RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Samsung Galaxy Note 12.2: технічні характеристики 

Сьогодні в мережі з'явилась нова інформація що до ще не анонсованого планшета Samsung - Galaxy Note 12.2. Дані були отримані з авторитетного ресурсу AnTuTu.net і містять технічні характеристики пристрою. 

29.10.2013 / Мобільні термінали



MOGA Ace Power - новий геймпад для iPhone 

В мережі з'явилась відео-реклама нового геймпада для iPhone - MOGA Ace Power. Перша інформація про пристрій була опублікована користувачем Twitter @evleaksще минулого тижня. Дата виходу Ace Power на даний момент не відома. Орієнтовна ціна - 100 доларів.

29.10.2013 / Мобільні термінали



Motorola запустила проект Ara по створенню модульних смартфонів 

Компанія Motorola повідомила про запуск проекту Ara, в рамках якого планується розробити модульні смартфони, які будуть складатися з змінних елементів. Маючи такий пристрій, користувач зможе самостійно замінити, наприклад, дисплей, процесор, фотомодуль і т. д.

29.10.2013 / В стадії розробки



Microsoft Surface Pro 2 пройшов тест на ремонтопридатність 

Вчора недавно представлений планшет Microsoft Surface Pro 2 пройшов тест на ремонтопридатність. Оцінювали девайс спеціалісти ресурсу iFixit. Незважаючи на легку заміну акумулятора і SSD накопичувача, Surface Pro 2 отримав 1 бал з 10 за ремонтопридатність. Причиною того стали проклеєний корпус і більше 90 гвинтів різних розмірів.

29.10.2013 / Oгляди/тести



  Система Orphus