RSS

П'ятниця, 03.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Програмне забезпечення
Програма Kytephone полегшить роботу дитини на смартфоні 

Обмежити користування різними функціями і спростити роботу з смартфоном допоможе додаток Kytephone. Він має мультяшний інтерфейс і просте управління, що робить його зрозумілим для дітей.

16.07.2012 / Програмне забезпечення



ОС Android лідер амереканського ринку 

Аналітичне агентство Nielsen, опублікувало чергове дослідження, що стосується ринку смартфонів і мобільних операційних систем в США в другому кварталі поточного року.

13.07.2012 / Програмне забезпечення



Резервне копіювання файлів в Windows 8 

В офіціному блозі Windows 8, розповідається про нову можливість  резервного копіювання файлів під назвою «Історія файлів» (File history). Дана функція є однією з найпошириніших і найігнорованіших серед користувачів.

13.07.2012 / Програмне забезпечення



Про плани на завтрішній день, вам розповість смартфон 

Рекламісти постійно шукають нові можливості підвищення користі від реклами і тепер у них є новий інструмент - алгоритм від британських вчених, як повідомляє TechnologyReview. З його допомогою вони зможуть точно сказати, куди ви захочете піти завтра і показати вам найбільш підходящі пропозиції.

10.07.2012 / Програмне забезпечення



Смартфони Nokia на ОС Android 

Нещодавно ми дізналися про те, що у фінської компанії все ж є якийсь "план Б" у разі провалу Windows Phone 8, але було незрозуміло, яким саме шляхом може піти виробник.

04.07.2012 / Програмне забезпечення



Рейтинг Android 4.0, бажає бути кращим 

Фрагментація Android-екосистеми зростає. Компанія Google недавно анонсувала наступне покоління операційної системи, в той час, як попереднє не набрало з моменту своєї появи (за 8,5 місяців) і 11%.

04.07.2012 / Програмне забезпечення



Firefox OS появиться на початку 2013 року 

Mozilla офіційно повідомила про перейменування своєї мобільної операційної системи "Boot" на "Gecko" і розкрила подробиці про те, коли перші девайси з'являться в продажу.

04.07.2012 / Програмне забезпечення



Windows 8 за 40 доларів 

Конкуренція між звичайними комп'ютерами і мобільними пристроями виходить на новий рівень, що часто змушує IT-гігантів переглядати свою цінову політику. Microsoft оголосила, що оновлення Windows XP, Vista і 7 до Windows 8 Pro буде коштувати всього 40 доларів.

03.07.2012 / Програмне забезпечення



Смартфони BlackBerry на Windows Phone 

RIM сьогодні опублікувала результати чергового фінансового кварталу. Вони виявилися невтішними для канадської компанії - зафіксований чистий збиток у розмірі 518 000 000 доларів. RIM змушена скоротити цього року ще до 5000 чоловік

29.06.2012 / Програмне забезпечення



Інтернет браузер Google Chrome для iOS 

На другий день конференції  Google I/O 2012 що проходить в Сан-Франциско, компанія Google перемістила акцент громадськості від операційної системи Android, яка була головною новиною в день відкриття, на свій браузер Chrome.

29.06.2012 / Програмне забезпечення



Можливі варіанти оновлення ОС до Windows 8 

Компанія Microsoft поділилася своїми планами на рахунок оновлення операційних систем Windows XP, Windows Vista і Windows 7 до версії Windows 8. Умови цього оновлення будуть відрізнятися від недавно анонсованої пропозиції, завдяки якій користувачі...  

29.06.2012 / Програмне забезпечення



Завантажено понад 70 млн. Skype для Android 

Компанія Skype, на офіційному сайті,  опублікувала  показники завантажування програми для Android які перевищили 70 млн.. Відеодзвінки Skype працюють на мільйонах Android-апаратів, а завантажування доступне для власників більш ніж 1300 ...  

