RSS

П'ятниця, 03.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Програмне забезпечення
Grand Theft Auto: San Andreas відтепер доступна і для Windows Phone 8 

Популярна комп'ютерна гра Grand Theft Auto: San Andreas поступово "окуповує" мобільні платформи. Наприкінці минулого місяця була представлена версія для ОС Android, сьогодні, для Windows Phone 8.

28.01.2014 / Програмне забезпечення



Представлено Grand Theft Auto: San Andreas для ОС Android 

Компанія Rockstar Games випустила версію Grand Theft Auto: San Andreas для операційної системи Android. В офіційному магазині додатків Google Play ціна на культову гру становить 6,99 доларів.

21.12.2013 / Програмне забезпечення



Google представила додаток Google Play Newsstand для перегляду електронних ЗМІ 

Компанія Google офіційно представила мобільний додаток Google Play Newsstand для автоматизованого перегляду електронних ЗМІ. З його допомогою можна дізнаватися останні новини, читати журнали, газети і переглядати блоги. На даний момент додаток доступний лише для ОС Android.

21.11.2013 / Програмне забезпечення



Проблему нестачі додатків для WP8-девайсів Microsoft пообіцяла вирішити до кінця 2014 

Власникам смартфонів під управлінням операційної системи Windows Phone 8 відома проблема нестачі додатків. Багато програм, які можна завантажити на Android або iOS-девайси, недоступні для платформи Microsoft або добирається до неї з серйозним запізненням. За словами віце-президента корпорації Джо Бельфіоре, ситуація виправиться до кінця 2014 року.

21.11.2013 / Програмне забезпечення



Рейтинг ОС Windows Phone продовжує зростати 

Незважаючи на негативні прогнози і критику, рейтинг ОС Windows Phone продовжує зростати і нею зацікавлюються не тільки покупці, але і розробники. Лише за останній місяць для власників WP-смартфонів вийшли такі популярні програми, як Vine, Instagram та Waze. За словами генерального менеджера Windows Phone Store, Тода Брікса, мобільна ОС Microsoft досягла критичної маси, з цього часу розвиток проекту піде ще швидше.

21.11.2013 / Програмне забезпечення



Став доступним додаток Instagram для ОС Windows Phone 

В магазині додатків для ОС Windows Phone з'явився офіційний клієнт популярного фотосервісу - Instagram. Правда, на даний момент доступна лише бета версія з обмеженим набором функцій.

21.11.2013 / Програмне забезпечення



Припинена розробка і підтримка Winamp 

Програвач Winamp став одним із символів комп'ютерної ери для цілого покоління Windows-користувачів. В останні роки популярність плеєра помітно впала. Через 15 років після релізу першої версії програми було вирішено припинити подальшу розробку і підтримку Winamp.

21.11.2013 / Програмне забезпечення



Користувачі Windows 7 отримали можливість встановити Internet Explorer 11 

Компанія Microsoft оголосила про вихід інтернет-браузера Internet Explorer 11 для найпопулярнішої ОС - Windows 7. Програма доступна на 95 мовах. На даний момент новий IE11 можна завантажити з спеціальної сторінки. 

08.11.2013 / Програмне забезпечення



Лише 15% власників iPhone використовують Siri 

Одна з аналітичних компаній опублікувала результати цікавого дослідження в рамках якого було опитано 2 тис американців на предмет використання віртуального помічника Siri від Apple. Для початку, автори дослідження виключили з деяких опитувань тих, хто ніколи не використовував Siri, а потім, тих що залишились, поділили на дві групи. 

21.10.2013 / Програмне забезпечення



Стала доступна ОС Windows 8.1 

З сьогоднішнього дня власники операційної системи Windows 8 отримали можливість безкоштовно оновитися до нової версії - 8,1. Для нових покупців або користувачів попередніх ОС від Microsoft, Windows 8.1 обійдеться в 120 доларів.

17.10.2013 / Програмне забезпечення



iOS 7 обзавелася новою проблемою 

Деякі користувачі "яблучних" девайсів, в яких встановлена iOS 7, скаржитися на не правильну роботу інтерфейсу - іконки домашнього столу почали несподівано зникати. На місце, вони повертаються тільки після перезавантаження смартфона, проте регулярно використовувати такий метод не надто зручно.

07.10.2013 / Програмне забезпечення



Рейтинг інтернет-браузерів за вересень 2013 

Аналітична компанія Net Applications провела дослідження і опублікувала рейтинг-інтернет-браузерів за вересень 2013 року. Згідно отриманих даних, частка Internet Explorer продовжує зростати. На кінець вересня вона становила - 57,8% ринку, що трохи вище показника за серпень 2013. Друге місце у Firefox - 18,6%, Chrome втратив 0,4%, його частка знизилася до 15,96%.

02.10.2013 / Програмне забезпечення



Додаток Google QuickOffice відтепер безкоштовний 

Компанія Google повідомила, що додаток QuickOffice, який дозволяє працювати з документами Microsoft Office, відтепер безкоштовний. Його можуть завантажити власники смартфонів і планшетів під управлінням ОС Android і iOS. Для безкоштовного використання програми, після її запуску потрібно авторизуватися як користувач Google.

