RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

HTC One назвали кращим смартфоном 

На одній з найбільших комп'ютерних виставок у світі Computex 2013, смартфон HTC One визнали кращим девайсом. За це звання боролося 254 смартфона. Організатори виставки відзначили досягнення компанії HTC в області дизайну та інновацій. Нагороду представнику корпорації вручав президент Тайваню - Ма Інцзю.

10.06.2013 / Мобільні термінали



Чергова інформація щодо HTC T6 (One Max) 

Голландський ресурс MobiLeaks опублікував схематичні зображення нового ще не анонсованого смартфона від HTC - T6. Згідно з даними джерела, девайс, який може з'явитися в продажу під назвою HTC One Max, з зовні нагадує HTC One, зрозуміло, з урахуванням більш великих розмірів.

10.06.2013 / В стадії розробки



Перші, ймовірно, офіційні відомості щодо нової ОС iOS 7 (фото) 

Як відомо, офіційна презентація Apple iOS 7 відбудеться сьогодні пізно ввечері, але американські журналісти вже побачили бета-версію даного програмного забезпечення. Спеціалісти з ресурсу 9to5mac відзначили, що публікувати скріншоти сайту не дозволили, проте дизайнери зробили начерки іконок і робочого столу, які близькі до оригіналу. 

10.06.2013 / В стадії розробки



Стала відома європейська вартість Nokia Lumia 925 

Сьогодні відбувся європейський старт продаж нового WP8-смартфона від Nokia - Lumia 925. На даний момент, пристрій можна придбати в Німеччині за 470 євро. За заявою виробника в ближчі декілька тижнів Nokia Lumia 925 стане доступна і в інших країнах Європи.

10.06.2013 / Мобільні термінали



Samsung офіційно представила новий смартфон Galaxy Ace 3 

Сьогодні компанія Samsung офіційно анонсувала третю версію свого смартфона - Galaxy Ace. Повідомляється, що пристрій надійде у продаж поточного літа за ціною 300 євро. 

10.06.2013 / Мобільні термінали



В мережі з'явились фото нового смартфона Samsung Galaxy Note III 

В мережі з'явилися фото, на яких, як стверджується, показаний прототип нового ще не анонсованого смартфона Samsung Galaxy Note III. Як зазвичай, фото поганої якості, але дають загальне уявлення про зовнішній вигляд пристрою. Всупереч чуткам, дизайн, схоже, не буде кардинально відрізнятися від колишніх мобільних пристроїв Samsung.

10.06.2013 / В стадії розробки



Nokia EOS (з 41-Мп фотомодулем) на фото 

Інформація про те що компанія Nokia має намір випустити WP-смартфон з 41-мегапіксельною камерою не раз з'являлась в мережі інтернет, але тільки сьогодні, ми отримали, ймовірно, офіційні фото даного пристрою. Зовні смартфон вийшов компактним, за винятком модуля фотокамери з оптикою Carl Zeiss.

10.06.2013 / В стадії розробки



З'явились фото нового смартфона Samsung Galaxy S4 Zoom 

За останніми відомостями, 20 червня компанія Samsung має намір анонсувати нові продукти, серед яких, як очікується, буде смартфон - Galaxy S4 Zoom. У мережі вже з'явилося зображення пристрою, який швидше нагадує кишеньковий фотоапарат, ніж смартфон. Повідомляється, що девайс обладнаний 16-мегапіксельною камерою з оптичним зумом.

10.06.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus