RSS

П'ятниця, 03.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Oгляди/тести
Відео-огляд: Sony Xperia P 

Xperia P має середні характеристики у новій лінійці смартфонів від Sony. На що здатний цей гаджет і чим він може бути цікавий користувачам, можна дізнатися з цього огляду:

13.06.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд: Електронна книга з гнучким екраном 

WEXLER Flex ONE - перша електронна книга з гнучким, ударостійким e-ink екраном. Враховуючи особливості дисплея і корпусу, у цього пристрою поки немає конкурентів, але наскільки виправдана може бути його покупка, можна подивитися на цьому відео:

13.06.2012 / Oгляди/тести



Відео: Дизайн iPhone 5 

Деякий час тому, в інтернеті з'явилися фотографії, елементів нового смартфона від Apple. Брюс Хаймонд (Bryce Haymond) з компанії Blackpool Creative на їх основі створив тривимірну модель iPhone 5 і показав, яким може бути новий iPhone, якщо чутки виявляться правдою:

11.06.2012 / Oгляди/тести



Відео: Передача інформації через тіло людини. Ericsson 

На виставці Consumer Electronics Show, компанія Ericsson продемонструвала роботу нової технології, яка дозволяє передавати різну інформацію через тіло людини - фактично тіло людини може замінити Bluetooth або USB-кабель.

09.06.2012 / Oгляди/тести



Відео: Як відсканувати свій будинок? 

З появою 3D-сканерів, процес оцифровки отримав нові можливості. Але французькі розробники з компанії Manctl пішли ще далі і створили на основі контролера Kinect програму-сканер простору під назвою Skanect.

09.06.2012 / Oгляди/тести



Відео: Камера LYTRO - унікальна можливість фокусування після зйомки 

Фотоапарат у звичному розумінні - останнє, на що схожий цей прямокутний пристрій. Телескоп, калейдоскоп - що завгодно, але не камера. Тим не менш, це фотоапарат. 11 сантиметрів в довжину і близько 4-х сантиметрів в ширину і висоту. З РК-екраном з одного боку і об'єктивом з іншого. Корпус зроблений з анодованого алюмінію і місцями прогумований, щоб не вислизати з рук. Є й кілька елементів управління: кнопка включення, клавіша спуску, зум. Але всі вони  замасковані і не перевантажують пристрій. Роз'єм micro-USB, укритий заглушкою, служить для з'єднання з комп'ютером і для підзарядки.

08.06.2012 / Oгляди/тести



Відео: Fly Turbo - флагман за доступною ціною 

Смартфон Fly Turbo з двоядерним процесором з частотою 1,5 ГГц,  IPS-екраном з діагоналлю 4,3 дюйма і роздільною здатністю 960x540 пікселів, і навіть з підтримкою модної технології Near Field Communication.

08.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Panasonic Eluga 

Компанія Panasonic, як виробник мобільних телефонів, не давала про себе чути цілих 7 років. Але вже цього літа,  японці планують повернутись. Нагадають вони про себе  суперзахищеним від води і пилу смартфоном на базі Android. 

07.06.2012 / Oгляди/тести



Відео-огляд Samsung I9010 Galaxy S Giorgio Armani 

Samsung і Giorgio Armani об'єднали свої зусилля і створили модну версію комунікатора Galaxy S - Samsung I9010 Galaxy S Giorgio Armani. Модний гаджет буде продаватися в бутиках Giorgio Armani, розташованих в Італії, Франції, Великобританії, Німеччини, Дубаї, Китаї, Гонконгу, Іспанії, Нідерландах та Росії, а його вартість складе 700 Євро.

07.06.2012 / Oгляди/тести



Тест HTC One X і Samsung Galaxy S3 

One X і Galaxy S3 є одними з самих продуктивних смартфонів доступних у продажу. Вони мають схожі характеристики, розміри і навіть ціну. Що ж відрізняє цих двох флагманів і який краще підійде на роль бажаної покупки, можна дізнатися з цього відео-тесту:

06.06.2012 / Oгляди/тести



Краш-тест Samsung Galaxy S III і Apple iPhone 4S 

iPhone 4S - найпопулярніший в світі смартфон, а Galaxy S III - новий претендент на це звання. Гаджети істотно відрізняються між собою можливостями, габаритами і характеристиками, але в одному схожі - обидва погано переносять падіння. У цьому переконалися ентузіасти, які провели два різні тести.

05.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 

Металевий корпус товщиною всього 8,3 мм і вагою 586 г., високопродуктивний чотирьохядерний процесор NVIDIA ® Tegra ® 3, операційна система Android 3.2 Honeycomb (оновлюється до Android ™ 4.0 Ice Cream Sandwich) з підтримкою Adobe Flash і доступом до сотень тисяч додатків в магазині Android Market, повноцінна клавіатура з тачпадом і USB-портом у вигляді док-станції. Вбудована в док-станцію батарея збільшує час автономної роботи пристрою до 18 годин.

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Acer ICONIA TAB A500 

Новий планшет Acer ICONIA TAB A500 з сенсорним екраном діагоналлю 10,1 дюйма, створений для отримання максимального задоволення від роботи з цифровим контентом, мультимедіа, відеоігор і інтернет-серфінгу.

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Apple iPad 3 

iPad 3-го покоління (представлений як The new iPad, зустрічаються назви iPad 3, iPad HD, iPad Третій) був представлений 7 березня 2012 на презентації Apple в Сан-Франциско. Даний планшет оснащений більш потужним процесором, яскравішим екраном, камерою більшого розширення (камера з боку екрану залишилася без змін) і батареєю більшої ємності. Цим планшетом, Apple робить спробу створити пристрій, який би замінив ПК, включивши редагування фото і відео, а також графіку, більш відповідну для ПК. Незважаючи на це, виробник відносить дану модель планшета до пристроїв посткомп'ютерної епохи.

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд HTC One X 

One X - перший комунікатор компанії HTC з чотирьохядерним процесором, під управлінням операційної системи Android 4.0 c інтерфейсом HTC Sense 4.0. Також є вбудована 8-ми мегапіксельна камера з підтримкою зйомки відео в якості 1080p зі швидкістю 30 к / с, автофокусом, LED-спалахом, фронтальної HD-камерою.

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Samsung Galaxy Nexus 

Samsung GALAXY Nexus - перший у світі смартфон на платформі Android ™ 4.0 Ice Cream Sandwich. Користувачі смартфона оцінять новий інтерфейс, який відрізняється простотою, витонченістю та зручністю. Тут буде все по-новому: від віджетів і блокування екрану до реалізації багатозадачності і повідомлень.

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Samsung Galaxy S 3 i9300 

Компанія Samsung представила найбільш очікуваний смартфон планети - флагманський Galaxy S 3 (I9300)! Наступник Galaxy S і S 2 має всі можливості, щоб по праву вважатися флагманом серед флагманів.

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд Sony Xperia Go і Acro S 

Вчора компанія Sony презентувала два захищених Android-смартфона. Вони можуть без наслідків для електроніки занурюватися у воду, а також захищені від пилу. Чим ще примітні ці гаджети, можна дізнатись з даного відео-огляду:

04.06.2012 / Oгляди/тести



Огляд телефону з прозорим екраном 

Незабаром користувачі отримають телефон з новим типом екрану. Японські компанії DoCoMo та Fujitsu розробили прозорий дисплей, який показує кольорове зображення і розпізнає дотику з обох сторін.

04.06.2012 / Oгляди/тести



« 1 2 ... 6 7 8
  Система Orphus