RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Let's Note AX3 - новий ноутбук-трансформер від Panasonic 

Сьогодні компанія Panasonic анонсувала новий ноутбук-трансформер - Let's Note AX3. Повідомляється, що даний пристрій надійде у продаж 21 червня за 2450 доларів. На старті продаж він буде доступний лише на японському ринку.

11.06.2013 / Персональні комп'ютери



Перші відео-огляди нової ОС Apple iOS 7 

Бета-версія iOS 7 вийшла всього кілька годин тому, але в інтернеті вже з'явилися перші відео-огляди даної ОС. Зазначимо, що за умовами ліцензійної угоди розробникам заборонено розголошувати будь-які відомості про програми та пристрої, які ще не надійшли у продаж.

11.06.2013 / Oгляди/тести



Більшість виробників не довіряють ОС Windows Phone 

Схоже на те, що ближчим часом на ринку залишиться лише один виробник смартфонів на базі ОС Windows Phone - Nokia. Як відзначили представники тайваньських постачальників, більшість компанії втрачають інтерес до платформи від Microsoft. З одного боку, їх бентежить невелика частка Windows Phone 8, якій вдалося зайняти лише 3% ринку, з іншого - навіть ті позиції, які операційна система все-таки зуміла зайняти, контролює Nokia.

11.06.2013 / Програмне забезпечення



Стала відома дата старту продаж Sony Xperia ZU (Togari) 

Завдяки ресурсу VR-Zone в мережі інтернет з'явилася інформація щодо орієнтовної дати старту продаж нового смартфона від Sony - Xperia ZU (Togari). Повідомляється, що новинка з'явиться на ринку в кінці поточного місяця - 25 червня.

11.06.2013 / В стадії розробки



Вийшла китайська копія HTC One Max (відео) 

Інформація про збільшену версію флагманського смартфона HTC One тільки почала з'являтись в мережі як одна з китайських компаній вже представила клон даного ще не анонсованого пристрою.

11.06.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus