RSS

П'ятниця, 03.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Програмне забезпечення
Instagram "не дружить" з ОС Windows Phone 8 

Як відомо, сервіс Instagram не має офіційного додатку для смартфонів під управлінням Windows Phone 8, і ближчим часом, керівництво не готове йти на зустріч користувачам, спонукаючи останніх використовувати сторонні програми.

31.07.2013 / Програмне забезпечення



Основні нововведення які отримала ОС Android 4.3 Jelly Bean 

Інформація про нову версію операційної системи від Google - Android 4.3 Jelly Bean, не раз з'являлась в мережі інтернет. Але тільки після офіційного анонсу нам стали відомі її основні нововведення. 

29.07.2013 / Програмне забезпечення



Веб-серфінг і інші оновлення в окулярах Google Glass 

Окуляри доповненої реальності Google Glass отримали нову функцію - перегляд веб-сайтів. Для управління застосовується бічна сенсорна панель: користувачі можуть прокручувати сторінки, використовувати функцію масштабування і переходу по посиланнях.

02.07.2013 / Програмне забезпечення



100 тис. доларів за "злом" Windows 8.1 

26 червня компанія Microsoft запустить програму по пошуку вразливостей в новій операційній системі Windows 8.1. Американська корпорація готова заплатити до 100 тис. доларів тому, хто дійсно знайде нові методи обходу захисту в даній ОС.

20.06.2013 / Програмне забезпечення



Навігаційна програма Mireo DON’T PANIC – тепер на ITechnology! 

Відтепер на сайті itechnology.org.ua можна не тільки дізнатися про найцікавіші технічні новинки, але й придбати корисну програму для подорожей з Android-смартфоном. 

17.06.2013 / Програмне забезпечення



Більшість виробників не довіряють ОС Windows Phone 

Схоже на те, що ближчим часом на ринку залишиться лише один виробник смартфонів на базі ОС Windows Phone - Nokia. Як відзначили представники тайваньських постачальників, більшість компанії втрачають інтерес до платформи від Microsoft. З одного боку, їх бентежить невелика частка Windows Phone 8, якій вдалося зайняти лише 3% ринку, з іншого - навіть ті позиції, які операційна система все-таки зуміла зайняти, контролює Nokia.

11.06.2013 / Програмне забезпечення



Ватикан отримав власний iOS додаток 

В мережі з'явилась інформація щодо iOS додатка - MISSIO, який був спеціально розроблений для Ватикану. Повідомляється, що за допомогою даної мобільної програми можна буде ознайомитись з останніми новинами церков світу і самого Ватикану.

20.05.2013 / Програмне забезпечення



Офіційно: Нові версію ОС iOS і OS X представлять на конференції WWDC 2013 

Компанія Apple офіційно заявила, що нові версії операційних систем iOS і OS X будуть представлені під час всесвітньої конференції розробників WWDC 2013 яка пройде з 10 по 14 червня в Сан-Франциско.

25.04.2013 / Програмне забезпечення



До 2015 року Україна перейде на ліцензійне програмне забезпечення 

До 2015 року всі державні установи України мають відмовитись від "піратського" ПЗ і перейти на ліцензійне програмне забезпечення, - повідомив представник Державної служби інтелектуальної власності України Микола Ковіня.

24.04.2013 / Програмне забезпечення



SourceFire: Apple iOS найпривабливіша ОС для хакерів 

Компанія SourceFire провела дослідження, результати якого свідчать про те, що операційна система iOS містить найбільшу кількість вразливостей. Експерти пояснюють це закритістю даної мобільної платформи, а також її популярністю.

27.03.2013 / Програмне забезпечення



За допомогою табличного редактора Microsoft Exel створено рольову гру (RPG) - Arena 

Кері Уолкін, який працює бухгалтером в одному з підприємств міста Торонто, за допомогою табличного редактора Microsoft Exel створив рольову гру (RPG) - Arena. Дана гра пропонує 2 тисячі противників різного рівня, 8 "босів" і чотири версії фіналу.

27.03.2013 / Програмне забезпечення



Комп'ютерні відеоігри все-таки корисні для людського мозку 

Вчені постійно проводять дослідження щодо впливу світу сучасних технологій на здоров'я людини, адже зараз стільникові телефони і комп'ютери стали невідємною частиною нашого життя. Нове дослідження, результати якого з'явились в мережі інтернет, стосується одного з найбільш популярних і доступних способів розважитись - відеоігри.  

26.03.2013 / Програмне забезпечення



Нова версія ОС iOS 6.1.3 принесла з собою нову проблему - швидкий розряд акумулятора 

Нещодавно випущене оновлення для ОС iOS - 6.1.3, не тільки позбавило користувачів від раніше відомої помилки програмного коду яка дозволяла обійти екран блокування (хоча спеціалісти знайшли новий спосіб), а й принесло з собою нову, не менш важливу проблему - швидкий розряд акумулятора.

25.03.2013 / Програмне забезпечення



ОС Windows Blue вже доступна для завантаження 

Офіційна презентація оновлення для ОС Windows 8 - Blue, як очікується, відбудеться літом поточного року. Однак в мережі інтернет вже доступний для завантаження образ даного оновлення - Windows Blue 9364. Користувачам файлообмінних мереж пропонується завантажити файл об'ємом близько 2,6 Гб - це 32-розрядна версія операційної системи. У Microsoft поки ніяк не прокоментували цю ситуацію, тоді як ентузіасти розповіли про основні нововведення.

