RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 27.04.2012 о 10:57. Розділ: Персональні комп'ютери
Оптичні приводи для ультрабуків від Samsung 

Компанія Samsung випустила новий оптичний привід, який є найменшим DVD в світі, з висотою лише 14 мм.. За розрахунками він є на 18% тонше і на 8% легший за звичайні приводи і розрахований для використаня в ультрабуках. Даний привід (SE-218BB) підключається за допомогою порту USB, через який здійснюється як передача даних, так і живлення приводу за допомогою технології Samsung Smart Technology. Він підтримує всі основні операційні системи, включаючи і Windows 8. Крім ультрабуків, розробники бачать майбутнє цього пристрою у складі планшетів під управлінням операційної системи Android версії 3.1 і вище. 
SE-218BB підтримує стандартний набір технологій, включаючи захист від переповнення буфера для запобігання помилок при запису даних. Привід працює на різних швидкостях читання і запису в залежності від типу диску: 4X CD-ROM, 24X CD-RW, 8X запис DVD ± R, 5X запис DVD-RAM, 6X запис на двошарові DVD + R, 6X запис на двошарові DVD -R, 8X запис DVD + RW, 6X запис DVD-RW.
За словами Samsung, даний пристрій є екологічно чистий, тому що в ньому використовується пайка з застосуванням безсвинцевого сплаву. Вартість новинки становить $ 60.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 1793. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus