RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Офіційно: ОС Apple iOS 7 можна буде встановити на будь-який пристрій 

Популярність операційної системи від Google - Android, яка так і не дає спокою компанії Apple, в першу чергу пояснюється її відкритістю. Саме це буде основним нововведенням в новій ще не анонсованій версії "яблучної" ОС - iOS 7. Про це заявив ТОП-менеджер американської корпорації Apple - Тім Кук.

01.04.2013 / В стадії розробки



Смартфон BlackBerry Q10 надійшов на прилавки магазинів Великобританії 

Смартфон BlackBerry Q10 який був офіційно представлений 30 січня поточного року доступний для попереднього замовлення в Великобританії. Заявку на покупку девайса можна подати в інтернет-магазині Unlocked Mobiles. Попередньо, пристрій оцінили в 529 фунтів стерлінгів (6400 гривень) і пообіцяли доставити 26 квітня.

01.04.2013 / Мобільні термінали



Чутки: Планшет від HTC на базі ОС Windows 8 

Інформація про планшети під брендом HTC не раз з'являлася в мережі інтернет. Були навіть випущені дві моделі: 7-дюймовий Flyer і 10-дюймовий Jetstream, які в кінцевому результаті так і не були прийняті ринком. Сьогодні стало відомо про нову розробку компанії HTC - планшет на базі ОС Windows 8.

01.04.2013 / В стадії розробки



iPad Mini не являється офіційно зареєстрованою торговою маркою 

Минулих вихідних стало відомо, що патентне відомство США відмовило компанії Apple в її запиті на реєстрацію торгової марки iPad Mini, який був поданий восени минулого року. За словами американських чиновників, iPad вже і так є зареєстрованою торговою маркою, а Mini - всього лише додатковий опис.

01.04.2013 / IT Компанії



Google: "YouTube з'явився вісім років тому і сьогодні прийшов час його закрити" 

"YouTube з'явився вісім років тому і сьогодні прийшов час його закрити" - такими оригінальними словами вирішила пожартувати компанія Google, яка нещодавно всерйоз заявила про закриття сервісу Google Reader. Заради знаменної події, корпорація оголосила конкурс на найкраще відео, яке було коли-небудь завантажене на YouTube.

01.04.2013 / Інтернет-сервіси



  Система Orphus