25.03.2013 / Програмне забезпечення



Компанія Sony позбулася проблеми від якої смартфон Xperia Z вимикався і більше не вмикався 

Компанія Sony випустила "гаряче" оновлення для операційної системи смартфона Xperia Z, тому що деякі його власники скаржилися на раптову "смерть" апарату. Версія програмного забезпечення залишиться колишньою -  Android 4.1.2 Jelly Bean. 

22.03.2013 / Програмне забезпечення



2 тис. доларів - це винагорода за розроблений додаток для Windows 

Корпорація Microsoft запропонувала розробникам взяти участь у програмі по створенню додатків для операційних систем Windows 8 і Windows Phone за винагороду. Кожен розробник має право відправити по 10 додатків для настільної й мобільної ОС. Софтверний гігант заплатить по 100 доларів за кожну прийняту програму, і загальний заробіток може досягти 2 тис доларів. 

20.03.2013 / Програмне забезпечення



Підтримка операційної системи Windows Phone 8 завершиться в 2014 році 

На офіційному сайті Microsoft опублікована таблиця життєвого циклу програмних продуктів корпорації. Ознайомившись з нею, стало відомо, що підтримка мобільної операційної системи WP8 завершиться влітку 2014 року, а через 2 місяці після цього припиниться підтримка й ОС WP7.8. Згідно з описом, 18-місячний життєвий цикл ОС WP8 стартував 14 грудня 2012 року.

18.03.2013 / Програмне забезпечення



Samsung не вважає ОС Windows 8 кращою за Windows Vista 

За словами одного з ТОП-менеджерів компанії Samsung, операційна система Windows 8 не краща Windows Vista, яка так і не змогла завоювати популярність користувачів. "Глобальний ринок персональних комп'ютерів продовжує своє падіння, незважаючи на запуск нової ОС", - заявив Чон Дон Су, президент підрозділу по виробництву карт пам'яті.

11.03.2013 / Програмне забезпечення



ОС Firefox OS вже доступна для смартфону Sony Xperia E 

Компанія Sony випустила пробну версію операційної системи Firefox OS для смартфона Sony Xperia E. Дане програмне забезпечення можна завантажити з офіційного сайту і встановити всім бажаючим. У компанії сподіваються на відгуки користувачів, які допоможуть покращити дану операційну систему.  

01.03.2013 / Програмне забезпечення



Apple не бачить ОС Android та компанію Samsung як конкурентів 

На щорічних зборах акціонерів компанії Apple Тіма Кука генерального директора запитали, як компанія збирається реагувати на зростання популярності ОС Android в цілому і корпорації Samsung зокрема.  Топ-менеджер відповів, що велика кількість необов'язково означає успішність. Він ще раз повторив, що у Apple немає мети зайняти як омога більшу частину ринку.

28.02.2013 / Програмне забезпечення



Nokia: ОС Windows Phone стане найпопулярнішою мобільною платформою 

Виконавчий директор компанії Nokia Стівен Елоп заявив, що Windows Phone може стати найпопулярнішою мобільною операційною системою в світі. Такий коментар пролунав у відповідь на запитання журналістів, чи здатна платформа від Microsoft зайняти друге місце в списку ТОП операційних систем.

28.02.2013 / Програмне забезпечення



ОС Ubuntu вже доступна для Android-пристроїв 

Мобільна операційна система Ubuntu Touch вже доступна для Android-пристроїв - планшетів і смартфонів. У списку вказано більше 20 апаратів, чотири з них це Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 і Nexus 10. Дані девайси занесені в окрему категорію пристроїв, для яких доступна стабільна версія ОС.

27.02.2013 / Програмне забезпечення



Чи стане популярною ОС Firefox OS? 

За словами аналітиків, мобільна операційна система Firefox OS з'явилася занадто пізно і не має шансів хоч якось вплинути на ринок смартфонів. Експерт з компанії J. Gold Associates порівнює ймовірність успіху ОС Firefox OS з провалом ОС webOS, яка, незважаючи на зусилля HP, так і не змогла стати прямим конкурентом ОС Android.

26.02.2013 / Програмне забезпечення



Офіційно представлено ОС Firefox OS і Firefox Marketplace 

З сьогоднішнього дня розпочала свою роботу міжнародна виставка електроніки  MWC 2013, на якій компанія Mozilla офіційно представила свою нову мобільну операційну систему Firefox OS і повідомила дату її виходу на світовий ринок. Разом з операційною системою представлений і магазин додатків - Firefox Marketplace, на основі HTML5.

25.02.2013 / Програмне забезпечення



ОС iOS 6.1.3 beta 2 доступна для завантаження 

Декілька днів тому, компанія Apple випустила нову версію мобільної операційної системи iOS 6.1.2, яка дозволяє позбавитись проблеми з швидкою розрядкою акумулятора. Сьогодні ж відбувся реліз другої бета-версії ОС iOS 6.1.3.

21.02.2013 / Програмне забезпечення



« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »
  Система Orphus