20.09.2013 / Програмне забезпечення



Більшість користувачів не задоволена новою iOS 7 

Багато користувачів iPhone і iPad з нетерпінням чекали виходу нової версії iOS. Тепер, після оновлення, власників даних девайсів називають це "найбільшою помилкою в житті" і бажають повернутися до попередньої версії.

19.09.2013 / Програмне забезпечення



Мобільний додаток YouTube отримає можливість перегляду відео в офлайн-режимі 

Google повідомила, що в майбутніх версіях мобільного додатку YouTube буде доступна можливість перегляду відео без інтернет-підключення. Вперше дана технологія з'явилася ще в листопаді минулого року, коли в рамках одного ролика користувач міг закешувати ще не переглянуті фрагменти і додивитися їх пізніше, без доступу до мережі. 

18.09.2013 / Програмне забезпечення



ОС Sailfish може працювати і на Android-смартфонах 

Компанія Jolla, яка була заснована колишніми співробітниками Nokia, повідомила про повну сумісність ОС Sailfish з платформою Android. Мова йде не тільки про програмну, але і про апаратну сумісності. Це означає, що користувачі пристроїв на базі операційної системи від Google зможуть встановити і користуватися Sailfish.

16.09.2013 / Програмне забезпечення



Google анонсувала нову ОС - Android 4.4 KitKat (відео) 

Сьогодні компанія Google оголосила про співпрацю зі швейцарською корпорацією Nestle, яка, крім усього іншого, займається випуском шоколадок KitKat, і анонсувала нову операційну систему - Android 4.4 KitKat. Детальної інформації щодо даної ОС, на разі не має, зате є рекламні ролики.

04.09.2013 / Програмне забезпечення



Опубліковано рейтинг найстабільніших веб-браузерів 

Американська компанія Sauce Labs проаналізувала стабільність роботи різних веб-браузерів. Рейтинг очолив Firefox 22, друге місце - Chrome 27, третє - Internet Explorer 10. Експерти відзначили значні покращення в роботі останньої версії браузера від Microsoft, яка випередила Opera 12 і Safari 6.

21.08.2013 / Програмне забезпечення



Asus зупиняє випуск пристроїв на базі ОС Windows RT 

Про це повідомив голова компанії, відзначаючи в якості причини низькі продажі подібних девайсів. За словами виконавчого директора корпорації Джеррі Шена, те, що Windows RT виявилася неуспішною - вважає не тільки Asus, але і вся індустрія в цілому.

12.08.2013 / Програмне забезпечення



Відбулась інтеграція сервісу Instagram з соцмережею "ВКонтакте" 

Після оновлення, сервіс Instagram дає можливість автоматичної публікації знімків в "ВКонтакте". Фото буде з'являтися як в стрічці новин користувача "ВКонтакте", так і в спеціальному альбомі під назвою "Instagram". Дану функцію можна включити для всіх знімків і для кожного окремого.

08.08.2013 / Програмне забезпечення



Android Device Manager - онлайн сервіс для пошуку вкраденого смартфона 

Компанія Google оголосила про запуск недавно анонсованого сервісу по пошуку загублених або вкрадених смартфонів. Для початку Android Device Manager необхідно ввімкнути в самому пристрої. Там же можна активувати певні функції.

08.08.2013 / Програмне забезпечення



Чутки: Microsoft має намір відмовитись від "плиткового" інтерфейсу ОС Windows Phone 

Аналітик Mobile Research Group Ельдар Муртазін заявив, що Microsoft створила робочу групу, яка розглядає подальший розвиток ОС Windows Phone. За його словами, на даний момент розглядається створення єдиної ОС для планшетів і смартфонів, випуск якої, запланований на 2014 рік. 

07.08.2013 / Програмне забезпечення



Microsoft App Studio - сервіс для створення мобільних додатків 

Корпорація Microsoft вирішила, що відсутність знань у програмуванні не повинно зупиняти бажаючих спробувати свої сили в створенні мобільних додатків, і запустила Windows Phone App Studio. Сервіс дає можливість створювати власні програми для мобільної платформи Microsoft.

07.08.2013 / Програмне забезпечення



ФБР може віддалено включити мікрофон на Android-смартфоні 

The Wall Street Journal з посиланням на колишнього держслужбовця повідомив, що працівники ФБР можуть без проблем отримати віддалений доступ до мікрофона девайсу під управлінням ОС Android. Для проникнення в систему використовуються різні підходи: при прямому контакті з апаратом (шпигунське ПЗ завантажується через порт USB) або після завантаження трояна через інтернет. 

02.08.2013 / Програмне забезпечення



Microsoft Office Mobile для Android-смартфонів 

Корпорація Microsoft випустила безкоштовну версію офісного пакета програм для Android-смартфонів. Для роботи Office Mobile потрібно Android 4.0 або вище, також необхідно мати діючу підписку на Office 365. У разі якщо Office 365 не придбано, власнику Android-смартфона доведеться його купити.

01.08.2013 / Програмне забезпечення



« 1 2 3 4 ... 9 10 »
  Система Orphus