RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Анонсовано перший планшет під управлінням ОС Tizen 

Сьогодні японська компанія Systena Corporation анонсувала перший в світі планшет що працює під управлінням операційної системи Tizen. Офіційна презентація пристрою відбудеться 26 жовтня. Девайс буде доступний в білому і червоному кольорах. 

24.10.2013 / Мобільні термінали



Asus готує до виходу друге покоління бюджетного планшета MeMO Pad HD 7 

До кінця поточного року компанія Asus має намір представити друге покоління свого бюджетного планшета - MeMO Pad HD 7. Передбачається, що першими придбати новинку зможуть житель Китаю. Ціна, не відома. 

24.10.2013 / В стадії розробки



Опубліковані фото які зроблені за допомогою Nokia Lumia 1520 

Фотограф американського телеканалу National Geographic Стівен Альварез опублікував кілька фото, зроблених за допомогою смартфона Nokia Lumia 1520. Нагадаємо, новинка була представлена 22 жовтня і отримала 20-мегапіксельну камеру PureView з системою оптичної стабілізації зображення.

24.10.2013 / Мобільні термінали



Опублікована частина складального процесу нових Apple Mac Pro (відео) 

На сервісі YouTube з'явився відеоролик, в якому продемонстрована частина складального процесу нових Apple Mac Pro. Комп'ютер, нагадаємо, був офіційно представлений 22 жовтня. Він у вісім разів компактніше попередника і відрізняється своєрідним дизайном.

24.10.2013 / Персональні комп'ютери



Motorola DVX отримала офіційну назву - Moto G 

Стало відомо що декілька днів назад компанія Motorola отримала права на торгову марку - Moto G. Як повідомляють авторитетні джерела, Moto G це офіційна назва нового ще не анонсованого смартфона Motorola DVX, перша інформація про який звилася ще на початку жовтня.

24.10.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus