RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Програмне забезпечення
Реальна статистика нової операційної системи Windows 8 

В кінці листопада компанія Microsoft повідомила про «неймовірні» темпи продажів операційної системи Windows 8, які, за офіційними даними, перевершують показники Windows 7. Однак, згідно з підрахунками StatCounter, яка проаналізувала мережеву активність користувачів, перший місяць після офіційного релізу став для нової ОС від Microsoft не таким вже й видатним. 

03.12.2012 / Програмне забезпечення



Windows Phone 8 на смартфоні 3-х річної давності (HTC HD2) 

Смартфон HTC HD2, який вийшов три роки тому, давно став легендарним апаратом. Ентузіасти до цих пір використовують один з найбільш просунутих смартфонів на базі Windows Mobile 6.5 для своїх божевільних експериментів. На нього портувати величезну кількість мобільних ОС, починаючи з Android і закінчуючи MeeGo. Настала черга й новітньої платформи від Microsoft.

30.11.2012 / Програмне забезпечення



Користувачі більше не побачать реклами в Android-додатках 

До появи Adblock Plus у користувачів ОС Android було три виходи, щоб не бачити спливаючих вікон реклами: отримати права суперкористувача, використовувати тільки платні версії програм або просто змиритися з рекламою. Тепер позбутися реклами, можна навіть без одержання прав адміністратора: потрібно всього лише встановити в свій гаджет відповідний додаток з Google Play.

29.11.2012 / Програмне забезпечення



Нова Windows буде отримувати щорічне оновлення 

Microsoft переходить до нового циклу оновлень для Windows, який передбачає щорічний випуск великих доповнень. Така ж схема буде застосовуватися і до Windows Phone. У серпні з'являлася інформація, ніби то Microsoft має намір в середині 2013 року випустити Windows Blue - оновлення, що розширює можливості Windows 8.

29.11.2012 / Програмне забезпечення



Відомо про 40 млн. оформлених ліцензій на Windows 8. А як справи у Windows RT? 

Незважаючи на песимістичні прогнози ЗМІ, продажі Windows 8, схоже, йдуть непогано. Корпорація Microsoft уточнила, що за місяць після релізу було реалізувати 40 млн. ліцензій нової ОС. Як зазначив представник компанії, за темпами продажу оновлень, Windows 8 випереджає попередню версію операційної системи.

28.11.2012 / Програмне забезпечення



З грудня Nokia Lumia 920 перестане мимовільно перезавантажуватись 

Microsoft відреагувала на скарги деяких власників Nokia Lumia 920 і HTC 8X на мимовільні перезавантаження смартфонів під управлінням Windows Phone 8. Представники корпорації заявили, що їм вдалося виявити причину даної проблеми і найближчим часом вона буде усунена.

28.11.2012 / Програмне забезпечення



Перше оновлення для Windows Phone 8 вийде в лютому 

За чутками, Microsoft готує перше велике оновлення для Windows Phone 8. Стверджується, що Apollo Plus буде представлено в лютому на виставці MWC 2013 в Барселоні. У цьому ж місяці, швидше за все, власники WP8-смартфонів зможуть оновити свої пристрої не тільки за допомогою комп'ютера, але і «по повітрю».

27.11.2012 / Програмне забезпечення



Підтримка планшетів Surface триватиме до 2017 року 

Компанія Microsoft, повідомила тривалість життєвого циклу планшетів Surface. Компанія гарантувала підтримку пристроїв під управлінням Windows RT до 11 квітня 2017 року. Таким чином, протягом майже чотирьох з половиною років, власники Surface будуть отримувати як невеликі оновлення, так і нові функції.

26.11.2012 / Програмне забезпечення



Вже доступно більше 20 тисяч програм для Windows 8 

Онлайн-магазин додатків для Windows 8 продовжує розвиватися. На даний час, в ньому налічується вже більше 20 600 різних додатків - про це повідомляється в офіційному мікроблозі Win App Update.

23.11.2012 / Програмне забезпечення



Дворічна помилка у ОС Android виправлена 

Google вирішила виправити помилку, про яку користувачі вперше повідомили 2 роки і 6 місяців тому. Як заявив представник компанії, бага не буде вже в наступній версії мобільної операційної системи Android. Помилка, відома під номером 8030, не носила масового характеру, проте докучала деяким користувачам.

22.11.2012 / Програмне забезпечення



Проблеми з новою ОС Windows Phone 8 

Microsoft покладає великі надії на свою нову мобільну операційну систему. Запуск платформи переносили, щоб випустити повністю готовий продукт. Але все ж таки, до кінця її не доробили.

21.11.2012 / Програмне забезпечення



Карти Google знову будуть доступні для iOS 

Після скандального блокування компанією Apple карт від пошукового гіганта вони знову будуть доступні на гаджетах яблучної компанії. Вже почалися обмежені тести програми, а після невеликого доопрацювання та схвалення Apple, карти з'являться в магазині додатків.

21.11.2012 / Програмне забезпечення



Microsoft Windows 8 безкоштовно 

Як відомо, одним із способів нелегальної активації Windows 8 є її активація за допомогою KMS-сервера (один з перших піратських серверів, нагадаємо, був виявлений на білоруській митниці). Однак така активація не є вічною - через 180 днів її необхідно повторювати. Однак Microsoft вирішила зробити подарунок піратам і дати їм можливість безкоштовно активувати Windows 8 на постійній основі.

