з асфальтом.

08.02.2013 / Oгляди/тести



Огляд ринку мобільних операційних систем за 4-й квартал 2012 року 

Аналітична компанія Strategy Analytics опублікувала звіт згідно якого мобільні операційні системи Android і iOS контролюють 92,1% відповідного ринку залишивши наступні 7,9% іншим платформам

31.01.2013 / Oгляди/тести



Тест: Процесор NVIDIA Tegra 4 проти Apple A6X 

На початку 2013 року компанія NVIDIA анонсувала «найшвидший у світі мобільний процесор» - чотирьохядерний Tegra 4. Однак проведені тести показали, що ситуація виглядає дещо інакше, і чип, якщо вірити тестам GLBenchmark, поступається двоядерному Apple A6X, який встановлений в iPad 4. 

17.01.2013 / Oгляди/тести



Що насправді являє собою Android-смартфон Fly IQ450 Horizon 

Не так давно на теренах України компанія Fly представила Android-смартфон - Fly IQ450 Horizon , який є двох-сімником і має доволі непогані технічні характеристики за доступною ціною. 

02.01.2013 / Oгляди/тести



Інфографіка: Еволюція сервісу коротких текстових повідомлень SMS 

Цікаві факти з історії сервісу коротких текстових повідомлень SMS та його поточне становище можна переглянути на даній інфографіцію. 

27.12.2012 / Oгляди/тести



Стан ринку Android-смартфонів за підсумками 3 кварталу 2012 року 

За даними, отриманими від аналітичної компанії Millennial Media, на компанію Samsung припадає 46% пристроїв під управлінням ОС Android. Це вдвічі більше, ніж рік тому, тоді корейська компанія випускала 23% апаратів на базі цієї ОС. Корпорація HTC, торішній лідер, втратила майже половину своєї ринкової частки і тепер з 16% знаходиться на другому місці.

20.12.2012 / Oгляди/тести



Що станеться з смартфоном, якщо він в буквальному сенсі впаде з неба (відео) 

Кожен новий мобільний гаджет піддається різним краш-тестам, і тепер експерти перевірили, що буде, якщо смартфон впаде в буквальному сенсі з неба. Фінський рітейлер Verkkokauppa і студенти з університету Aalto підняли флагман Nokia Lumia 920 на таку висоту, де не літають навіть літаки. Все, що відбувалося з апаратом вони записали на відео. 

14.12.2012 / Oгляди/тести



Аналітики радять не купувати Nokia Lumia 920 

Експерт аналітичної компанії Pacific Crest Джеймс Фосет попередив інвесторів, що, незважаючи на оптимістичні заяви Nokia, продажі нових Lumia низькі. За його словами, зростання акцій фінської компанії не підкріплене реальним станом справ. Дефіцит Lumia 920 пов'язаний не з високим попитом, а з дуже малими обсягами поставок, впевнений Джеймс Фосет.

13.12.2012 / Oгляди/тести



Чим Motorola Droid Razr HD краще Samsung Galaxy S III 

Недавно повідомлялося про те, як Samsung висміює карти Apple, а тепер самі корейці стали жертвою компанії Motorola Mobility. Остання вирішила порівняти смартфон Droid Razr HD з Galaxy S III, підкресливши достоїнства свого апарату в новій рекламній кампанії.

13.12.2012 / Oгляди/тести



Детальніше про WP-смартфон - Nokia Lumia 710 

Nokia Lumia 710 - це смартфона на ОС Windows Phone 7.5 який вийшов в світ 26 жовтня 2011 року. В цей день також було представлено і Nokia Lumia 800, якій ми надамо головну роль в нашому наступному огляді.

10.12.2012 / Oгляди/тести



Краш-тест: Nokia Lumia 920 і автомат Калашнікова (фото) 

Nokia Lumia 920 проходила вже досить багато краш-тестів. Її дряпали ключами, різали ножем, забивали нею цвях і використовували в ролі м'яча для бейсболу. Але тепер, девайс вирішили протестувати по справжнтьому. 

10.12.2012 / Oгляди/тести



Що насправді являє собою двохсімник Acer Liquid Gallant Duo 

Сьогодні ми поговоримо про двохсімник від компанії Acer - Liquid Gallant Duo E 350. Дизайн смартфону виглядає доволі цікаво, оскільки в ньому задовольнилися віртуальними кнопками, які займають певну частину області екрана. 

10.12.2012 / Oгляди/тести



Вплив морозу на мобільні телефони 

Напевно багато хто помічав, що при низькій температурі мобільні гаджети починають давати збій. Назразок, показник заряду акумулятора стрімко йде в нуль, та й екран поводиться якось дивно. Нижче ми представляємо вам інфографіку, щоб наочно відобразити температурні межі, які здатний витримати ваш мобільний пристрій.

07.12.2012 / Oгляди/тести



Прогноз для ринку мобільних операційних систем на 2013 рік 

Авторитетна дослідницька компанія DigiTimes Research опублікувала свої прогнози щодо ринку смартфонів і мобільних операційних систем на наступний рік. Android так і залишиться лідером з великим відривом, а частка Windows Phone різко виросте.

07.12.2012 / Oгляди/тести



Чи насправді існує небезпека з боку вірусів для ОС Android 

Новинні стрічки часто лякають нас вірусами для смартфонів, а Microsoft навіть пропонує свої смартфони в обмін на саму страшну історію про вірус в операційній системі Google. У тому, чи є віруси на Android міфом або вони представляють реальну загрозу, розбиралося видання Рhonearena.

06.12.2012 / Oгляди/тести



Стильно, якісно, зручно – це все Samsung Galaxy S Duos 

Сьогодні на ринку смартфонів розпочалась тенденція на створення двохсімочних смартфонів, оскільки такі пристрої користуються попитом серед споживачів. Осторонь від цієї тенденції не залишилась і компанія Samsung, яка анонсувала цієї осені в Україні свій новий двохсімочник Samsung Galaxy S Duos.

06.12.2012 / Oгляди/тести



Огляд: В якого планшета найбільший час автономної роботи 

Британське видання Which? провело дослідження одного з основних параметрів планшетних комп'ютерів - час автономної роботи. В експерименті взяли участь найпопулярніші (і актуальні) на даний момент планшети.

05.12.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Що принесе з собою Consumer Electronic Show (CES) 2013 

Розробки компаній, які будуть представлені на CES 2013, значно змінять місце IT в нашому житті. Про те, що там буде показано, дізналося видання TechRadar: на експозиції можна буде побачити мобільні процесори нових виробників, нові можливості мобільних пристроїв, а також найбільший телевізор ультрависокої чіткості.

04.12.2012 / Oгляди/тести



Антивірус Microsoft Security Essentials не забезпечить надійної безпеки 

Безкоштовний антивірус Microsoft Security Essentials став єдиною програмою серед 24 аналогів, яка не змогла пройти тести AV-Test незалежного інституту IT-безпеки. Лідерами за кількістю набраних балів стали Kaspersky: Internet Security 2013, Bitdefender: Internet Security 2013, Symantec: Norton Internet Security 2013 і F-Secure: Internet Security 2012&2013.

30.11.2012 / Oгляди/тести



LTE: Час автономної роботи смартфона під час розмови 

Американська компанія Spirent Communications провела тестування технології VoLTE, призначеної для передачі голосу в мережах четвертого покоління. Порівняння проводилося за допомогою смартфона, що підтримує роботу в мережах CDMA.

30.11.2012 / Oгляди/тести



Огляд WP8-смартфона HTC 8X: якісно і стильно 

За дизайном девайс нагадує інший WP8-смартфон – Nokia Lumia 920, який є головним конкурентом HTC 8x. Особливістю є хіба те, що пристрій має плавно заокруглений корпус, що створює оптичну ілюзію – девайс виглядає тонше, ніж він є насправді (його реальна товщина складає трохи більше 10 мм).

30.11.2012 / Oгляди/тести



По доходам Android-додатки обженуть iOS 

Кількість додатків в онлайн-каталогах компаній Apple і Google на даний момент зрівнялась. Однак Apple, при порівнянні App Store з Google Play тепер використовує інший козир - отримувані доходи. В даний час іOS-додатки приносять в 4 рази більше виручки, ніж програми і ігри для Android. AppAnnie стверджує, що вже скоро ситуація зміниться не на користь Apple.

30.11.2012 / Oгляди/тести



Скільки смартфонів купують українці 

Найбільше куплено смартфонів на Android і іOS в Китаї - він став номером один в цьому році. У процентному вираженні зростання склало 293%. Але Україна, як показує дослідження аналітичної фірми Flurry, відстає не набагато. Наші співгромадяни купують щорічно на 209% смартфонів більше.

29.11.2012 / Oгляди/тести



Інфографіка: Який він, наш мобільний світ? 

Телефони вже давно осіли в наших кишенях, але мало хто замислюється про кількість ресурсів, які були витрачені на їх створення. Видання Top Computer Science Degrees створило наочну інфографіку. 

29.11.2012 / Oгляди/тести



Прогноз: 2G зв'язок буде лідером ще 5 років 

Аналітики компанії Wireless Intelligence прогнозують, що до 2017 року приблизно половина всіх користувачів мобільного зв'язку в світі буде використовувати 3G/4G мережі. За їхніми даними, через п'ять років широкосмуговим мобільним зв'язком будуть користуватися 4,25 млрд абонентів з 8,5 мільярдів - саме стільки буде активованих SIM-карт. Це приблизно половина всіх користувачів.

29.11.2012 / Oгляди/тести



« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
  Система Orphus