RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Oгляди/тести
Огляд: Як саме працює безпровідна зарядка смартфону 

З безлічі нових смартфонів, які повинні вийти з ОС Windows Phone 8, два мають унікальну функцію: вони здатні заряджатися без проводів. Цими таємничими апаратами є Lumia 920 і Lumia 820.

02.10.2012 / Oгляди/тести



Від чого залежить швидкість роботи Android смартфонів 

Власники смартфонів, на базі операційної системи Android, періодично стикаються з пригальмовування і затримками в роботі пристрою. Часто в таких випадках, більшість звинувачує слабкі характеристики пристрою, але буває так, що в усьому винен тільки сам Android.

01.10.2012 / Oгляди/тести



Тест фотокамер, популярних смартфонів: Nokia Lumia 920, iPhone 5, Samsung Galaxy S III, HTC One X 

Експерти продовжують тестувати популярні смартфони і порівнювати їх функціональні можливості. На цей раз спеціалісти Engadget з'ясовували, який смартфон краще всього фотографує при поганому освітленні.

01.10.2012 / Oгляди/тести



Краш-тест: iPhone 5 проти Samsung Galaxy S III 

Краш-тест смартфонів топ-виробників вже став доброю традицією після виходу нового їхнього девайса. І ось, в мережі вже доступний краш-тест "iPhone 5 проти Samsung Galaxy S III".

24.09.2012 / Oгляди/тести



Що краще iPhone 5 чи Nokia Lumia 920 

Слідом за компанією Samsung, яка  випустила спеціальний постер, в якому було порівняно Galaxy S III з iPhone 5, компанія Nokia теж вирішила зробити подібний крок для підняття рейтингу своїх нових девайсів.

22.09.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Що не так в iPhone 5 

На сьогодніший день, продукція Apple, користується високою популярністю. Про вихід нового iPhone 5 писали всі світові ІТ-видання, і це недивно, тому що iPhone 5 виявився найбільш затребуваним смартфоном. Але незважаючи на це, навіть він має ряд недоліків, детальніше про які розказано в даному огляді.

21.09.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Що схожого в Apple iOS 6 і Google Android 

У новій операційній системі iOS 6 компанія Apple додано безліч нових функцій. Сайт droider.ru порівняв їх з можливостями ОС Android, і виявилося, що всі вони вже доступні власникам гаджетів під управлінням ОС від Google.

17.09.2012 / Oгляди/тести



Огляд мобільних терміналів Huawei на українському ринку 

Компанія Huawei вже давно працює на українському ринку (її основними клієнтами були оператори зв'язку та інші корпорації) і входить до списку найбільших виробників мобільних терміналів в світі. Її мобільні телефони, модеми та планшети продають багато відомих операторів під своїм брендом. Але тепер Huawei хоче бути відомою і для простих споживачів - компанія обіцяє вже через кілька тижнів заповнити прилавки в магазинах пристроями під своїм ім'ям.

14.09.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд: Asus PadFone - смартфон який перетворюється в планшет або нетбук 

Asus PadFone - смартфон, який може перетворюватися на планшет або нетбук. Вартість комплекту який складається з смартфона, док-станції у вигляді планшетного комп'ютера, стилуса і чохла обійдеться покупцеві в $850. Ще $170 коштуватиме клавіатура

14.09.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд: Найдешевший Android-смартфон з підтримкою двох сім-карт 

Galaxy Pocket Duos - це один із самих недорогих Android-смартфонів з підтримкою одночасної роботи двох SIM-карт. Познайомитися ближче з цим пристроєм і дізнатися його сильні і слабкі сторони допоможе цей відеоогляд. 

07.09.2012 / Oгляди/тести



Перший тест: iPhone 5 і iPhone 4S 

У мережі все частіше з'являються фотографії передній панелі iPhone 5 і навіть відео з нею. Основна відмінність від попередніх знімків - дуже якісні фотографії. До того ж, для більшої наочності, поруч показана передня панель iPhone 4S.

31.08.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд: Samsung Galaxy Player 5.8 

Galaxy Player 5.8 - це мультимедійний плеєр під управлінням ОС Android. За своїми можливостями цей пристрій повністю повторює функціональність планшетних комп'ютерів, але через розмір екрану (5,8 ") виробник вніс його в категорію плеєрів.

29.08.2012 / Oгляди/тести



Яка операційна система безпечніша: iOS чи Android? 

Майже всі популярні додатки для iOS і Android були взламані. До такого висновку прийшли співробітники Arxan Technologies проаналізувавши своє дослідження. У його рамках також з'ясувалося, що програми зламуються з метою їх модифікації та розповсюдження за межами офіційних каталогів, незалежно від того, є програма на платній основі чи безкоштовній.

21.08.2012 / Oгляди/тести



Що таке QR-код? Корисно чи шкідливо? 

Якщо людина не знає, що за чорний квадрат з крапочками все частіше з'являється на оточуючих його предметах, то розібратися в цьому допоможе цей відеосюжет. 

20.08.2012 / Oгляди/тести



Огляд: Який термін життя в нокопичувачів інформації 

У кожного з накопичувачів інформації є певний термін придатності. По закінченню цього часу диск, флешка або касета залишаються непрацюючої купою пластику або металу.

18.08.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд, тест, характеристики LG L3, L5, L7 

LG анонсувала нову серію Android-смартфонів під назвою LG L-Style. У лінійку увійшли моделі LG L3, L5, L7, всі три з яких використовують нову фірмову технологію LG Floating Mass Display, яка підсилює ефект тонкості пристроїв. Модель LG L7 пропонує 4,3-дюймовий мультитач дисплей, LG L5 має 4-дюймовий мультитач дисплей, а LG L3 3,2-дюймовий мультитач дисплей. 

18.08.2012 / Oгляди/тести



Яка різниця між MicroSIM і звичайною SIM 

Все більше нових смартфонів і планшетів працюють із зменшеним форматом SIM-карт. Він отримав назву microSIM і, по суті, є зменшеною версією «сімки».

17.08.2012 / Oгляди/тести



Відео-тест: Чотирьохядерні смартфони HTC One X, Samsung Galaxy S III і LG Optimus 4X HD 

Порівняння чотирьохядерних смартфонів HTC One X, Samsung Galaxy S III і LG Optimus 4X HD. 

17.08.2012 / Oгляди/тести



Відео: Краш-тест Samsung Galaxy S III і iPhone 4S 

Ресурс APerfectGalaxy вирішив показати всьому світу, наскільки флагманський девайс Samsung Galaxy S III міцніше свого основного конкурента - Apple iPhone 4S. 

13.08.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд: ASUS Transformer Pad TF300 

Pad TF300 - це планшет з можливістю перетворення в нетбук. Наскільки новинка може змагатися з планшетами-конкурентами. 

10.08.2012 / Oгляди/тести



Відео: Самостійне редагування карт Google 

Якщо на електронних картах не вистачає будь-яких об'єктів, людина може їх додати самостійно. Таку можливість пропонує компанія Google у новому сервісі «Картограф».

10.08.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд Samsyng Galaxy Note 10.1 

Samsyng Galaxy Note 10.1  - це планшетний комп'ютер, адаптований під роботу зі спеціальним стилусом S Pen. Вперше він був показаний взимку, але тепер інженери внесли кілька змін, зробивши його більш продуктивним.

08.08.2012 / Oгляди/тести



Вибери свою операційну систему 

Порівняння останніх версії мобільних операційних систем. Якщо ви замислюєтеся придбати новий смартфон і не впевнені, якій саме платформі віддати перевагу, то читайте і порівнюйте.

05.08.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд Fly IQ235 UNO Android 

Fly IQ235 UNO - це бюджетний Android-смартфон ціною менше 1000 гривень.

04.08.2012 / Oгляди/тести



Рукописний ввід в пошуку Google 

Кілька днів тому, в популярному пошуковику з'явилася функція рукописного введення. З її допомогою користувачі можуть задавати пошукові запити, малюючи символи пальцем по екрану

01.08.2012 / Oгляди/тести



« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »
  Система Orphus