27.06.2012 / Програмне забезпечення



Браузер Firefox 14 для Android 

Корпорація Mozilla представила оновлення браузера Firefox для мобільної операційної системи Android. Нова версія браузера за запевненнями розробників стала швидкою і потужною. Відповідно до заявлених нововведень, була проведена значна робота по... 

27.06.2012 / Програмне забезпечення



Основи веб-розробки за допомогою Thimble 

У понеділок компанія Mozilla оголосила про запуск нового проекту під назвою Thimble, покликаного допомогти веб-розробникам  початківцям,  освоїти ази мови HTML і стилів CCS. Надалі розробники обіцяють включити також підтримку JavaScript.

22.06.2012 / Програмне забезпечення



Новий віртуальний помічник Siri від Apple 

Віртуальний помічник в iPhone уміє не тільки «спілкуватися» з людиною, а й розважати її. Наприклад, так Apple почав конференцію Worldwide Developers Conference 2012:

14.06.2012 / Програмне забезпечення



iOS 6 від Apple зробить смартфон ще краще 

Як вважають багато експертів, реліз IOS 6, яка була представлена в ході WWDC 2012 року, збільшить фрагментованість мобільної платформи Apple, так як деякі її функції будуть працювати тільки на пристроях 2011-2012 року.

14.06.2012 / Програмне забезпечення



Max Payne для Android 

Сьогодні в офіційному інтернет-магазині додатків для мобільної платформи Android від Google Play почалися продажі легендарної відеоігри Max Payne. Вартість - 2,99 долара.

14.06.2012 / Програмне забезпечення



ОС Android неефективно використовує багатоядерні процесори 

Не так давно, глава фінської компанії Nokia, Стівен Елоп заявив, що багатоядерні мобільні чіпи використовують багато енергії, при цьому не надаючи помітного впливу на продуктивність. Тепер на дану тему вирішила висловитися компанія Intel... 

13.06.2012 / Програмне забезпечення



Крах Android 

Відома аналітична компанія IDC опублікувала прогнозні показники розвитку ринку мобільних операційних систем на найближчі кілька років. Результати виявилися досить несподіваними.

07.06.2012 / Програмне забезпечення



Ігри PlayStation для смартфонів HTC 

Компанії HTC і Sony Computer Entertainment підписали угоду про співпрацю. Тепер власники смартфонів HTC отримають мобільні ігри, сертифіковані PlayStation.

05.06.2012 / Програмне забезпечення



Демо-версія Windows 8 

Стала доступна для завантаження демо-версія Windows 8, причому навіть раніше, ніж очікувалося. Це сталося через 3 місяці після виходу першої публічної версії.

01.06.2012 / Програмне забезпечення



Новий вид комп'ютерного вірусу 

Незалежне дослідження було розпочато з ініціативи МСЕ (Міжнародний Союз Електрозв'язку)  і «Лабораторії Касперського» після серії інцидентів з іншої, поки що невідомої шкідливої програми, під кодовою назвою Wiper, яка знищувала дані на комп'ютерах... 

29.05.2012 / Програмне забезпечення



Реклама у комп'ютерних іграх 

З розвитком медіаіндустрії, рекламні ролики поступово займають все нові позиції. Від телевізійної реклами, до реклами на YouTube, від прихованої реклами в кіно (product placement), до прихованої реклами в іграх (наприклад, Deus Ex: Human Revolution).

29.05.2012 / Програмне забезпечення



Інтернет браузер від Yahoo 

Спостерігаючи за успіхами Google в веб-серфінгу, компанія Yahoo також вирішила випустити власний браузер, який отримав назву Axis...

26.05.2012 / Програмне забезпечення



ОС Android продовжує підніматись в рейтингу 

Операційна система Android від Google продовжує домінувати в своєму сегменті, нарощуючи свою популярність в більшості регіонів світу. Згідно з даними компанії Kantar World Panel, у першому кварталі Android подвоїла свою популярність на ринках... 

17.05.2012 / Програмне забезпечення



« 1 2 ... 7 8 9 10 »
  Система Orphus