RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » IT Компанії
Sony не буде випускати телефони з QWERTY - клавіатурою 

Британський підрозділ Sony Mobile продовжує радувати нас новими подробицями щодо своїх найближчих планів. Спочатку вони розповіли, що минулорічні смартфони не отримають Android 4.1., а тепер поділились інформацією яка стосується форм-фактора і їх майбутніх девайсів.

27.07.2012 / IT Компанії



Навіть в Google вважали, що компанія Samsung скопіювала дизайн IPad 

Компанії Apple і Samsung не припиняють суперечку з приводу того,  чи копіювала Samsung дизайни продуктів Apple.

26.07.2012 / IT Компанії



17 млн. iPad, 26 млн. iPhone 

Компанія Apple, опублікувала звіт за фінансовий квартал. За квітень-червень виручка склала 35 мільярдів доларів, що на 22% вище аналогічного показника минулого року (28,6 мільярда). Чистий прибуток склав 8,8 мільярда доларів (у минулому році - 7,3 мільярда).

25.07.2012 / IT Компанії



Заборона продаж Samsung Galaxy Tab 7.7 в європі 

Суд в Дюссельдорфі став на бік Apple і заборонив продажі планшета Samsung Galaxy Tab 7.7. Рішення поширюється на всі країни Євросоюзу. Суд визнав, що пристрій корейської компанії копіює конкурентний продукт - iPad. Зато Galaxy Tab 10.1N визнали несхожим на планшет від Apple.

24.07.2012 / IT Компанії



Затримано менеджера який продавав секрети компаній Motorola і HTC 

Міська поліція Сеула повідомляє, що 38-річний кореєць, ім'я якого не розкривається в інтересах слідства, вкрав великий обсяг закритих даних у компанії Motorola, після чого влаштувався в HTC і передав останній закриту інформацію. В HTC він працював з квітня минулого року.

23.07.2012 / IT Компанії



Стратегію продаж Apple, буде використовувати компанія Nokia 

До моменту виходу перших смартфонів під управлінням Windows Phone 8 компанія Nokia розглядає кілька варіантів стимулювання попиту на свої пристрої. Стверджується, що заради створення ажіотажу фіни хочуть перейняти стратегію Apple яка використовувалась на початковому етапі просування iPhone, коли компанія уклала ексклюзивну угоду з AT&T.

23.07.2012 / IT Компанії



Microsoft отримала рекордну виручку 

Компанія Microsoft, показала свої фінансові результати за минулий фінансовий квартал. Американська корпорація отримала рекордну виручку в розмірі 18,06 мільярда доларів, при цьому вперше отримавши чистий збиток - в розмірі 492 мільйона.

20.07.2012 / IT Компанії



Nokia могла обійти Apple 

Після чергових невтішних фінансових результатів фінської компанії, багато аналітиків задумалися над причинами невдач Nokia і про те, чому ж зараз вона опинилася в такій ситуації. Існує думка, що фінська компанія просто не встигла підлаштуватися під ринок в 2007-2009 роках, тобто відразу після виходу найпершого Apple iPhone.

20.07.2012 / IT Компанії



Фінансове становище Nokia покращилось 

Сьогодні Nokia опублікувала результати фінансової діяльності за 2-й квартал поточного року. У порівнянні з попереднім кварталом, показники дещо покращилися.

19.07.2012 / IT Компанії



7 вересня Nokia покаже щось... 

Сьогодні біля магазина Nokia в Хельсінкі з'явилася реклама, в якій повідомляється, що "щось дивне" стане доступно 7 вересня.

19.07.2012 / IT Компанії



Компанію Apple, зобов'язали визнати той факт, що Samsung не копіював дизайн iPad 

Британський суд зобов'язав компанію Apple публічно визнати той факт, що Samsung не копіювала дизайн iPad. Тепер виробник популярного планшета і смартфона повинен буде опублікувати відповідне повідомлення на своєму британському сайті, а також розмістити аналогічні оголошення в пресі - газетах і журналах.

19.07.2012 / IT Компанії



Відкрито більше тисячі вакансій для роботи над iPhone5 та iPad Mini 

Сильні дощі, що йдуть в китайському місті Ченду не перешкода тисячам людей, які хочуть влаштуватися на сезонну роботу в Foxconn.

18.07.2012 / IT Компанії



Оператори активно готуються до виходу iPhone 5 

The Finanсial Times повідомляє, що європейські оператори стали активно поповнювати свої запаси SIM-карт недавно затвердженими nano-модулями 4FF - в очікуванні початку продажів Apple iPhone 5.

17.07.2012 / IT Компанії



Назначено нового генерального директора компанії Yahoo 

Компанія Yahoo оголосила, що в якості нового генерального директора призначений колишній топ-менеджер корпорації Google Марісса Майєр (Marissa Mayer). Вчора Марісса пішла у відставку зі своєї посади в Google і має намір приступити до роботи в Yahoo вже сьогодні.

17.07.2012 / IT Компанії



«Укртелеком» змусять знизити тарифи 

Різниця в тарифах «Укртелекому» на доступ до інтернету в великих містах і провінціях, привернула увагу державни органів.

16.07.2012 / IT Компанії



Можлива заборона продаж продукції Apple в США 

Уряд США вирішує питання про відмову від закупівель комп'ютерної техніки марки Apple через те, що компанія має намір вийти з програми екологічної сертифікації продукції, пише газета Politico з посиланням на власні джерела в уряді.

16.07.2012 / IT Компанії



Нове життя для ОС MeeGo 

Фінська компанія Jolla оголосила про намір надати нове життя операційній системі MeeGo, від підтримки якої відмовилася компанія Nokia, зробивши ставку на Windows Phone.

10.07.2012 / IT Компанії



Nokia: Вневдовзі світ забуде про нашу кризу 

Річард Керріс, віце-президент Nokia по взаємодії з розробниками, заявив в інтерв'ю, що "наступної весни ніхто не згадає, що у нас були проблеми". Він вважає, що компанія в результаті "стане сильніше, ніж коли б то не було".

09.07.2012 / IT Компанії



Другий квартал компанія Microsoft може завершити зі збитками 

Корпорація Microsoft в останньому кварталі може списати астрономічну суму в $ 6,2 млрд. і таким чином закінчити квартал з негативним балансом. До цієї заяви представники Microsoft висловлювали думку, що прибуток компанії за останні три місяці складе близько $ 5,3 млрд.

04.07.2012 / IT Компанії



Компанія RIM, поділилась своїми планами на майбутнє 

Канадська компанія Research In Motion (RIM) минулого тижня, як ми вже повідомляли, перенесла випуск нової версії мобільної операційної системи Blackberry 10 і нових смартфонів на ній на наступний рік.

04.07.2012 / IT Компанії



Планшет Google порушує патенти Nokia 

Представник прес-служби Nokia заявив, що компанії ASUS і Google порушили патенти, пов'язані з бездротовою передачею даних Wi-Fi в новому планшеті Nexus 7.

04.07.2012 / IT Компанії



60 мільйонів доларів за iPad 

Історія з Apple і Proview  Technology підійшла до свого логічного завершення. Народний суд провінції Гуандун повідомляє, що американська компанія виплатила Proview  Technology 60 мільйонів доларів за право володіння торговою маркою IPad.

02.07.2012 / IT Компанії



Тимчасова заборона продаж Galaxy Nexus в США 

Сьогодні суд у Сан-Хосе, штат Каліфорнія, виніс рішення про тимчасову заборону продаж смартфона Galaxy Nexus в США . Декількома днями раніше цей же суд своїм вердиктом заборонив реалізацію планшета Samsung Galaxy Tab 10.1.

30.06.2012 / IT Компанії



Для виходу з кризи, у компанії Nokia є план Б 

Стівен Елоп визнав, що деякі його рішення на посаді виконавчого директора Nokia були невірними. Він вчинив би інакше, якби знав, що ринок за останні півтора року настільки швидко зміниться. Як приклад він навів масове поширення в Китаї... 

29.06.2012 / IT Компанії



Google I/O 2012: представлено планшет Nexus 7 і нову ОС Android 

На конференції розробників Google I/O було представлено перший планшет Google Nexus 7, новий Android Jelly Bean і медіаплеєр Nexus Q.

28.06.2012 / IT Компанії



« 1 2 ... 11 12 13 14 15 »
  Система Orphus