RSS

Четвер, 09.05.2024
Реклама

Останні новини

WP-смартфон HTC One (W8): прес-фото та технічні характеристики 

Завдяки американському оператору Verizon, в мережі з'явились якісні прес-фото WP-смартфона HTC - One (W8). Передбачається, що пристрій буде представлений 19 серпня на спеціальному заході HTC в Нью-Йорк.

04.08.2014 / Мобільні термінали



Samsung Galaxy Note IV: технічні характеристики 

Сьогодні з'явилась нова інформація щодо майбутнього фаблета Samsung - Galaxy Note IV. Очікується, що пристрій як і попередників офіційно представлять на виставці IFA, що стартує у вересні. 

04.08.2014 / В стадії розробки



Концепт: Смартфон корпус якого виконаний з шкіри 

Дизайнер Phone Designer, який недавно представив своє бачення майбутнього бюджетника Nokia Lumia 330, поділився з нами новим концептом - смартфон корпус якого виконаний з шкіри.

04.08.2014 / В стадії розробки



Google сканує G-mail на наявність заборонених матеріалів 

Поліція Х'юстона затримала 41-річного чоловіка після того, як Google виявила в його електронній пошті кілька порнографічних фото за участю неповнолітніх. Пошукова компанія повідомила про знахідку в спеціальне відомство, після чого Джон Генрі Скіллерн був заарештований.

04.08.2014 / Інтернет-сервіси



Американець розробив акумулятор, здатний зарядитися за 26 секунд 

Американський винахідник Шон Уест заявив, що розробив акумуляторні батареї, здатні заряджатися на 100% за 26 секунд. За словами Шона, дані елементи живлення мають майже необмежену кількість зарядних циклів, при цьому не втрачають своєї ємності і часу зберігання енергії.

04.08.2014 / В стадії розробки



  Система Orphus