RSS

Четвер, 09.05.2024
Реклама

Останні новини

Microsoft, як і Google, сканує особисті дані своїх користувачів 

В одному з профілів "хмарного сховища" OneDrive компанія Microsoft знайшла фото з забороненим контентом, а саме з дитячою порнографією. Після чого жителя штату Пенсильванія, власника акаунту, було затримано поліцією.

07.08.2014 / Інтернет-сервіси



LG G3 A - чергова модифікація флагманського смартфона 

В Південній Кореї компанія LG представила чергову модифікацію свого флагманського смартфона - G3 A. Реалізацією даного девайса буде займатися місцевий оператор SK Telecom. Чи вийде апарат за межі Кореї, на даний момент не відомо.

07.08.2014 / Мобільні термінали



Hisense Nana - WP-смартфон вартістю 100 доларів 

Китайська компанія Hisense представила свій перший WP-смартфон - Nana. Головною особливістю даного девайса, являється його вартість - лише 100 доларів. На даний момент пристрій доступний лише в Китаї, інформації щодо інших країн поки що не має.

07.08.2014 / Мобільні термінали



Бюджетна новинка - LG G3 Stylus 

Сьогодні ресурс The Korea Times, з посиланням на власні джерела, спростував опубліковану раніше інформацію щодо ще не анонсованого смартфона LG - G3 Stylus, нібито прямого конкурента топового Samsung Galaxy Note IV. Виявляється, що пристрій отримає не видатні технічні характеристики і буде відноситись до бюджетного сегменту.

07.08.2014 / В стадії розробки



  Система Orphus