21.11.2012 / Програмне забезпечення



Нова операційна система Sailfish від Jolla 

Колишні співробітники Nokia з компанії Jolla представили нову операційну систему - Sailfish і анонсували співпрацю з ST-Ericsson (чипи якої будуть використані в якості платформи для їх ОС), а також з фінським оператором DNA. В даний час стартап існує за рахунок інвестицій приватного консорціуму, що виділив для Jolla 10 млн. євро.

21.11.2012 / Програмне забезпечення



Браузер Mozilla Firefox 17 доступний для завантаження 

Компанія Mozilla оголосило про вихід фінальної версії браузера Firefox 17. Веб-браузер підтримує нові соціальні API, завдяки яким доступна інтеграція з деякими соцмережами. В даний час підтримується тільки Facebook, точніше чат соціальної мережі для Firefox.

21.11.2012 / Програмне забезпечення



Відтепер картографічний сервіс Nokia Here доступний і для iOS 

Додаток Here для iOS пройшов процедуру схвалення в Apple і став доступний для завантаження в App Store. Програма для iPhone, iPad і iPod touch розповсюджується безкоштовно. У Here використовується «фірмовий» інтерфейс Nokia, замість традиційного для iOS-пристроїв.

20.11.2012 / Програмне забезпечення



Інтерфейс Windows 8 занадто складний 

Як новачкам, так і досвідченим користувачам важко освоїти інтерфейс Windows 8. До такого висновку дійшов експерт з питань зручності використання UI Джейкоб Нільсен. Він ретельно досліджував досвід роботи з новою ОС багатьох користувачів і заявив, що вони розчаровані в новій Windows.

20.11.2012 / Програмне забезпечення



Смішна помилка у ОС Android 4.2 

Якщо у вас є пристрій під управлінням ОС Android 4.2, то про дні народження друзів у грудні, доведеться згадувати самостійно. Корпорація Google тільки почала розсилати нову версію ОС, як пильні користувачі відразу знайшли смішну помилку: в адресній книзі Jelly Bean відсутній грудень.

19.11.2012 / Програмне забезпечення



Windows 8 не виправдав надії Microsoft 

Американські ЗМІ дізналися, чому Microsoft не поспішає ділитися інформацією по продажам Windows 8. За даними журналіста Пола Фарратта, продажі комп'ютерів під управлінням нової ОС виявилися значно нижчими за всі прогнози. У Microsoft, в усьому, звинувачують виробників ПК.

17.11.2012 / Програмне забезпечення



Microsoft Office 2013 безкоштовно на 60 днів 

Компанія Microsoft дозволила всім охочим, безкоштовно завантажити повну версію пакета Office Professional Plus 2013, що включає в себе програми Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher і Lync. Це повністю функціональна версія, однак працювати вона буде лише 60 днів.

17.11.2012 / Програмне забезпечення



Що думає Стів Баллмер про ОС Android і iOS 

Під час інтерв'ю засновнику LinkedIn, керівник Microsoft Стів Баллмер не міг не згадати про конкурентні ОС Windows Phone. Говорячи про Android, глава корпорації назвав цю операційну систему дикою, неконтрольованою та до того ж вразливою до шкідливим програмам.

15.11.2012 / Програмне забезпечення



Microsoft почала досліджувати проблему, пов'язану з уразливістю Skype 

 Компанія Microsoft почала досліджувати проблему, пов'язану з уразливістю Skype через кілька місяців після її появи. Уразливість дозволяє взяти контроль над чужим обліковим записом, використовуючи електронну адресу. До появи патча, фахівці рекомендують замінити контактний e-mail. 

14.11.2012 / Програмне забезпечення



Here - новий картографічний сервіс від Nokia 

Компанія Nokia анонсувала картографічний сервіс під назвою - Here, який по суті, є перейменованим і допрацьованим Nokia Maps. Під час презентації, Стівен Елоп назвав нові карти найточнішими і найякіснішими.

14.11.2012 / Програмне забезпечення



За продаж піратської версії Windows XP амереканця хочуть посадити на 45 років 

Житель міста Атланта в американському штаті Мічіган звинувачується в неправомірному поширенні копій Windows XP Professional та Office 2003 Professional. За даними Міністерства юстиції США, 49-річний Брюс Алан Едвард копував контрафактне ПЗ в Сінгапурі і Китаї, а потім реалізовував його через eBay і відправляв диски Поштовою службою США.

09.11.2012 / Програмне забезпечення



Microsoft Office для iOS і Android. Нова інформація 

Стали відомі додаткові подробиці щодо Microsoft Office для iOS і Android. За даними сайту The Verge з посиланням на свої джерела, компанія Microsoft планує випустити версію свого офісного пакету для iPad, iPhone і Android-пристроїв на початку наступного року. Відзначимо, що цього релізу чекають з нетерпінням багато користувачів, оскільки Microsoft Office є стандартом в корпоративному документообігу більшості фірм.

08.11.2012 / Програмне забезпечення



« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
  Система Orphus