RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Чергова порція чуток щодо Motorola X Phone 

Сьогодні користувач системи мікроблогів Twitter @evleaks опублікував чергову порцію чуток щодо нового ще не анонсованого смартфона Motorola X Phone. Повідомляється, що пристрій отримає 10-мегапіксельну основну і 2-мегапіксельну фронтальну камери.

17.06.2013 / В стадії розробки



2 млн. доларів - винагорода за створення бази даних з інтернет-ресурсами дитячої порнографії 

Компанія Google має намір створити базу даних, до якої потраплять інтернет-ресурси, що поширюють дитячу порнографію. Отримана інформація буде використана для подальшого видалення матеріалів. Для реалізації даного проекту створюється спеціальний фонд. Кошти з якого, будуть розподілені між незалежними розробниками, готовими взяти участь у створенні механізму збору даних.

17.06.2013 / Інтернет-сервіси



Навігаційна програма Mireo DON’T PANIC – тепер на ITechnology! 

Відтепер на сайті itechnology.org.ua можна не тільки дізнатися про найцікавіші технічні новинки, але й придбати корисну програму для подорожей з Android-смартфоном. 

17.06.2013 / Програмне забезпечення



Google надасть доступ до мережі інтернет в будь-якій точці світу 

Google поділилася детальнішою інформацією щодо масштабного проекту - Loon, в рамках якого компанія має намір забезпечити інтернетом важкодоступні куточки планети Земля. Інтернет-гігант запустить в стратосферу безліч повітряних куль, які будуть літати по всьому світу.

17.06.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus