RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Samsung Galaxy S IV Mini - перші враження 

На офіційній презентації компанії Samsung, яка проходила в Лондоні, журналістам вдалося в живу познайомитись з новим смартфоном Galaxy S IV Mini і опублікувати свої враження від його використання.

21.06.2013 / Мобільні термінали



Lenovo представила новий W8 планшет - Miix 

Компанія Lenovo офіційно представила новий планшет - Miix. Даний пристрій за допомогою додаткової клавіатури можна з легкістю трансформувати в повноцінний ноутбук. Повідомляється, що Lenovo Miix надійде у продаж поточного літа за ціною 500 доларів. Додаткову клавіатуру потрібно купувати окремо - 50 доларів.

21.06.2013 / Мобільні термінали



ATIV One 5 Style - новий моноблок від Samsung на базі ОС Windows 8 

На офіційній презентації компанії Samsung, яка проходила в Лондоні, було представлено декілька пристроїв на базі ОС Windows 8. Крім планшетів ATIV Q і ATIV Tab 3 корпорація показала новий моноблок ATIV One 5 Style, дата старту продаж і ціна якого на даний момент не відомі. 

21.06.2013 / Персональні комп'ютери



Користувачі нових ноутбуків MacBook Air скаржаться на проблеми з Wi-Fi 

Це стало вже своєрідною традицією: кожного разу після виходу нових продуктів Apple користувачі скаржаться на проблеми з Wi-Fi. Не оминула ця доля і недавно представлених ноутбуків MacBook Air.

21.06.2013 / Персональні комп'ютери



ATIV Q і ATIV Tab 3 - нові планшети Samsung 

Корейська компанія Samsung представила дві моделі планшетів - ATIV Q і ATIV Tab 3. Перший з них являє собою гібридний пристрій, здатний виконувати функції ноутбука або планшета. Апарат отримав металевий корпус, вбудовану клавіатуру і дві операційні системи - Windows 8 і Android 4.2.2. Перемикатися між якими можна всього за допомогою однієї клавіші.

21.06.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus