RSS

Субота, 20.04.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Програмне забезпечення
Смартфони Moto отримали оновлення ОС до Android 7.0 Nougat 

Власники смартфонів Moto Z Play, Moto G4, Moto G4 Plus отримали можливість оновити свою ОС до Android 7.0 Nougat. 

17.03.2017 / Програмне забезпечення



Google натякнула на вихід додатку Assistant для iOS 

Дану інформацію озвучив один з топ менеджері Google - Гуммі Хафстейнссон. Під час зустрічі з журналістами на MWC 2017 Гуммі не заперечив розширення списку операційних систем для яких буде доступний голосовий помічник Google Assistant, про те це не означає його швидку появу, додав менеджер.

03.03.2017 / Програмне забезпечення



Google Assistant став доступним для будь-яких смартфонів на базі ОС Android 6.0 - 7.0 

Компанія Google дозволила встановлювати голосовий додаток Google Assistant на будь-який смартфон з Android 6.0 Marshmallow або Android 7.0 Nougat. Ще, знадобляться 1,5 Гб оперативної пам'яті і HD-дисплей.

02.03.2017 / Програмне забезпечення



81-річна японка освоїла програмування і створила власну гру 

Якщо ви вважаєте, що люди похилого віку не здатні освоїти програмування, то 81-річна японка вас в цьому переконає. Масако Вакаме лише за півроку вивчила мову програмування Swift і створила власну гру для iOS - Hinadan.

01.03.2017 / Програмне забезпечення



Motorola Moto X Play отримав Android 6.0.1 Marshmallow 

Власники смартфону Motorola Moto X Play отримали можливість оновити свій девайс до Android 6.0.1 Marshmallow. Нове ПЗ дозволить збільшити продуктивність та покращити плавність інтерфейсу.

24.03.2016 / Програмне забезпечення



Пошук попутників на рейсі з мобільним додатком NextTo 

Нещодавно українська команда професіональних мандрівників представила світу свою нову розробку під назвою NextTo.

09.12.2015 / Програмне забезпечення



Список смартфонів Lenovo які отримають оновлення Android 5.0 Lollipop 

Компанія Lenovo опублікувала список своїх смартфонів які можна буде оновити до ОС Android 5.0 Lollipop. Для встановлення, дане ПЗ буде доступне починаючи з  квітня місяця. 

19.02.2015 / Програмне забезпечення



Microsoft представила ОС Windows 10 для смартфонів 

Компанія Microsoft випустила тестову версію операційної системи Windows 10 для смартфонів. Бажаючим встановити дану ОС необхідно зареєструватись в програмі Windows Insiders і завантажити необхідне ПЗ з Windows Phone Store. 

13.02.2015 / Програмне забезпечення



Інтерфейс Apple Watch (відео) 

Журналісти ресурсу Cult Of Mac опублікували відео, в якому продемонстрували особливості програмного інтерфейсу одного з прототипів Apple Watch. За останніми відомостями, розумний годинник надійде у продаж на початку 2015 року.

03.12.2014 / Програмне забезпечення



Новий сервіс від засновників Skype - Wire 

Співзасновник Skype, KaZaA і Rdio Янус Фрііс та його колега Джонатан Крістенсен представили новий стартап Wire - "Сучасна комунікаційна мережа". Сервіс дозволяє здійснювати голосові виклики, обмінюватися текстовими повідомленнями/медіафайлами та створювати групи для спілкування.

03.12.2014 / Програмне забезпечення



Google анонсувала оновлення ОС Android Wear 

Компанія Google офіційно анонсувала оновлення операційної системи Android Wear, що надасть користувачам нові можливості по управлінню музикою і GPS-сервісами.

24.10.2014 / Програмне забезпечення



ФБР просить Конгрес США послабити безпеку Android і iOS 

Минулого тижня голова ФБР Джеймс Комі заявив, що прагнення технологічних компаній шифрувати дані користувача несуть загрозу. За його словами, вбивці і підозрювані в різних злочинах будуть впевнені, що ніхто не отримає доступ до інформації, яка зберігається на жорсткому диску комп'ютера або в їх смартфоні.

23.10.2014 / Програмне забезпечення



Google: Інструкція по перенесенню особистих даних з iOS на Android 5.0 Lollipop 

Компанія Google підготувала спеціальну покрокову інструкцію, завдяки якій користувач операційної системи Apple iOS зможе з легкістю перенести свої особисті дані на пристрій під управління ОС Android 5.0 Lollipop.

22.10.2014 / Програмне забезпечення



Стала доступна ОС iOS 8.1 

Компанія Apple представила оновлену ОС - iOS 8.1. Дана версія мобільної платформи повинна виправити помилки попередньої iOS 8 та внести кілька нових функцій, в основному спрямованих на інтеграцію з OS X Yosemite.

21.10.2014 / Програмне забезпечення



Гра Logic Lines – тактична головоломка від Львівської інді-студії 

Львівська молода ІТ-компанія Kronet Games представила свою нову розробку - гру Logic Lines, безкоштовну тактичну головоломку, орієнтовану на мультиплеєр. Додаток доступний для трьох платформ - Android, iOS і Windows Phone.

12.10.2014 / Програмне забезпечення



Microsoft анонсувала ОС Windows 10 

Microsoft анонсувала наступну версію операційної системи Windows – Windows 10, і представила ранню технічну оглядову версію для ПК, яка буде доступна з 1 жовтня 2014 року. У новій операційній системі вдосконалено функціонал для бізнесу, включаючи кращий користувацький досвід, посилену систему захисту та додаткові можливості управління.

01.10.2014 / Програмне забезпечення



Користувачі скаржаться на нестабільну роботу нової ОС від Apple - iOS 8 

Всі ті, хто встиг встановити нову ОС Apple iOS 8 скаржаться на численні "глюки", "вильоти", пригальмовування, нестабільну роботу додатків і збільшене енергоспоживання.

23.09.2014 / Програмне забезпечення



ОС Windows 9: меню "Пуск" (відео) 

В мережі інтернет з'явилося відео в якому продемонстрували роботу меню "Пуск" в новій ОС Windows 9. Матеріал був опублікований німецьким ресурсом WinFuture. Оновлений інтерфейс поєднує в собі класичні елементи, характерні для Windows 7 і більш ранніх версій ОС від Microsoft, а також "плитку" Windows 8.x..

15.09.2014 / Програмне забезпечення



Grand Theft Auto V для ПК вийде в січні 2015 

Компанія Rockstar офіційно повідомила дату релізу Grand Theft Auto V для Xbox One, PlayStation IV та персональних комп'ютерів. Версія для ігрових консолей нового покоління з'явиться у продажу 18 листопада 2014 року, а для ПК - в кінця січня 2015.

15.09.2014 / Програмне забезпечення



Продаж та сканування квитків - український iOS-додаток 

Українська ІТ компанія "СофтДжорн" (SoftJourn Inc) анонсувала реліз своєї нової розробки – додатку для iPhone та iPod, який перетворює пристрій на гаджет для реалізації та сканування квитків. Новинка носить назву Tamtoto Scan і покликана стати у нагоді компаніям, що ведуть свою діяльність у сфері реалізації квитків. 

18.08.2014 / Програмне забезпечення



Microsoft: Єдина ОС Windows для всіх пристроїв 

Компанія Microsoft розробляє єдину операційну систему, яка буде працювати на всіх пристроях - смартфонах, планшетах, комп'ютерах і навіть Xbox. Про це під час оголошення квартальних фінансових результатів заявив виконавчий директор найбільшого в світі виробника ПЗ Сатья Наделла.

23.07.2014 / Програмне забезпечення



Android: відновлення даних після "hard reset" можливе 

Експерти з комп'ютерної безпеки повідомили про чергову уразливості мобільних пристроїв під управлінням операційної системи Android. Виявилося, що використовуючи дане ПЗ відновити дані на смартфоні, навіть після "hard reset", не викликає ніяких труднощів.

09.07.2014 / Програмне забезпечення



Android-додатки на Windows-смартфонах 

Компанія Microsoft вирішила використовувати спеціальне програмне забезпечення для запуску Android-додатків на смартфонах під управлінням Windows Phone. Про це у своєму Twitter-акаунті написав провідний аналітик Mobile Research Group Ельдар Муртазін. За його словами, всі девайси лінійки Lumia будуть підтримувати цю можливість.

09.07.2014 / Програмне забезпечення



Skype: переклад розмови в онлайн режимі 

Вчора голова компанії Microsoft Сатья Наделла і директор відділу Skype Гардіп Сінгх Пелл продемонстрували нову систему перекладу розмови в режимі реального часу для VoIP-сервісу - Skype.

28.05.2014 / Програмне забезпечення



Голосовий помічник для ОС WP 8.1 - Microsoft Cortana (відео) 

Ресурс UnleashThePhones опублікував відео, в якому демонструється робота ще не анонсованого голосового помічника для ОС Windows Phone 8.1 - Microsoft Cortana. 

06.03.2014 / Програмне забезпечення



1 2 3 ... 9 10 »
  Система Orphus