RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Опубліковано, ймовірно, перші живі фото нового iPhone 5S 

В мережі інтернет за допомогою ресурсу GSMArema з'явилися, ймовірно, перші живі фотографії ще не анонсованого смартфону американської компанії Apple - iPhone 5S. За останніми відомостями старт продаж даного пристрою запланований на осінь поточного року.

04.04.2013 / В стадії розробки



Тест стабілізації під час відеозйомки на смартфонах Galaxy S IV і Lumia 920 

Ресурс WP7forum провів порівняльний тест фотомодулів в смартфонах Samsung Galaxy S IV і  Nokia Lumia 920. Тестувалась функція стабілізації відеозйомки під час руху, наприклад на автомобілі.

04.04.2013 / Oгляди/тести



Компанію Sony внесли в книгу рекордів Гіннеса завдяки смартфону Xperia ZL 

Під час лютневої виставки MWC 2013 компанія Sony побудувала найбільший в світі дисплей з мобільних телефонів. Для створення даного екрану було використано 196 апаратів Xperia ZL.

04.04.2013 / IT Компанії



Китай: Офіційно представлено Samsung Galaxy Win і Galaxy Trend II 

Тільки вчора була опублікована перша інформація про новий DUOS-смартфон Samsung Galaxy Win як сьогодні його представили офіційно, правда в Китаї. Разом з ним, китайський підрозділ презентував ще один пристрій - Galaxy Trend II, який буде доступний в двох версіях, з підтримкою однією і двох SIM-карт.  

04.04.2013 / Мобільні термінали



Цікаві факти про компанію Samsung 

Інтернет ресурс BusinessInsider опублікував незвичайну інформацію щодо компанії Samsung, а саме 12 найбільш цікавих фактів з її життя.

04.04.2013 / IT Компанії



Розробка: Ноутбук на базі ОС Android від Google 

За повідомленням ресурсу DigiTimes в поточному році інтернет гігант Google має намір випустити повноцінний ноутбук на базі операційної системи Android. Даний девайс, який ще знаходиться в стадії розробки, буде відноситись до нової лінійки пристроїв - Androidbook.

04.04.2013 / В стадії розробки



В соцмережі Facebook помічено новий тип вірусу 

В соцмережі Facebook помічений новий вірус який від імені користувача публікує повідомлення з посиланням на заражені сторінки. Висока швидкість поширення даного програмного коду забезпечується позначенням друзів користувача, які при переході по посиланню, не усвідомлюючи того, заражають і свій комп'ютер.

04.04.2013 / Інтернет-сервіси



  Система Orphus