RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Смартфон HTC Desire Q надійшов на ринок 

Минулого тижня компанія HTC анонсувала два нових смартфона - Desire P і Desire Q. Відомо що вони відносяться до бюджетного класу і один з них вже декілька днів доступний для покупки - Desire P. Що стосується другої новинки, то вона також надійшла на ринок і її можна придбати в Тайвані за 180 євро.

05.04.2013 / Мобільні термінали



Менше 180 доларів за новий 4-ядерний смартфон ZTE V965 

Компанія ZTE офіційно представила новий бюджетний смартфон V965 який можна буде придбати менше ніж за 180 доларів, правда тільки в Китаї.

05.04.2013 / Мобільні термінали



Новий ще не анонсований смартфон з QWERTY-клавіатурою від BlackBerry (фото) 

В мережі інтернет з'явилася інформація про новий смартфон з QWERTY-клавіатурою, який ще знаходиться в стадії розробки, від компанії BlackBerry. Відомо, що пристрій буде відноситись до лінійки R Series і отримає, ймовірно, 1 Гб оперативно та 8 Гб вбудованої пам'яті.

05.04.2013 / В стадії розробки



Retrevo: Більшість користувачів не буде купувати FacebookPhone - HTC First 

Представлений вчора смартфон HTC First, з вбудованим набором додатків для соціальної мережі Facebook, не встиг надійти на прилавки магазинів як його вже відмовились купувати більшість користувачів. Принаймні так, вважають в аналітичній компанії Retrevo.

05.04.2013 / Мобільні термінали



Стартують українські продажі флагманського смартфона Samsung Galaxy S IV 

За інформацією українського представництва компанії Samsung, новий флагманський смартфон Galaxy S IV надійде на прилавки українських салонів стільникового зв'язку 27 квітня за ціною, приблизно, 7 000 гривень.

05.04.2013 / Мобільні термінали



В Німеччині не визнали патент Apple на функцію "slide to unlock" 

Патентний суд Німеччини в складі 5-ти суддів визнав не дійсним патент компанії Apple в якому описується технологія розблокування екрану за допомогою функції - "slide to unlock". В даному судовому розгляді відповідачами виступили компанії Motorola і Samsung.

05.04.2013 / IT Компанії



Чутки: iPad 5 можуть представити в ближчий місяць 

За інформацією Fortune компанія Apple офіційно представить 5-те покоління планшетних комп'ютерів iPad вже в ближчий місяць. Основою для даного прогнозу стало зниження цін на останні моделі. Їх вартість, в офіційному магазині Apple Store, була зменшена на 30%.

05.04.2013 / В стадії розробки



Офіційно представлено смартфон HTC First і додаток Facebook Home 

Як і очікувалось вчора пізно ввечері, за київським часом, соцмережа Facebook і компанія HTC офіційно представили свої спільні розробки - смартфон First і додаток Facebook Home. 

05.04.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus