RSS

П'ятниця, 03.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Oгляди/тести
Apple iPhone отримає сапфіровий захист дисплею (відео-тест) 

Нещодавно компанія Apple подала патентну заявку на використання сапфірового скла для захисту дисплеїв своїх смартфонів. Якщо вірити чуткам, Foxconn вже виготовила кілька десятків iPhone із надміцним покриттям. Чим же сапфірове скло краще Gorilla Glass?

07.02.2014 / Oгляди/тести



Краш-тест: LG G Flex (відео) 

На відео-хостингу YouTube.com з'явився краш-тест нового смартфона LG - G Flex. Нагадаємо, G Flex був офіційно представлений 28 жовтня і став першим девайсом компанії який оснастили вигнутим дисплеєм.

25.11.2013 / Oгляди/тести



Незалежний тест захисного покриття LG G Flex (відео) 

На відео-хостингу YouTube.com з'явилося відео, в якому ентузіасти протестували відновлювальну властивість спеціального корпусу нового смартфона LG G Flex. Даний тест проводився за допомогою ножа і ключів.  

20.11.2013 / Oгляди/тести



Журналісти показали перевагу оптичної стабілізації на прикладі Nexus 4 і 5 (відео) 

Журналісти ресурсу phoneArena опублікували ролик, в якому порівнюється якість відеозаписів, зроблених за допомогою смартфонів Nexus 4 і 5. Нова модель обладнана системою оптичної стабілізації (OIS), що дозволяє на апаратному рівні зменшити ефект "тремтячих рук".

19.11.2013 / Oгляди/тести



iPhone 5S пройшов випробування вогнем (відео) 

На відео-хостингу YouTube.com з'явився черговий краш-тест американського флагман - Apple iPhone 5S. На цей раз, "яблучний" смартфон пройшов випробування вогнем і важким молотом.

12.11.2013 / Oгляди/тести



Краш-тест: Google Nexus 5 (відео) 

Журналісти ресурсу Android Authority провели краш-тест нового не давно представленого смартфона - Google Nexus 5. Як можна побачити на відео, смартфон не надто захищений від падінь.

07.11.2013 / Oгляди/тести



Тест на ремонтопридатність: Google Nexus 5 

Спеціалісти ресурсу iFixit опублікували результати чергового тесту на ремонтопридатність одного з флагманських пристроїв. На цей раз, в руки журналістам потрапив недавно представлений Google Nexus 5. Виходячи з отриманих даних, Nexus 5 отримав 8 балів з 10 за ремонтопридатність.

07.11.2013 / Oгляди/тести



Вигнутий смартфон LG G Flex можна випрямити (відео) 

В мережі інтернет з'явилося відео, в якому демонструється, що при певних зусиллях вигнутий смартфон LG G Flex можна випрямити, натиснувши на задню панель пристрою. Після таких маніпуляцій він зберігає свою цілісність і продовжує працювати. Відзначимо, що дані дії не передбачені виробником і можуть вивести LG G Flex з ладу.

05.11.2013 / Oгляди/тести



Apple iPad Air пройшов перший тест на продуктивність 

Представлений минулого тижня новий планшет Apple iPad Air пройшов перший тест на продуктивність. Результати отримані за допомогою бенчмарка Geekbench. Виходячи з опублікованих даних, iPad Air виявися в двічі швидшим свого попередника.

30.10.2013 / Oгляди/тести



Samsung Galaxy Round: перші враження 

Сьогодні журналісти ресурсу engadget отримали унікальну можливість протестувати і опублікувати свої враження від роботи з новим смартфоном Samsung Galaxy Round. На їх думку, девайс отримав лише одну корисну функцію Roll Effect, що дозволяє дізнатись годину, дату, рівень заряду акумулятора, кількість пропущених дзвінків і повідомлень просто притиснувши одну зі сторін смартфона до столу. Що стосується інших можливостей, то це звичайний топовий пристрій Samsung.  

30.10.2013 / Oгляди/тести



Microsoft Surface Pro 2 пройшов тест на ремонтопридатність 

Вчора недавно представлений планшет Microsoft Surface Pro 2 пройшов тест на ремонтопридатність. Оцінювали девайс спеціалісти ресурсу iFixit. Незважаючи на легку заміну акумулятора і SSD накопичувача, Surface Pro 2 отримав 1 бал з 10 за ремонтопридатність. Причиною того стали проклеєний корпус і більше 90 гвинтів різних розмірів.

29.10.2013 / Oгляди/тести



Порівняльний тест: фотомодуль Nokia Lumia 1020 і LG G2 

На відео-хостингу YouTube з'явився ролик в якому журналісти ресурсу All About Windows Phone порівняли якість запису відео на нових смартфонах Nokia Lumia 1020 і LG G2. Нагадаємо, обидва пристрої оснащені системою оптичної стабілізації зображення - OIS.  

21.10.2013 / Oгляди/тести



Краш-тест: LG G2 

Сьогодні ресурс Android Authority опублікував черговий краш-тест одного з флагманських смартфонів. На цей раз жорстке випробування пройшов недавно представлений - LG G2. Нагадаємо, участь в аналогічних тестах вже взяли - Apple iPhone 5S/5C і Samsung Galaxy Note ІІІ. 

15.10.2013 / Oгляди/тести



iPhone 5S і 5C протестували на витривалість за допомогою блендера (відео) 

На відео-хостингу YouTube.com з'явися ролик в якому ентузіасти показали незвичний тест на витривалість нових смартфонів iPhone 5S і 5C. Незвичним, його робить використання кухонного блендера.   

03.10.2013 / Oгляди/тести



Краш-тест: Samsung Galaxy Note ІІІ (відео) 

Недавно представлений флагманський смартфон Samsung Galaxy Note ІІІ вирішили перевірити на міцність. Відео, в якому можна побачити результат даного тесту, опублікував ресурс Android Authority. 

30.09.2013 / Oгляди/тести



Собівартість нових iPhone не перевищує 250 доларів 

Спеціалісти IHS підрахували і опублікували собівартість нових iPhone - 5S і 5C. За словами експертів, всі деталі iPhone 5S з 16 Гб вбудованої пам'яті оцінюються в 191 долар. Ще 8, це вартість складання, а за 64 Гб накопичувач компанія Apple доплачує 19 доларів. Нагадаємо, така ж собівартість і у iPhone 5.

25.09.2013 / Oгляди/тести



Порівняльний тест фотомодулів: iPhone 5S проти Lumia 1020 (відео) 

В мережі з'явився порівняльний тест фотомодулів недавно представленого iPhone 5S і 41-мегапіксельного Lumia 1020. Відео опублікував ресурс TheNokiaBlog. Обидва смартфона вели запис з рухомого автомобіля. Зйомки відбувалися як вдень, так і в ночі. Роздільна здатність Full HD.  

23.09.2013 / Oгляди/тести



Краш-тест: Apple iPhone 5S і 5C (відео) 

Ще не встиг завершитись перший день продаж нових смартфонів Apple - iPhone 5S і 5C, як пристрої вже пройшли свій перший краш-тест. Ресурс Android Authority опублікував відео в якому наочно показав витривалість даних пристроїв.

20.09.2013 / Oгляди/тести



Опубліковані результати тестів продуктивності нового iPhone 5S 

Американські ентузіасти вже встигли ретельно протестувати новий iPhone 5S і порівняти його продуктивність з іншими смартфонами. Майже у всіх тестах 2-ядерний процесор новинки виявився в двічі швидшим корейського конкурента Samsung Galaxy S IV з його 4-ядерним чипом. 

20.09.2013 / Oгляди/тести



Китайці представили клон iPhone 5C за 100 доларів (відео-огляд) 

Китайська компанія GooPhone офіційно представила клон iPhone 5C - i5C. Пристрій вже доступний для покупки в Китаї. Вартість - 100 доларів.

18.09.2013 / Oгляди/тести



Порівняльний тест від Sony: камера смартфона Xperia Z1 проти основних конкурентів 

Компанія Sony провела порівняльний тест фотокамер таких смартфонів як: Xperia Z1, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia 925, Nokia 1020 і Samsung Galaxy S IV. Для справедливості, на всіх апаратах вимкнули спалах, а налаштування скинули на стандартні. Потім 209 осіб, обраних випадково, оцінили отримані результати за п'ятибальною шкалою.

11.09.2013 / Oгляди/тести



Тест на міцність: корпус Apple iPhone 5C (відео) 

Тайванський ресурс Apple Daily опублікував два відеоролики, в яких, як стверджується, показана бюджетна версія американського смартфона iPhone 5C. Пристрій вирішили випробувати на стійкість до подряпин і провели невеликий стрес-тест. 

22.08.2013 / Oгляди/тести



Тест фотокамер: Galaxy S4 Zoom проти iPhone 5 

За словами компанії Apple, iPhone став найпопулярнішим пристроєм, який люди використовують для фотографування. Samsung же вірить у світле майбутнє свого гібрида смартфона і фотоапарата - Galaxy S4 Zoom. Тому в даній публікації було вирішено представити порівняльні фотографії зроблені за допомогою фотомодулів вище згаданих девайсів. 

12.08.2013 / Oгляди/тести



Відео-огляд: HTC Desire 600 Dual SIM 

На відеохостингу YouTube.com з'явився україномовний відео-огляд нового смартфона від HTC - Desire 600 Dual SIM. Даний пристрій доступний в роздрібних мережах з середньою вартістю 3500 грн.

29.07.2013 / Oгляди/тести



Which?: iPhone 5 - найповільніший смартфон 

Журнал Which? провів власне розслідування, щоб з'ясувати, які смартфони є найбільш продуктивними. В якості тестованих моделей були обрані Apple iPhone 5, HTC One, Samsung Galaxy S IV і Galaxy Note II, Sony Xperia Z, Google Nexus 4, а також BlackBerry Z10. На кожному з них запустили набір бенчмарків для визначення швидкості їх роботи.

26.06.2013 / Oгляди/тести



« 1 2 3 4 ... 7 8 »
  Система Orphus