RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Опубліковано фото найтоншого смартфона Huawei - P6 

Китайський ресурс Tenaa опублікував фото нового девайсу Huawei P6, який, завдячуючи своїй товщині 6,18 мм., може претендувати на титул найтоншого смартфона.

29.04.2013 / В стадії розробки



Samsung Galaxy S IV пройшов тест на ремонтопридатність 

Спеціалісти з ресурсу iFixit, які неодноразово тестували флагманські смартфони на ремонтопридатність, добрались і до недавно представленого смартфона корейського виробника Samsung - Galaxy S IV. За результатами тестування, даний пристрій отримав 8 балів з 10.

29.04.2013 / Oгляди/тести



Останні відомості про новий смартфон Samsung Galaxy Note III 

Ресурс MyDrivers опублікував чергову інформацію щодо нового ще не анонсованого смартфона Samsung - Galaxy Note III. Отримані дані включають технічні характеристики і фото даного пристрою.  

29.04.2013 / В стадії розробки



Компанія Samsung офіційно анонсувала планшет Galaxy Tab 3 

Сьогодні, компанією Samsung був офіційно анонсований планшет - Galaxy Tab 3. Пристрій буде доступний в двох варіантах: лише з Wi-Fi або з Wi-Fi і 3G. Перша версія, надійде в продаж на початку травня, друга - в червні. 

29.04.2013 / Мобільні термінали



Розроблено дзеркало яке дозволить приміряти одежу не одягаючи її (відео) 

Японська компанія Active Lab розробила дзеркало яке припаде до смаку всім "шопоголікам" і власникам магазинів одягу. Даний пристрій складається з великого дисплею і 3D сканерів для відображення вашого двійника.  

29.04.2013 / Персональні комп'ютери



LG має намір випустити смартфон з гнучким дисплеєм 

Президент підрозділу мобільних терміналів компанії LG Бохунь Юн повідомив, що корпорація має намір випустити смартфон оснащений гнучким дисплеєм. Згідно отриманих даних, пристрій знаходиться в стадії розробки і надійде в продаж в кінці поточного року.

29.04.2013 / В стадії розробки



З сьогоднішнього дня стартують продажі смартфона LG Optimus F5 

Смартфон LG Optimus F5 був офіційно представлений ще на лютневій виставці споживчої електроніки Mobile World Congress 2013 (MWC 2013). І тільки сьогодні, розпочались його продажі.

29.04.2013 / Мобільні термінали



Опубліковано специфікації нового ще не анонсованого смартфона Sony Xperia ZR 

За допомогою ресурсу Xperia Blog в мережі з'явилися специфікації нового смартфона від Sony - Xperia ZR. За попередньою інформацією пристрій отримає волого/порохозахищений корпус стандарту IP55/IP58, який дозволить девайсу знаходитись під водою 30 хв.

29.04.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus