RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Apple iPad Air пройшов перший тест на продуктивність 

Представлений минулого тижня новий планшет Apple iPad Air пройшов перший тест на продуктивність. Результати отримані за допомогою бенчмарка Geekbench. Виходячи з опублікованих даних, iPad Air виявися в двічі швидшим свого попередника.

30.10.2013 / Oгляди/тести



Друге покоління Google Glass показали на фото 

На офіційній сторінці в соцмережі Google+, пошуковий гігант показав друге покоління окулярів доповненої реальності - Google Glass. Дата презентації вказана не була. Відомо лише те, що пристрій стане доступним в середині 2014 року.

30.10.2013 / В стадії розробки



Новинки від Lenovo - планшети Yoga Tablet 8 і Yoga Tablet 10 

Компанія Lenovo офіційно представила два нових планшета - Yoga Tablet 8 і Yoga Tablet 10. Головна особливість пристроїв, це посилений акумулятор, що дозволить пропрацювати 21 автономну годину, якщо лише читати текстовий документ і знизити яскравість до 20%. В іншому випадку, до 14,5 годин.

30.10.2013 / Мобільні термінали



Samsung Galaxy Round: перші враження 

Сьогодні журналісти ресурсу engadget отримали унікальну можливість протестувати і опублікувати свої враження від роботи з новим смартфоном Samsung Galaxy Round. На їх думку, девайс отримав лише одну корисну функцію Roll Effect, що дозволяє дізнатись годину, дату, рівень заряду акумулятора, кількість пропущених дзвінків і повідомлень просто притиснувши одну зі сторін смартфона до столу. Що стосується інших можливостей, то це звичайний топовий пристрій Samsung.  

30.10.2013 / Oгляди/тести



Toshiba представила бізнес-ноутбуки Tecra Z40 і Tecra A50 

Компанія Toshiba офіційно представила нові ноутбуки бізнес-лінійки - Tecra Z40 і Tecra A50. У продаж пристрої надійдуть ближчим часом. Ціна девайсів буде стартувати з 800 доларів.

30.10.2013 / Персональні комп'ютери



Будинок Стіва Джобса визнали історичною пам'яткою 

Влада міста Лос-Альтос, що знаходиться в штаті Каліфорнія, визнала будинок, в якому виріс Стів Джобс, історичною пам'яткою. Після дворічних обговорень було вирішено присвоїти одноповерховій будівлі статус історичної пам'ятки, щоб зберегти її в нинішньому вигляді.

30.10.2013 / IT Компанії



  Система Orphus